31/12/10

Πάγκαλος: Η δωσίλογη μοχθηρία





Όπως έχουμε γράψει από πολύ παλιά ο Πάγκαλος αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα της πασοκικής αθλιότητας και της καθεστωτικής εξαχρείωσης:

«Εκφράζει με τον πλέον βροντώδη, αλλά και αποκρουστικό τρόπο την «εκσυγχρονιστική» κατάντια και αθλιότητα του εκφυλισμού του ΠΑΣΟΚ…»
«…Προσωποποιεί με τον πλέον κυνικό τρόπο, την «αισθητική» της φιλαυτίας και της απληστίας, του πολιτικού χαμαιλεοντισμού και του μνησίκακου κομπασμού, κρυμμένα όλα αυτά πίσω από το καμουφλάζ του φανφαρονισμού, της «παντογνωσίας» και του υστερικού ναρκισσισμού. Την αχαλίνωτα νοσηρή φαντασία του μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά…»


Η κυνική του αυθάδεια και η αχαλίνωτη χυδαιότητα του Πάγκαλου αποτυπώνονται καθημερινά σε κάθε του πράξη και σε κάθε του λόγο. 



Θυμάστε το πρόσφατο κυνικό και προκλητικό του ανέκδοτο:

«Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί…»

Ούτε οι πλέον στυγνοί δικτάτορες δεν τόλμησαν να διαλαλήσουν τον κυνισμό τους με τέτοιο κομπασμό. Ο Πάγκαλος τους ξεπερνάει, διότι αποτελεί το παρασιτικό καρκίνωμα των εκτελεστών της διεθνούς δικτατορικής μηχανής και το «στίγμα» της κατοχικής μας κυβέρνησης.

Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια άλλη φρενοβλαβή αυθάδεια της δωσίλογης χυδαιότητας.

Διαβάζουμε το αποκορύφωμα του δωσιλογισμού του στο σκάι με τον τίτλο: «Δικαιώθηκα»!!!
Εδώ:
http://www.skai.gr/news/articles/article/159039/dikaiothika/?cid=99

Τα συμβόλαια θανάτου που εκτελεί η κυβέρνηση-ανδρείκελο των μαφιών του χρήματος τα θεωρεί ο φρενοβλαβής του δωσιλογισμού … «δικαίωση»!!!

Όχι μόνο «δικαίωση», αλλά και «όραμα» για όλον τον κόσμο: «Στόχος μας είναι να δώσουμε όραμα και πίστη σε όλο τον κόσμο»!!!

Ο Πάγκαλος με τον κυνισμό που τον χαρακτηρίζει προσδιόρισε το νέο όραμα του κόσμου: δικτατορία του ΔΝΤ και ΥΠΑΚΟΗ σε αυτή την δικτατορία της διεθνούς μαφίας του χρήματος, δηλαδή δωσιλογισμός.

Αυτόν τον ακραίο δωσιλογισμό τον βαπτίζει «επανάσταση του αυτονόητου»!!!

Ήρθαν τα παχύδερμα της παρασιτικής αλητείας των πράσινων ανδρεικέλων να καταργήσουν, με τον κομπασμό της αυθάδους ανοησίας τους, τις έννοιες και να γράψουν νέα «γλώσσα»: Τη γλώσσα της παγκόσμιας δικτατορίας των ληστών και των δημίων του κόσμου, της Νέας Τάξης… 

Ο Πάγκαλος, αυτό το παχύδερμο του νέου (νεοταξικού) διεθνούς φασισμού κατέγραψε, ωστόσο, με ακρίβεια τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτέλεσε η κυβέρνησή του, βαπτίζοντάς τα, φυσικά, «επαναστατικές μεταρρυθμίσεις».

Θαυμάστε την παράκρουση της δωσίλογης αυθάδειας: 

α). «Η δομικής σημασίας μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, που αναμόρφωσε πλήρως τον διοικητικό χάρτη της χώρας»!!!
Τα θεμέλια του τεμαχισμού της χώρας σε 13 καντόνια εμφανίζονται από τον ήρωα του δωσιλογισμού «μεταρρύθμιση» υπέρ της χώρας!!!!!!.

β). «απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων - ενέργεια πρωτόγνωρη στα διοικητικά χρονικά μας»!!!
«Επαναστατική» τομή και η «απογραφή», το ΟΧΗΜΑ της συρρίκνωσης του Δημόσιου Τομέα και της ολοκληρωτικής άλωσης του Δημόσιου: Υγεία, Παιδεία, οδικά δίκτυα, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Γηροκομεία και πολλά άλλα…

γ) « ο νέος φορολογικός νόμος».

Η φοροληστεία του ελληνικού λαού για τους διεθνείς κερδοσκόπους βαπτίζεται και αυτή «επαναστατική» τομή!!!!

δ). «Η εξελισσόμενη απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων».
Το δώρο στις πολυεθνικές και αυτό «μεταρρυθμιστική» δομή…

ε). «Το νέο ασφαλιστικό».
Η θηριώδης κλοπή της εργασίας των εργαζομένων και ο καιάδας της ανασφάλισης του ελληνικού λαού, και αυτά τομές «επαναστατικές»!!!!!!! 

Στ). «οι νέες ρυθμίσεις για την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη των υπηκόων άλλων χωρών»
Η νομιμοποίηση της παράνομης λαθρομετανάστευσης, ο σύγχρονος αυτός νεοταξικός εφιάλτης, βαπτίζεται και αυτός «επανάσταση του αυτονόητου»!!!

Σταχυολογήσαμε κάποια από τα «συμβόλαια θανάτου» που καταγράφει ο Πάγκαλος σαν «επαναστατικές» τομές και σαν το νέο «όραμα» του «σοσιαλισμού» του χρήματος… 

Φυσικά ο Πάγκαλος δεν αρκέστηκε στην καταγραφή του εκτελεσθέντος προγράμματος των κυβερνητικών ανδρεικέλων, προανήγγειλε και νέες συμφορές:
 Τα χειρότερα που έρχονται:

«Σίγουρα αυτά δε φτάνουν για την υλοποίηση των στόχων μας. Και σίγουρα δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να επαναπαυτούμε σε αυτά…» !!! 

Βεβαίως το άθλιο αυτό παράσιτο του δωσιλογισμού επειδή στέκεται γονατιστός και φιλάει τα μπότες των διεθνών ληστών και δημίων του ελληνικού λαού, δεν διακρίνει, δεν είναι σε θέσει να διακρίνει, το τι γίνεται πίσω του: Τα «συμβόλαια θανάτου» που έχουν υπογραφεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ για όλα τα ανδρείκελα και όλες τις αποχρώσεις του δωσιλογισμού, από την οργή του ελληνικού λαού…

Ο Πάγκαλος και οι όμοιοί του ζουν μέσα στο «όνειρο» του δωσιλογισμού τους την ίδια ώρα που οι χείμαρροι της λαϊκής οργής φουσκώνουν και θα τους σαρώσουν…



Πηγή: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5244

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου