30/12/10

Πώς θα τσακίσουμε το διεθνές φορολογικό καρτέλ

Ο πόλεμος εξοντώσεως εις βάρος των λαών από το διεθνές φορολογικό καρτέλ(ΔΝΤ-ΟΟΣΑ-ΕΕ) πρέπει να αντιμετωπιστεί με αντίμετρα ψυχολογικού πολέμου, με νομικό και οικονομικό ανταρτοπόλεμο, και ηλεκτρονικό πόλεμο.
Στόχος του φορολογικού καρτέλ ήταν πάντα η ανωνυμία των συναλλαγών και τα προσωπικά δεδομένα. Έχουμε ιερό χρέος να διατηρήσουμε άσβεστη την φλόγα των φορολογικών παραδείσων. Χρειαζόμαστε ψυχολογικές νίκες. Η λαϊκή ψυχή να τρέφεται με την ιδέα της ελευθερίας.
Σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, στα ιστολόγια, σε πίνακες ανακοινώσεων διαδίδουμε ότι ιδρύονται συνεχώς υπεράκτιες τράπεζες όπου οι συναλλαγές γίνονται ανωνύμως. Γεμίζουμε το διαδίκτυο με ειδήσεις ότι διακινούμε τεράστια κεφάλαια ανωνύμως, και χωρίς παραστατικά.

Κρατάμε τον μύθο ζωντανό, αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα. Μπορούμε να συντρίψουμε το διεθνές φορολογικό καρτέλ συστήνοντας εταιρείες στις οποίες κάνουμε εικονικές συναλλαγές χωρίς κανένα όφελος. Αλλά αναφέρουμε ότι διακινούμε τρισεκατομμύρια ευρώ και δολλάρια σε μετρητά.
Όλα αυτά για να εθίσουμε, να πανικοβάλλουμε τον εχθρό, να προκαλέσουμε έρευνες. Να εμβολίσουμε και να πνίξουμε το σύστημα με ανύπαρκτες υποθέσεις «φοροδιαφυγής».
Έτσι δημιουργούμε το υπόστρωμα, το ενδιαφέρον για να εθιστεί ο λαός στο να δημιουργεί τράπεζες στο εξωτερικό με μετοχικό κεφάλαιο ένα δολλάριο. Να δημιουργεί υπεράκτιες εταιρίες και να μεταβιβάζει υποθετικά  ακίνητα. Να κάνει υποθετικές χρηματιστηριακές συναλλαγές ώστε να προκαλεί τρόμο στην συμμορία του φορολογικού καρτέλ. Πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους.
 Στην φορολογική του δήλωση ο κάθε πτωχός Έλλην θα δηλώνει εξωπραγματικά περιουσιακά στοιχεία, πχ 200 λιμουζίνες, 500 βίλες, 2 τρισεκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις, και 1000 υπεράκτιες εταιρίες. Χωρίς να δίνει περαιτέρω στοιχεία των εισοδημάτων του, αφού άλλωστε δεν υπάρχουν. Ας τους αφήσουμε να βεβαιώσουν φόρο και «φοροδιαφυγή». Δεν πρόκειται να εισπράξουν τίποτε οι κυβερνητικές συμμορίες. 
Μπορούμε να εκμεταλλευθούμε την παγκοσμιοποίηση ώστε να λειτουργήσει υπέρ μας. Υπάρχουν πολλά κράτη της Αφρικής και της Ασίας που δημιουργούν ζώνες ελεύθερων συναλλαγών μέσα στο έδαφός τους. Συνεχώς δημιουργούνται κράτη, μέσα σε μία νύκτα από το πουθενά.
Αν λοιπόν δεν υπάρχουν κράτη να μας δώσουν άδειες για υπεράκτιες τράπεζες, μπορούμε να δημιουργήσουμε σε ένα βράδυ υπεράκτια κράτη. Με ελάχιστο κεφάλαιο σε μία ώρα έχεις όνομα, εθνικό ύμνο, προεδρία, σύνταγμα, βουλή, 3-4 κατοίκους και ένα  υπουργείο οικονομικών που εκδίδει άδεια υπεράκτιας τραπέζης.
Για να συντριβούν τα φορολογικά  καρτέλ πρέπει οι λαοί να μάθουν το modus operandi των διωκτικών συμμοριών. Πρέπει να εκπαιδευτούμε στις παγίδες που στήνουν, τις λεγόμενες sting operations και να τους  πολεμήσουμε διεξάγοντας counter-sting operations.  
Η δημιουργία νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου σε χώρες με ευκολίες, η σύσταση υποκαταστημάτων στην αλλοδαπή, και η δημιουργία ημιανεξαρτήτων πολιτικών οργανισμών και ελευθέρων ζωνών συναλλαγών μέσα σε κράτη της Αφρικής θα μας δώσει την ελευθερία να ψηφίζουμε τους δικούς μας νόμους,
Χρειαζόμαστε συνεχή προπαγάνδα ποινικοποιήσεως της φορολογίας. Πρέπει να ποινικοποιήσουμε την κατάργηση του τραπεζικού απορρήτου.
Πρέπει να βομβαρδίζουμε το διαδίκτυο με ειδήσεις από αντάρτες πόλεων που εισήλθαν στα αρχεία της IRS και άλλων φορολογικών υπηρεσιών, και κατέστρεψαν τα προσωπικά δεδομένα των φορολογουμένων.
Περιπτώσεις επαναστατών που αντί χρημάτων, έλαβαν από υπάλληλο της εφορίας πολύτιμα αρχεία. Δεν έχει σημασία αν αυτές οι ειδήσεις είναι αληθείς. Σημασία έχει να αναπαράγονται για να δημιουργούν κλίμα. Κυρίως να αναπαράγονται από απλούς ανθρώπους.
Φυσικά τα φορολογικά καρτέλ θα αρνηθούν ότι υπήρξαν τέτοιες ενέργειες εις βάρος των αρχείων τους, αλλά εμείς θα εμμένουμε ότι συγκαλύπτουν ένα τεράστιο «σκάνδαλο».
Με 50-100 ιστοσελίδες και ενορχηστρωμένη δυναμική προσπάθεια μέσα σε 5-6 μήνες θα έχουμε προκαλέσει τρομακτική ζημία στο στρατόπεδό τους με την μέθοδο του ασυμμέτρου πολέμου. Σε λίγο καιρό η φημολογία μας θα λειτουργεί ως αυτοεκπληρουμένη προσδοκία. Πολίτες θα προσπαθούν να διαγράψουν τα φορολογικά αρχεία, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Σίγουρα κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα δεχτούν να δωροδοκηθούν.  
Στόχος αυτής της ψυχολογικής επιχειρήσεως είναι με λίγες χιλιάδες ευρώ κόστος να τους εξαναγκάσουμε σε δικαστικές και αστυνομικές έρευνες που θα κοστίσουν δισεκατομμύρια.
Εννοείται ότι θα είναι ανύπαρκτα τα πρόσωπα του δήθεν σκανδάλου, αλλά σκοπός είναι να αναπαραχθεί η ιστορία στο διαδίκτυο. Να αναμεταδοθεί και να αντιγραφεί η τεχνική εξολοθρεύσεως των κρατικών ληστών.
Σύντομα ο πτωχός λαός θα κατανοήσει ότι το ζήτημα της αποφυγής καταβολής λύτρων στις κρατικές συμμορίες είναι δικό του συμφέρον.
Είναι λάθος να εξαγριώνεται κάποια καθυστερημένα λαϊκά στρώματα επειδή ορισμένοι πλούσιοι έχουν ανακαλύψει τεχνικές να παρακάμπτουν την φορολογία. Το ζήτημα είναι να διδαχθεί ο κάθε πτωχός πολίτης τις τεχνικές αμύνης και να γλυτώνει την περιουσία του από τον κρατικό ληστοσυμμορίτη.
Κάθε λεπτό που περνά οι κρατικές συμμορίες αφαιρούν ελευθερίες από τους πολίτες. Μετατρέπουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε σύστημα κατασκοπείας εις βάρος των πολιτών. Πρέπει να προπαγανδίζουμε καθημερινώς την δημιουργίας ενός παράλληλου χρηματοπιστωτικού συστήματος που δεν θα αναφέρει στο κράτος τις συναλλαγές μας.
Προσπαθούν να μας επιβάλλουν μία στυγνή δικτατορία ελέγχου των συναλλαγών με πρόσχημα την φοροδιαφυγή. Θα αγωνιστούμε για να αποποινικοποιηθεί η φοροδιαφυγή και να ποινικοποιηθεί η φορολογία.

Αγωνιζόμαστε για να δικαιούται ο κάθε πολίτης να επιλέξει διαφορετικά φορολογικά συστήματα μέσα στην χώρα του. Χωρίς τέτοια δυνατότητα επιλογής, δημιουργείται ένα φορολογικό μονοπώλιο που καταδυναστεύει τον πολίτη.  

Είναι προς το δημόσιο συμφέρον η κατάργηση των φόρων. Θα αυξηθούν αμέσως τα δημόσια έσοδα της κοινωνίας.
Να τυφλώσουμε τα φορολογικά αρχεία του κράτους. Να διαγράψουμε όλες τις φορολογικές οφειλές. Να δίδεται φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ασχέτως οφειλών. Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχική συμμορία να κρατεί εκατομμύρια πολιτών εκτός παραγωγικού κυκλώματος επειδή διατηρηθεί αρχεία ρουφιάνων.
Η κρατική αστυνομία διώκει τους άλλους ληστές για να έχει πρόσχημα να ληστεύει η ίδια τους πολίτες.
Σήμερα αντί να διώκονται κρατικοί αξιωματούχοι για σύσταση συμμορίας και ένοπλη ληστεία κατ’ εξακολούθηση, διώκονται πολίτες επειδή δεν ανέχονται να τους κλέβουν οι κρατικοί ληστές.
Αγωνιζόμαστε για να υπάρχει συνυπευθυνότητα λογιστών σε περιπτώσεις φοροκαταβολής. Οι πολίτες θα υποχρεούνται να μην δηλώνουν τις περιουσίες τους. Αλλιώς, θα διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.
Θα είναι υποχρεωτική η μη-αναγραφή του ΑΦΜ στις τραπεζικές συναλλαγές και στην έκδοση αποδείξεων. Έτσι θα περιοριστεί το αντικοινωνικό φαινόμενο της φοροκαταβολής πλούτου προς το κράτος.
Βαρύτατο έγκλημα(όχι αυτό που εννοεί το κράτος), είναι η άρνηση των Ελλήνων να καταβάλουν χρήματα προς το Έθνος, προς την Φυλή, προς τα τέκνα των.
Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος είναι η καταβολή χρημάτων υπέρ των κατακτητών.
Επειδή όμως κάποιοι έχουν διαφθαρεί με τον όρο φοροδιαφυγή, επειδή έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, οφείλουμε να αλλάξουμε το αντικείμενο της φοροδιαφυγής με το εξής σύνθημα:
«Επιτέλους η φοροδιαφυγή έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις. Οι Έλληνες αποκρύπτουν τον πλούτο τους από τους Θεούς, και τον σκορπούν στους ληστοσυμμορίτες του ρωμέικου ψευδοκράτους».
Όπως σωστά είπε ο Οδυσσέας Γεμελής, 190 χρόνια «νεοελληνικού κράτους» και οι Έλληνες δεν έχουν αποκτήσει ακόμη φορολογική συνείδηση. Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ζουν στην τουρκοκρατία με αποτέλεσμα να αποδέχονται τον ρόλου του σκλάβου.
Αντί να κρατούν για τον εαυτό τους, το έθνος, την κοινωνία, τα παιδιά τους τον πλούτο που παράγουν, αποδέχονται οικειοθελώς να τους ληστεύουν οι ληστοσυμμορίτες του κράτους.
Πότε θα αποκτήσουν φορολογική συνείδηση; Πότε θα κατανοήσουν ότι πρέπει να προστατεύουν τον πλούτο τους; Να τον αποκρύπτουν και να τον επενδύσουν σε παραγωγικές επενδύσεις, και όχι να γεμίζουν τα ταμεία των κατακτητών οι οποίοι  με αυτά τα χρήματα συνεχίζουν τα εγκλήματά τους εις βάρος του Έθνους.
Οι πολίτες πρέπει να συστήνουν εταιρείες χωρίς ΑΦΜ, ανωνύμως, με κινητή έδρα. Αν χρειαστεί να ιδρύσουν εταιρείες με ΑΦΜ τους παροτρύνουμε να συστήνουν εταιρίες-δολώματα με εσκεμμένως φουσκωμένα κέρδη, χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο για να ταλαιπωρούμε τις ληστοσυμμορίες του κράτους. Να μένουν αρκετές εκκρεμείς υποθέσεις και ουδείς κρατικός υπάλληλος να έχει τον χρόνο να ελέγξει τα εκατομμύρια των υποθέσεων.
Θα νομοθετήσουμε την απόλυτη μυστικότητα της ιδιοκτησίας και της προελεύσεως του κεφαλαίου των επιχειρήσεων και των ιδιωτών. Μόνον έτσι η χώρα μας θα ανακτήσει διεθνώς την αξιοπιστία της.  
Θα νομοθετήσουμε την αυτόματη σύσταση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου που απαλλάσσονται πλήρως κάθε φορολογίας. Κάθε Ελληνική οικογένεια, κάθε σύλλογος, κάθε ζευγάρι, θα μπορεί να συστήνει ΝΠΔΔ. Θα επιτρέπεται η σύσταση ακόμη και μονοπρόσωπου νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, με κόστος 1 ευρώ και μία απλή υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 105 ότι όλα τα στοιχεία είναι αληθή.
Πρέπει να επιβάλλουμε τραπεζικό απόρρητο που θα προστατεύει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις από κρατικές ληστείες. Θα καταργηθούν όλοι οι συναλλαγματικοί περιορισμοί.
Ο τόπος διοίκησης της εταιρείας μπορεί να είναι οπουδήποτε. Το Δ.Σ. της εταιρείας μπορεί να συνέλθει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, ακόμη και στο διαδίκτυο. Δεν θα υπάρχουν καταχωρήσεις των μετόχων σε δημόσια μητρώα.
Η Ελλάδα πρέπει να κάνει συνεχώς βήματα προς την βελτίωση της αξιοπιστίας της, και την αξιοπιστία των τραπεζών.
Οι τραπεζικές συναλλαγές δεν θα διαρρέουν, δεν θα δηλώνονται. Οι ιδιοκτήτες εταιριών και μετοχών, θα παραμένουν ανώνυμοι ώστε το κύρος του χρηματοοικονομικού συστήματος να αναβαθμιστεί και να ξεφύγει από την διαφθορά και την ανυποληψία που βρίσκεται τώρα.
Η Ελλάδα σε συμφωνία με τις διεθνείς εξελίξεις θα καταργήσει όλες τις οικονομικές παραβιάσεις της ατομικής ελευθερίας και την φορολογική σκλαβιά. Η Ελλάδα θα απελευθερώσει όλους τους φορολογικούς σκλάβους.
Θα αναγνωρίσει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών οι οποίοι επί δεκαετίες εστερούντο το δικαίωμα της ιδιοκτησίας και της περιουσίας από την κρατική δικτατορία. Οι διώξεις, η καταπίεση, οι παράνομες δίκες, η αρπαγή του πλούτου από κρατικές συμμορίες θα παύσει και τα θύματα θα αποζημιωθούν.
Προκειμένου να παταχθούν τα εικονικά και πλαστά τιμολόγια οι συναλλαγές θα γίνονται από τούδε και στο εξής χωρίς τιμολόγια, με μετρητά.
Όσοι καταγγέλλουν συμπολίτες μας στην εφορία, θα φυλακίζονται για σύσταση συμμορίας και εκβιασμό.
Για να παταχθεί η γραφειοκρατία οι συναλλαγές θα γίνονται ανωνύμως και χωρίς δικαιολογητικά. Άλλωστε αφού δεν θα κλέβει το κράτος μας τους πολίτες, δεν απαιτείται η  έκδοση παραστατικών.
Η Ελλάδα πρέπει να συστήσει μία ένοπλη υπηρεσία διώξεως οικονομικού εγκλήματος που θα έχει ως αποκλειστική αρμοδιότητα να καταδιώκει κάθε κρατικό υπάλληλο που θα παραβιάζει την οικονομική ελευθερία των πολιτών.
Πρέπει να πατάξουμε το ηλεκτρονικό έγκλημα, το οποίο έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις: η παρακολούθηση και καταγραφή των συναλλαγών μας από το κράτος έχει ξεπεράσει τα όρια της σταλινικής δικτατορίας.
Ο καλύτερος τρόπος για να παταχθεί η φοροδιαφυγή είναι να καταργηθούν όλοι οι φόροι. Αν υπάρχει ένας ελάχιστος φόρος, θα είναι προαιρετικός. Όποιος θέλει τον πληρώνει εν είδει φιλανθρωπίας προς το κράτος που τον φιλοξενεί.
Θα υπάρχει ένα κρατικό επενδυτικό κεφάλαιο, θα εκδίδονται εσωτερικά ομόλογα που θα αγοράζουν οι πολίτες, και θα υπάρχει η έκδοση εθνικού χαρτονομίσματος. Αυτά τα κεφάλαια είναι αρκετά για να επιβιώσει ένα ολιγομελές κράτος. 


Ιφικράτης Χολαργεύς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου