18/12/10

Διακήρυξις Ανεξαρτησίας του Ελληνικού Έθνους

1ο Μέρος: Το ιστορικό της συγκρούσεως
2ο Μέρος: Η διαφορετική πολιτιστική ταυτότητα αποτελεί το κεντρικό στοιχείο για την αυτοδιάθεση του Ελληνικού Έθνους
3ο Μέρος: Η Διεθνής Κοινότητα γνωρίζει τα ψεύδη των ναζωραίων προβοκατόρων
4ο Μέρος: Οι εχθροί του Ελληνισμού πολεμούν την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Έθνους και την αυτοδιάθεση του Ελληνικού Λαού
5ο Μέρος: Οι σκλαβωμένοι Έλληνες πολεμούν για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία
6ο Μέρος: Οι προδότες σήκωσαν τα όπλα κατά της Πατρίδος
7ο Μέρος: Το Ελληνικό Έθνος νομιμοποιεί την πλήρη Ανεξαρτησία του από το χριστιανικό ψευδοκράτος
8ο Μέρος: Οι αποφάσεις του Ελληνικού Έθνους
9ο Μέρος: Εφαρμογή της Ανεξαρτησίας
10ο Μέρος: Επίλογος

Πρώτο μέρος: Το ιστορικό της συγκρούσεως
Τον 4ο μ.α.χ.χ. αιώνα δημιουργείται η ανατολική χριστιανική ρωμαϊκή αυτοκρατορία-το βυζάντιο. Το βυζάντιο ανακηρύσσει μοναδική θρησκεία της αυτοκρατορίας τον χριστιανισμό. Όλες οι άλλες θρησκείες τίθενται εκτός νόμου. Στον Ελλαδικό χώρο εισβάλλουν ορδές χριστιανών και επιβάλλουν δια σφαγών την μισανθρωπική τους αίρεση.
Οι χριστιανικές ορδές θέτουν εκτός νόμου το Ελληνικό Έθνος και διατάσσουν τον αφανισμό της Ελληνικής Φυλής. Οι χριστιανικές ορδές καταστρέφουν τον Ελληνικό Πολιτισμό και διατάσσουν ανθρωποθυσίες Ελλήνων στους βωμούς του Τζεσουά. Θανατώνονται εκατοντάδες εκατομμύρια Ελλήνων στην πυρά, αρνούμενοι να προδώσουν τον Εθνισμό τους. Οι χριστιανικές ορδές διαπράττουν την μεγαλύτερη Γενοκτονία και Εθνοκτονία που γνώρισε η Ανθρωπότητα.
Από τότε και για 17 αιώνες το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται υπό χριστιανική κατοχή. Η κατοχή είναι θρησκευτική, πολιτιστική, πολιτική, φυλετική, οικονομική και στρατιωτική.
Θρησκευτική κατοχή, διότι οι χριστιανοί κατακτητές επιβάλλουν βιαίως τον ψευτοθεό τους στους Έλληνες και συγχρόνως απαγορεύουν την λατρεία των Αθανάτων Θεών και την Ελληνική Θρησκεία.

Πολιτιστική κατοχή, διότι οι χριστιανοί κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να αναπαράγουν τον Ελληνικό Πολιτισμό καθώς οποιοδήποτε Ελληνικό πολιτιστικό στοιχείο καταδιώκεται απηνώς ώστε να μην αναπαράγεται η Ελληνική διαφορετικότητα.
Πολιτική κατοχή, διότι οι χριστιανοί κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να κατέχουν πολιτικά αξιώματα. Οι χριστιανοί απαγορεύουν στους Έλληνες να κατέχουν δικαστική και νομοθετική εξουσία, ώστε να μπορούν οι χριστιανοί να καταδιώκουν ατιμωρητί τους Έλληνες και να τους εξοντώνουν με βάση τους ανθελληνικούς χριστιανικούς νόμους.
Φυλετική κατοχή, διότι οι χριστιανοί κατακτητές δεν ανήκουν στην Ελληνική Φυλή. Οι χριστιανοί κατακτητές είναι ρωμιοί, απόγονοι των βυζαντινών βαρβάρων.
Οικονομική κατοχή, διότι οι χριστιανοί κατακτητές αρπάζουν την περιουσία του Ελληνικού λαού, δημόσια και ιδιωτική, και την χρησιμοποιούν για όφελός των και όχι για όφελος του Ελληνικού Έθνους.
Στρατιωτική κατοχή, διότι οι χριστιανοί κατακτητές στρατολογούν βιαίως τους Έλληνες στον χριστιανικό στρατό κατοχής και τους διατάζουν να σκοτώνουν τα αδέλφια τους. Οι χριστιανοί δεν επιτρέπουν στους Έλληνες να έχουν δικές τους Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε καν να φέρουν όπλα, για να μπορούν να σφάζουν τους Έλληνες ατιμωρητί.
Για 17 αιώνες αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει σε ποταμούς αίματος, αμέτρητους πολέμους, σφαγές και καταστροφές μεταξύ Ελλήνων και χριστιανών. Το Ελληνικό Έθνος έχει διακηρύξει χιλιάδες φορές την Ανεξαρτησία του από την χριστιανική τυραννία. Τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες για την πλήρη απόσχιση των Ελλήνων από το χριστιανικό ψευδοκράτος.
Για μία ακόμη φορά το Ελληνικό Έθνος διακηρύσσει την Ανεξαρτησία του, ώστε να γνωρίζει όλη η Ανθρωπότητα ότι οι Έλληνες δεν εξαφανίσθηκαν και ούτε έχουν καμμία σχέση με τους χριστιανούς κατακτητές που ζουν πάνω στα Ιερά Ελληνικά Εδάφη.

Δεύτερο Μέρος: Η διαφορετική πολιτιστική ταυτότητα αποτελεί το κεντρικό στοιχείο για την αυτοδιάθεση του Ελληνικού Έθνους
Η σχέση Ελληνικής Θρησκείας προς τον Ελληνικό Πολιτισμό είναι σχέση μητέρας προς τέκνο. Η Ελληνική Θρησκεία γέννησε την Ελληνική τέχνη, τον αθλητισμό, τις επιστήμες, το ηρωικό πνεύμα, το ελληνικό πολιτειακό σύστημα. Η Ελληνική Θρησκεία δεν αποτελεί μέρος του Ελληνικού Πολιτισμού. Ο Ελληνικός Πολιτισμός αποτελεί μέρος της Ελληνικής Θρησκείας. Η Ελληνική Θρησκεία αποτελεί την βάση του Ελληνικού Πολιτισμού.
Με βάση την Ελληνική Θρησκεία, το Ελληνικό Έθνος έχει μία ξεχωριστή πολιτιστική ταυτότητα που αποτελεί και το βασικό στοιχείο διαφοροποιήσεως από τους χριστιανούς κατακτητές.
Οι δύο οντότητες-Έλληνες και χριστιανοί-αποκαλούνται με διαφορετικά ονόματα και πιστεύουν σε διαφορετική ιστορία και φυλετική καταγωγή.
Οι Έλληνες αυτοαποκαλούνται Έλληνες, Πολυθεϊστές, Εθνικοί, Έλληνες στο θρήσκευμα. Οι όροι που τους χαρακτηρίζουν είναι Αρχαία Ελλάδα, Ελληνισμός, Ελληνική Θρησκεία, Πατρώα Θρησκεία, Ζεύς, Ελληνικόν Πάνθεον, Θεοί, Άδης, Ηλύσια Πεδία, Ελευσίνια Μυστήρια, Μαντείο Δελφών, Παρθενώνας.
Οι χριστιανοί αυτοαποκαλούνται χριστιανοί ορθόδοξοι, βυζαντινοί, ναζωραίοι, ρωμιοί. Οι όροι που τους χαρακτηρίζουν είναι ρωμιοσύνη, βυζάντιο, ανατολική ορθόδοξη εκκλησία, χριστιανικό κράτος, ιησούς χριστός, ορθοδοξία, παράδεισος, κόλαση, αγία σοφία. Αυτές οι φράσεις διαφοροποιούν τους χριστιανούς και τους δίνουν ξεχωριστή πολιτιστική ταυτότητα από τους Έλληνες.
Οι ονομασίες που έχουν επικρατήσει εδώ και αιώνες μεταξύ των δύο κοινοτήτων είναι «ναζωραίοι» και «ειδωλολάτρες». Οι Έλληνες αποκαλούν ναζωραίους τους χριστιανούς. Οι χριστιανοί αποκαλούν ειδωλολάτρες τους Έλληνες.
Τα ονόματα που παίρνουν οι Έλληνες είναι ελληνικά, όπως Όμηρος, Ναυσικά, Αχιλλεύς, Σαπφώ. Τα ονόματα που παίρνουν οι ναζωραίοι είναι χριστιανικά, όπως Μαγδαληνή, Αικατερίνη, Παύλος, Ησαΐας.
Οι Έλληνες χρησιμοποιούν το Αρχαίο Ελληνικό Ημερολόγιο με απαρχή την Πρώτη Ολυμπιάδα. Οι ναζωραίοι χρησιμοποιούν το χριστιανικό ημερολόγιο με απαρχή την χρονολογία γεννήσεως του ψευτοθεού τους Τζεσουά.
Οι Έλληνες τιμούν ως Εθνομάρτυρες όλους τους υπερασπιστές της Ελληνικής Ψυχής και Παραδόσεως, όπως την Υπατία και τον Ιεροφάντη των Ελευσινίων Μυστηρίων Νεστόριο. Οι ναζωραίοι τιμούν ως «αγίους» όλους τους φονιάδες της ανθρωπότητος, όπως τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο Α’ και τον Κύριλλο Αλεξανδρείας.
Οι Έλληνες κατάγονται από τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα. Οι ναζωραίοι κατάγονται από τον Αβραάμ και τον Νώε.
Οι Έλληνες είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων. Οι ναζωραίοι είναι απόγονοι των ανατολικών χριστιανών ρωμαίων-βυζαντινών.
Οι Έλληνες αντλούν την πολιτιστική και εθνική τους ταυτότητα από την Αρχαία Ελλάδα. Οι ναζωραίοι αντλούν την πολιτιστική και εθνική τους ταυτότητα από το βυζάντιο.
Οι Έλληνες θεωρούν πολίτη τον λάτρη των Αθανάτων Θεών και της Ελληνικής Θρησκείας. Οι ναζωραίοι θεωρούν πολίτη τον χριστιανό ορθόδοξο.
Οι Έλληνες θεωρούν Ιερούς Τόπους τους Δελφούς, την Δήλο, την Δωδώνη. Οι ναζωραίοι θεωρούν ιερούς τόπους την ναζαρέτ, την νέα ρώμη, την βηθλεέμ.
Οι Έλληνες εορτάζουν τα Ελευσίνια Μυστήρια, τα Ανθεστήρια, τα Διονύσια, τα Θαργήλια, τα Μαιμακτήρια. Οι ναζωραίοι εορτάζουν τα χριστούγεννα και το πάσχα.
Οι Έλληνες υπακούν στους Ιερούς Νόμους των Θεών. Οι ναζωραίοι στους αποστολικούς κανόνες των αλιέων της ναζαρέτ.
Οι Έλληνες ορκίζονται στους Πατρώους Θεούς και στις Μητρώες Θεές. Οι ναζωραίοι ορκίζονται στον Τζεσουά.
Οι Έλληνες έχουν στις οικείες τους τα Αγάλματα των Θεών. Οι ναζωραίοι τις εικόνες του Τζεσουά.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ορκίζονται πίστη στους Αθανάτους Θεούς. Οι χριστιανικές ένοπλες δυνάμεις ορκίζονται πίστη στον ψευτοθεό Τζεσουά.
Το Ελληνικό Σύνταγμα και οι Ελληνικοί Νόμοι δεν αναγνωρίζουν κανένα δικαίωμα στους ναζωραίους κατακτητές. Το χριστιανικό σύνταγμα και οι χριστιανικοί νόμοι δεν αναγνωρίζουν κανένα δικαίωμα στους υπόδουλους Έλληνες.
Οι Έλληνες εορτάζουν ως Εθνικές επετείους την μάχη των Θερμοπυλών, την μάχη του Μαραθώνος, την ναυμαχία της Σαλαμίνος, την Μεγάλη Επανάσταση του 2597 μ.π.Ο. Οι ναζωραίοι εορτάζουν ως εθνικές επετείους την πτώση της νέας ρώμης και την «κυριακή της ορθοδοξίας».
Οι Έλληνες έχουν ως Πολιτιστικά Μνημεία και Ιερούς Τόπους τον Παρθενώνα, το Μαντείο των Δελφών, και γενικά όλους τους Ναούς των Αθανάτων Θεών. Οι ναζωραίοι έχουν ως ιερούς τόπους τις χριστιανικές εκκλησίες και τα μοναστήρια.
Έλληνες και ναζωραίοι έχουν τεράστιες διαφορές. Διαφέρουν στο ποιόν θεωρούν εχθρό και ποιόν σύμμαχο. Και οι δύο καθορίζουν εχθρούς και φίλους με διαφορετικά κριτήρια και κυρίως με βάση το θρήσκευμα και τον πολιτισμό. Όποιος είναι εχθρός των ναζωραίων είναι σύμμαχος των Ελλήνων και το αντίστροφο.
Εδώ και αιώνες οι θρησκευτικές, πολιτικές, εθνικές, πολιτιστικές, γλωσσικές, φυλετικές και οικονομικές διαφορές υποδούλων Ελλήνων και ναζωραίων κατακτητών καθιστούν αδύνατη την συνύπαρξη και διαβίωση των δύο λαών.
Το Ελληνικό Έθνος δεν έχει καμμία θρησκευτική, πολιτιστική, φυλετική, οικονομική, γλωσσική, πολιτική σχέση με τους ναζωραίους κατακτητές. Το ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών αποτελεί την συμφορά του Ελληνικού Έθνους.
Η διαφορετική πολιτιστική ταυτότητα των Ελλήνων συνεπάγεται την Εθνική συνείδηση και Εθνική αυτοδιάθεση.

Τρίτο μέρος: Η Διεθνής Κοινότητα γνωρίζει τα ψεύδη των ναζωραίων προβοκατόρων
Οι ναζωραίοι κατακτητές για να συγκαλύψουν την κατοχή των Ελληνικών Εδαφών οικειοποιούνται ελληνικά ονόματα και ελληνικούς όρους. Προσπαθούν απεγνωσμένα να ταυτιστούν με τους Έλληνες, ώστε να πείσουν την διεθνή κοινή γνώμη ότι δεν υπάρχουν αυθεντικοί Έλληνες. Προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ελληνικά ονόματα.
Στο μισελληνικό έργο τους συνεργάζονται με ωρισμένους προβοκάτορες οι οποίοι παριστάνοντες τους Έλληνες προσπαθούν να αποσιωπήσουν την φωνή του Ελληνικού Έθνους.
Οι όροι ρωμιοσύνη, ρωμιός, Έλλην, ρωμανία, Ελλάς, βυζαντινή αυτοκρατορία, χρησιμοποιούνται αδιακρίτως και εναλλάξ από τους ναζωραίους κατακτητές. Δυστυχώς έχουν υιοθετηθεί από την διεθνή βιβλιογραφία, από διεθνείς οργανισμούς και από ξένα κράτη χωρίς καμμία διάκριση.
Το τραγικό αποτέλεσμα είναι να συγχέωνται οι υπόδουλοι Έλληνες με τους ναζωραίους κατακτητές, και έτσι να χρεώνεται το Ελληνικό Έθνος τα εγκλήματα των ναζωραίων κατακτητών.
Αλλά η Διεθνής Κοινότητα γνωρίζει καλά ότι τα σημερινά γεωγραφικά σύνορα που περιλαμβάνει το χριστιανικό ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών δεν έχουν καμμία σχέση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Δεν ταυτίζονται με τα Εθνικά και Πολιτιστικά σύνορα του Ελληνισμού.
Το σημερινό ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών, που είναι συνέχεια του μισελληνικής βυζαντινής αυτοκρατορίας, δεν έχει καμμία σχέση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Για 17 αιώνες το βυζαντινό κράτος κατασφάζει τους Έλληνες και όλους τους λαούς της Βαλκανικής χερσονήσου για να επιβάλλει την τυραννία του. Τα σύνορα του νεοβυζαντινού ψευδοκράτους έχουν χαραχθεί παρανόμως μετά από πολυετείς κατακτητικούς πολέμους εις βάρος των Ελλήνων και των άλλων λαών της Βαλκανικής χερσονήσου.
Η αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια αποτελεί βασική επιδίωξη του Ελληνικού Έθνους.
Ποτέ οι Έλληνες δεν ανεγνώρισαν το ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών, ούτε στα χρόνια της βυζαντινής αυτοκρατορίας ούτε σήμερα. Επομένως αποτελεί ιστορικό έγκλημα κατά της Αληθείας να ταυτίζεται το Ελληνικό Έθνος με το νεοβυζαντινό, χριστιανικό ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών. Αποτελεί έγκλημα να χρεώνωνται οι Έλληνες τα εγκλήματα που διαπράττουν οι ναζωραίοι κατακτητές έναντι άλλων λαών.
Όταν οι Έλληνες Εθνομάρτυρες καιγόντουσαν ζωντανοί στις πυρές των βυζαντινών δολοφόνων, κραύγαζαν:
«Κατάρα στα προδότες που λένε ότι είμαστε αδέλφια με τους ναζωραίους κατακτητές!».
«Κατάρα στους προδότες που λένε να συμφιλιωθούμε με τους ναζωραίους φονιάδες!»,φώναζαν οι Έλληνες Πρόγονοι.
Το Ελληνικό Έθνος δεν δέχτηκε ποτέ σε όλη την διάρκεια της Ένδοξης Ιστορίας του τις ιταμές προκλήσεις για κατάργηση του Εθνικού Στρατού και παύση του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.
Το Ελληνικό Έθνος διδάσκει στα Ελληνόπουλα την αληθινή ιστορία του Ελληνισμού: Η Αρχαία Ελλάς και το βυζάντιο δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση. Το βυζάντιο κατέστρεψε τον Ελληνισμό.
Η σημερινή Ελλάς είναι υπόδουλη στους ναζωραίους κατακτητές. Με τους ναζωραίους κατακτητές οι Έλληνες δεν έχουν καμμία σχέση θρησκευτική, πολιτική, πολιτιστική, εθνική, φυλετική.
Η Διεθνής Κοινότητα γνωρίζει ότι η Ελλάς είναι υπόδουλη σε ένα νεοβυζαντινό ψευδοκράτος.
Η Διεθνής Κοινότητα γνωρίζει ότι όσο οι Έλληνες παραμένουν υπόδουλοι κάτω από αυτό το μισελληνικό κρατικό μόρφωμα θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Φυλής.
Η έννοια Πατρίδα δεν ταυτίζεται με τα γεωγραφικά σύνορα του νεοβυζαντινού ψευδοκράτους των ναζωραίων κατακτητών. Πατρίδα για τους Έλληνες είναι όπου κυριαρχούν οι Ιεροί Νόμοι των Θεών. Όπου οι κυβερνήτες θρησκεύονται κατά τα Πάτρια Ειωθότα. Πατρίδα των Ελλήνων δεν είναι το μισελληνικό νεοβυζαντινό ψευδοκράτος των ναζωραίων. Η Πατρίδα για τους Έλληνες έχει θρησκευτική, ψυχολογική, ιστορική, πολιτιστική και πνευματική χροιά. Σε καμμία περίπτωση αποκλειστικώς γεωγραφική.
Ως εκ τούτου η γεωγραφική έννοια «χριστιανικό κράτος» για την οποία ομιλούν οι ναζωραίοι κατακτητές δεν έχει καμμία σχέση με την Ελλάδα για την οποία ομιλούν οι Έλληνες. Τα γεωγραφικά σύνορα του χριστιανικού ψευδοκράτους έχουν καθοριστεί και αναγνωριστεί από τους ναζωραίους κατακτητές και όχι από τους Έλληνες.
Η Διεθνής Κοινότητα γνωρίζει ότι το χριστιανικό μισελληνικό ψευδοκράτος των νεοβυζαντινών κατακτητών χρησιμοποιεί παρανόμως τον όρο «Ελλάς». Η Διεθνής Κοινότητα γνωρίζει ότι η οποιαδήποτε αναφορά των κατακτητών στο όνομα «Ελλάς» αποτελεί παραχάραξη της ιστορικής αληθείας και οδηγεί στην αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων. Η οποιαδήποτε ταύτιση των ναζωραίων κατακτητών με Έλληνες ανοίγει τον δρόμο σε διεκδικήσεις σε βάρος του Ελληνικού Έθνους και των υπολοίπων λαών της Βαλκανικής χερσονήσου.
Οι Αθάνατοι Θεοί είναι οι μοναδικοί κυρίαρχοι και προστάτες του Ελληνικού Έθνους, ουδείς άλλος.

Τέταρτο Μέρος: Οι εχθροί του Ελληνισμού πολεμούν την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Έθνους και την αυτοδιάθεση του Ελληνικού Λαού
Οι ναζωραίοι, εδώ και αιώνες, βάζουν προβοκάτορες να παριστάνουν τους Έλληνες ώστε να αποσιωπάται η αληθινή φωνή του Ελληνικού Έθνους.
Οι εχθροί του Ελληνισμού, εδώ και αιώνες, διακηρύσσουν την συμφιλίωση και την ταύτιση με τους ναζωραίους κατακτητές. Διακηρύσσουν την ενότητα με τον χριστιανισμό.
Οι εχθροί του Ελληνισμού, εδώ και αιώνες, καλούν τον λαό να ξεχάσει τις σφαγές των ναζωραίων κατακτητών και να συμφιλιωθεί μαζί τους.
Οι εχθροί του Ελληνισμού, εδώ και αιώνες, μαζί με τους ναζωραίους κατακτητές διεξάγουν ένοπλο αγώνα για την κατάπνιξη του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος των Ελλήνων.
Οι εχθροί του Ελληνισμού, εδώ και αιώνες, καλούν σε ένοπλο αγώνα υπέρ των ναζωραίων κατακτητών. Προετοίμασαν την γενοκτονία του Ελληνικού λαού από τους νεοβυζαντινούς κατακτητές.
Οι εχθροί του Ελληνισμού παριστάνοντας τους Έλληνες προπαγανδίζουν στον Ελληνικό λαό ότι δεν βρίσκεται υπό χριστιανική κατοχή και ότι θα πρέπει οι Έλληνες να συμμαχήσουν με τους ναζωραίους κατακτητές για να αντιμετωπίσουν δήθεν τους έξωθεν εχθρούς.
Οι εχθροί του Ελληνισμού, εδώ και αιώνες, καλούν τον λαό σε αποστασία από τους Θεούς και τους Θείους Νόμους και του λένε να στρέψει τα όπλα του κατά των Ελλήνων Αγωνιστών και υπέρ των ναζωραίων κατακτητών.
Οι εχθροί του Ελληνισμού, εδώ και αιώνες, καλούν τον Ελληνικό λαό να υποκύπτει στα ανθελληνικά διατάγματα των ναζωραίων κατακτητών.
Οι εχθροί του Ελληνισμού βαπτίζουν τον χριστιανισμό τους ως Ελληνισμό για να μην αποκαλύπτεται η προβοκατόρικη ενέργειά τους. Ταυτοχρόνως καλούν τον Ελληνικό λαό να μην αγωνιστεί  για να εκδιώξει τον ναζωραίο κατακτητή από την Ελλάδα.
Οι εχθροί του Ελληνισμού θέλουν να υποδουλώσουν και άλλους λαούς στον χριστιανισμό με το πρόσχημα ότι δεν πρόκειται για βυζαντινούς κατακτητικούς πολέμους αλλά για δήθεν εθνικοαπελευθερωτικούς.
Οι εχθροί του Ελληνισμού, εδώ και αιώνες, δεν πολεμούν για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον χριστιανισμό αλλά πολεμούν για να υποδουλώσουν και άλλους λαούς στον χριστιανισμό.
Οι εχθροί του Ελληνισμού κρύβουν το ανθελληνικό τους μίσος πίσω από μία δήθεν αρχαιολατρεία.
Οι εχθροί του Ελληνισμού απεμπολούν όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος.
Οι  εχθροί του Ελληνισμού απεμπολούν το κυριαρχικό δικαίωμα να διδάσκεται η Ελληνική Θρησκεία σε όλα τα Ελληνικά σχολεία.
Οι εχθροί του Ελληνισμού απεμπολούν το κυριαρχικό δικαίωμα της συγκροτήσεως Ελληνικής κυβερνήσεως από Έλληνες και όχι από ναζωραίους κατακτητές.
Οι εχθροί του Ελληνισμού απεμπολούν το κυριαρχικό δικαίωμα της Ελληνικής Θρησκείας να είναι η επίσημη και μοναδική θρησκεία του Ελληνικού Έθνους.
Οι εχθροί του Ελληνισμού απεμπολούν το κυριαρχικό δικαίωμα της επιστροφής στους Έλληνες όλων των Ιερών Τόπων, τους οποίους τώρα κατέχουν οι ναζωραίοι κατακτητές.
Οι εχθροί του Ελληνισμού απεμπολούν το κυριαρχικό δικαίωμα του εξαγνισμού όλων των Ελληνικών Εδαφών όπου έχουν κτισθεί χριστιανικά εκμαυλιστήρια πάνω σε Ιερούς Ελληνικούς Ναούς.
Οι εχθροί του Ελληνισμού εξαρτούν την λειτουργία, ύπαρξη και νομιμότητα της Ελληνικής Θρησκείας από ανθρώπινο χέρι νομοθέτου, και δη ναζωραίου κατακτητού.
Οι εχθροί του Ελληνισμού παραγράφουν την χριστιανική κατοχή καταπνίγοντας έτσι τις αλυτρωτικές τάσεις τους Ελληνισμού.
Οι εχθροί του Ελληνισμού αποκηρύττουν το διεθνές πεδίο του Ιερού Αγώνος με το να εστιάζουν το ζήτημα του Αγώνος τοπικά. Ο Ιερός Αγώνας είναι διεθνής, σε συμμαχία με όλα τα έθνη.
Οι εχθροί του Ελληνισμού παριστάνουν τους Έλληνες, θεωρούν ότι το δικαίωμα τιμωρίας των ναζωραίων κατακτητών είναι απαλλοτριώσιμο και μεταβιβάσιμο. Το μετεβίβασαν στον εαυτό τους. Το ιδιοποιήθηκαν και το κοστολόγησαν, και βρήκαν ότι ισούται με μηδέν. Οι ναζωραίοι κατακτητές, λένε, δεν πρέπει να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.
Ως εκ τούτου οι προβοκάτορες, όπως και οι ναζωραίοι κατακτητές, αποτελούν εχθρούς για τον Ελληνισμό και το ανεξάρτητο Ελληνικό Έθνος.

Πέμπτο Μέρος: Οι σκλαβωμένοι Έλληνες πολεμούν για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία
Οι Έλληνες σε όλο τον Κόσμο γνωρίζουν ότι πάντα νικούσαν η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Θρησκεία και ο Ελληνισμός.
Το Ελληνικό Έθνος εξέδωσε την ληξιαρχική πράξη θανάτου των ναζωραίων κατακτητών και θα τερματίσει τον πολιτικό τους βίο. Ο Ελληνικός λαός έχει θέσει τα θεμέλια για την μεγάλη πορεία του Έθνους προς τους Θεούς. Κανένας ναζωραίος προβοκάτορας δεν πρόκειται να εμποδίσει τους Έλληνες από το να περπατήσουν στο μονοπάτι των Θεών.
Το Ελληνικό Έθνος μένει πιστό στον Ιερό Όρκο προς τους Θεούς. Το Ελληνικό Έθνος μένει στις επάλξεις του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος για την Ελευθερία που τόσες γενεές Ελλήνων προσδοκούν.
Το χυμένο αίμα των Εθνομαρτύρων συγκλονίζει όλη την Ελλάδα.
Οι ημέρες που έρχονται είναι το μεγάλο σταυροδρόμι του Έθνους και του Ελληνισμού. Αντιπαρατάσσονται η Εθνική ανεξαρτησία με την χριστιανική κατοχή, η Δημοκρατία με τον φασισμό, η Ελευθερία με την σκλαβιά στους ναζωραίους.
Αντιπαρατάσσονται η Ηθική με την διαφθορά, ο Ελληνισμός με τον χριστιανισμό, η Πολιτιστική Αναγέννηση με την χριστιανική σήψη, η Αλήθεια με το ψέμμα, η Ελπίδα με το τέλμα.
 Μάχη που οι Θεοί έχουν ήδη κρίνει, διότι ήρθε η ώρα να δοξαστεί το Όνομα των Θεών. Ήρθε και πάλι η ώρα της απελευθερώσεως του Ελληνικού Έθνους. Ήρθε και πάλι η ώρα της θρησκευτικής, οικονομικής, πολιτιστικής, πολιτικής και εθνικής απελευθερώσεως από την χριστιανική τυραννία.
Τίθενται τα θεμέλια μίας Ελλάδος ελεύθερης και ανεξάρτητης από την νεοβυζαντινή κατοχή. Η Ελληνική Θρησκεία φέρνει την Εθνική ενότητα. Οι Έλληνες αποδεσμεύονται από τις χριστιανικές ανθελληνικές επιρροές. Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι Ελληνική Θρησκεία σημαίνει Ελευθερία της Ελλάδος.
Όμως η αίρεση των ναζωραίων παραβιάζει τα Ελληνικά σύνορα και αυξάνει τις προκλητικές της διεκδικήσεις. Για αυτό το Ελληνικό Έθνος πολεμά τους ναζωραίους  κατακτητές ώστε να τους αναγκάσει να σεβαστούν τα Εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων. Δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη η παραβίαση των Ελληνικών συνόρων από τους ναζωραίους εισβολείς.
Η Ελληνική Θρησκεία συμφιλιώνει όλους τους Έλληνες με τους Θεούς. Όσοι διχάζουν τους Έλληνες από την Θρησκεία και την Παράδοσή τους, όσοι τους καλούν να υποδουλωθούν στους ναζωραίους κατακτητές, όσοι τους καλούν να πάρουν τα όπλα για να πολεμήσουν υπέρ των ναζωραίων κατακτητών, θα τιμωρηθούν επί εσχάτη προδοσία. Ουδείς Έλλην θα πάρει τα όπλα για να υπερασπίσει την συμμορία των ναζωραίων κατακτητών.
Ήρθε η ώρα για την Ελευθερία της Πατρίδος. Όλοι οι Έλληνες είναι παρόντες στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Ολόκληρος ο Ελληνισμός φωνάζει το μεγάλο ΟΧΙ στους ναζωραίους κατακτητές.
Ο Ελληνισμός ανήκει στους Έλληνες και όχι στους κατακτητές και σφαγείς ναζωραίους. Οι Έλληνες δεν καταθέτουν τα όπλα, δεν προδίδουν τους Θεούς και τους Προγόνους. Ο Ελληνικός λαός προτιμά τον θάνατο από την ατίμωση.
Η Ελληνική Θρησκεία, σύμβολο Ελευθερίας και Αυτοθυσίας, απαγορεύει αυστηρώς την αφομοίωση των Ελλήνων από τους ναζωραίους κατακτητές.

Έκτο Μέρος: Οι προδότες σήκωσαν τα όπλα κατά της Πατρίδος
Γιατί συνεχίζουν οι προδότες τον πόλεμο κατά των Ελλήνων; Γιατί δολοφονούν τους Έλληνες και την Ελλάδα; Πιστεύουν πραγματικά ότι μαζί με τους ναζωραίους φονιάδες θα νικήσουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό; Γιατί εξακολουθούν τις ανθρωποθυσίες μαζί με τους ναζωραίους;
Δεν υπάρχει καμμία ηθική βάση στο έγκλημά τους. Προσπαθούν να μετατρέψουν τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα σε εμφύλιο πόλεμο. Το σχέδιό τους θα συντριβεί υπό την αμείλικτη Οργή Θεών και ανθρώπων. Η απόπειρά τους να επιβάλουν στον Ελληνικό λαό την δικτατορία των ναζωραίων απέτυχε.
Οι προδότες είναι ικανοί μέσα στην έξαψη του μίσους των κατά του Ελληνισμού να παραδώσουν τα πάντα στις φλόγες προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες απαιτήσεις των. Ζητούν συμβιβασμό και συνεργασία με τους ναζωραίους κατακτητές. Ζητούν να κατέχουν τα όπλα οι χριστιανικές συμμορίες και όχι το Ελληνικό Έθνος. Ή θα καταθέσουν οι προδότες και οι ναζωραίοι κατακτητές τα όπλα που έστρεψαν κατά της Πατρίδος ή θα εξαναγκασθούν να το πράξουν.
Η Μητέρα Πατρίδα απευθύνεται στους νέους και στις νέες όλης της υπόδουλης Ελλάδος και τους καλεί να μην καταθέσουν τα όπλα της Ελευθερίας. Να παύσουν να είναι αθώα όργανα των ναζωραίων κατακτητών που ζητούν να αναγνωριστεί η χριστιανική κατοχή της Ελλάδος ως νόμιμη εξουσία.
Η Μητέρα Πατρίδα καλεί τους Έλληνες που υπηρετούν σε οργανώσεις που ζητούν την νομιμοποίηση της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων, να καταθέσουν αμέσως τα όπλα που σήκωσαν κατά της Πατρίδος.
Δεν έγιναν ποτέ δεκτές οι αξιώσεις τους για διάλυση του Εθνικού Στρατού. Ούτε θα γίνουν και τώρα. Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές οι ιταμές προκλήσεις τους για υποχώρηση και Εθνική αυτοκτονία μπροστά στο ναζωραίο κατακτητή. Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές οι κατάπτυστες απαιτήσεις τους για παύση του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.
Όποιος σηκώνει τα όπλα κατά της Πατρίδος και του Ελληνισμού, όποιος συνεργάζεται με τους ναζωραίους κατακτητές, όποιος ζητά αναγνώριση και αποδοχή της χριστιανικής κατοχής βάζει μόνος την θηλειά στον λαιμό του.
Οι πεπτοφαλαγγίτες του χριστιανισμού έχουν ως ευαγγέλιό τους την θηριώδη ιδεολογία του εμφυλίου πολέμου. Παρασύροντες και τίμιους Έλληνες πατριώτες, οργάνωσαν, ετοίμασαν και εξαπέλυσαν το μέγα και ασυγχώρητο έγκλημά των: την αναγνώριση της χριστιανικής κατοχής ως νομίμου εξουσίας και την μετατροπή του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού αγώνος σε εμφύλιο πόλεμο.
Δεν υπάρχει ελευθερία όταν η χριστιανική συμμορία έχει δικό της στρατό, δική της αστυνομία, και επιβάλει δια σφαγών το ανθελληνικό δόγμα της στα Ελληνικά σχολεία.
Δεν υπάρχει ελευθερία όταν ο Έλλην δεν μπορεί να μιλήσει. Όταν δεν μπορεί να λατρεύσει τους Θεούς. Και επειδή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει δεκτό από ένα Έθνος που σέβεται τον εαυτό του οι Έλληνες στο παρελθόν τιμώρησαν τους εγκληματίες που σήκωσαν τα όπλα κατά του Έθνους. Το ίδιο θα πράξουν και τώρα.
Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών δεν δίστασε ποτέ μπροστά στην πάταξη της τρομοκρατίας. Οι Έλληνες δεν δίστασαν ποτέ μπροστά στην διάλυση όσων συμμοριών αρνούνται να καταθέσουν τα όπλα. Αν αρνηθούν οι χριστιανικές συμμορίες να καταθέσουν τα όπλα που κατέχουν, ο Ιερός Πόλεμος θα τους εξαναγκάσει να το πράξουν.
Ο Ελληνικός Λαός ποτέ δεν παρέδωσε τα Ιερά Όπλα της Ελευθερίας. Ποτέ δεν δέχθηκε τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους από τους ναζωραίους κατακτητές. Ποτέ δεν δέχτηκε την υποταγή και την σκλαβιά που οι προδότες ξεδιάντροπα του υποβάλλουν. Οι Έλληνες ποτέ δεν δέχτηκαν να καταστεί το Ελληνικό Έθνος αιχμάλωτο των ναζωραίων κατακτητών.
Στο παρελθόν όποτε οι Έλληνες άφησαν τους ναζωραίους να κατέχουν όπλα, αυτοί τρομοκρατούσαν τους φιλήσυχους και άοπλους πολίτες που δεν μπορούσαν να υπερασπίσουν την ελευθερία τους από την χριστιανική τυραννία. Τώρα δεν θα γίνει ανεκτός ο εξοπλισμός των χριστιανικών συμμοριών.
Το Ελληνικό Έθνος, όπως και στο παρελθόν, εξοπλίζει Ελληνικό Στρατό, δημιουργεί Ελληνική Αστυνομία, ιδρύει Ελληνικά Δικαστήρια. Το Ελληνικό Έθνος δεν θα υποταχθεί στον στρατό κατοχής των ναζωραίων κατακτητών, στην κατοχική αστυνομία των ναζωραίων κατακτητών και στα παράνομα δικαστήρια των ναζωραίων κατακτητών.
Και ενώ για εκατοντάδες χρόνια οι ναζωραίοι κατακτητές δολοφονούν τους Έλληνες πολίτες, τους κλέβουν την περιουσία, τους δίνουν ναρκωτικά, τους αφήνουν ανέργους να πεθάνουν της πείνας, τους απαγορεύουν τις γεννήσεις, τους καταστρέφουν το περιβάλλον, τον Πολιτισμό, την Θρησκεία, οι προδότες ζήτησαν από τον Ελληνικό λαό να αναγνωρίσει τους κατακτητές ως νόμιμη εξουσία.
Το Ελληνικό Έθνος δεν ανεγνώρισε ποτέ, ούτε νομιμοποίησε την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων φονιάδων, όσο και αν προσπάθησαν οι προδότες. Ο συμμοριτοπόλεμος που διεξάγουν τόσους αιώνες απέβη μάταιος.
Οι συμμορίες των ναζωραίων τολμούσαν να μιλούν εν ονόματι του Ελληνισμού και του Ελληνικού λαού. Όμως ένα πράγμα είναι βέβαιο: ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν ήθελε ταραχές. Δεν ήθελε αιματοχυσία, ούτε αλληλοσφαγή. Και ο εμφύλιος πόλεμος προήλθε από την εμμονή ωρισμένων συμμοριτών που ζητούν να τεθεί η Ελληνική Θρησκεία εκτός νόμου. Ο εμφύλιος πόλεμος προήλθε από την εμμονή ωρισμένων εγκληματιών που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μετατρέψουν τους ναζωραίους φονιάδες των Ελλήνων σε δικαστές.
Οι προδότες γνώριζαν καλύτερα από κάθε άλλον ότι τα περί δήθεν παντοδυναμίας των ναζωραίων κατακτητών αποτελούσαν δικό τους τερατώδες ψεύδος για να φοβίσουν τον Ελληνικό λαό. Γνώριζαν καλύτερα από κάθε άλλον ότι από την στιγμή που οι ναζωραίοι θα παύσουν να διαθέτουν ένοπλες συμμορίες και να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό, θα καταδειχθεί αμέσως ότι δεν αποτελούν παρά μία ασήμαντη και λαομίσητη μειοψηφία. Και η οποία δεν είναι δυνατόν να λαμβάνεται υπ’ όψιν ως παράγων στην διακυβέρνηση του Ελληνικού Έθνους.
Αλλά οι προδότες προτίμησαν την αλληλοσφαγή των Ελλήνων παρά να τεθεί εκτός νόμου η συμμορία των ναζωραίων.
Οι προδότες προτίμησαν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα παρά να δεχθούν την Ελληνική Θρησκεία ως επίσημη και μοναδική θρησκεία του Ελληνικού Έθνους.
Οι προδότες προτίμησαν την υπακοή στα μισελληνικά διατάγματα των ναζωραίων κατακτητών παρά την υπακοή στους Ιερούς Νόμους των Θεών.
Οι προδότες, στο παρελθόν όπως και τώρα, προτίμησαν να παραδώσουν την Ελλάδα στον όλεθρο του εμφυλίου σπαραγμού παρά να συγκατατεθούν στον αφοπλισμό και την διάλυση των τρομοκρατικών συμμοριών.
Προτίμησαν να πολεμήσουν κατά των Ελλήνων παρά υπέρ των Ελλήνων.
Η διακήρυξη Ανεξαρτησίας γνωστοποιεί σε όλο τον Κόσμο την συνέχιση του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος με αμείωτη ένταση. Η συνέχιση του Ιερού Αγώνος για Εθνική Ανεξαρτησία, τόσους αιώνες, απέδειξε την ζωτικότητα του Ελληνικού Έθνους και προκάλεσε την ανακούφιση του Ελληνικού λαού.

Έβδομο Μέρος: Το Ελληνικό Έθνος νομιμοποιεί την πλήρη Ανεξαρτησία του από το χριστιανικό ψευδοκράτος
Οι Έλληνες αγωνίζονται επί 17 αιώνες για την ανακήρυξη της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Αυτονομίας από το χριστιανικό ψευδοκράτος των νεοβυζαντινών κατακτητών. Το Ελληνικό Έθνος διακηρύσσει την ανεξαρτησία του από οποιονδήποτε μη ελληνικό κρατικό σχηματισμό. Το Ελληνικό Έθνος αναγνωρίζει τους Αθανάτους Θεούς και τους Ιερούς Νόμους Των ως μοναδική πηγή εξουσίας.
Το Ελληνικό Έθνος διακηρύσσει την Ανεξαρτησία του από το χριστιανικό ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών διότι:  
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να τελούν τις Εθνικές και Παραδοσιακές τους Ιεροπραξίες.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να λαμβάνουν αρχαία Ελληνικά ονόματα.
Οι ναζωραίοι κατακτητές καταστρέφουν τους Τάφους των Ελλήνων Προγόνων.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να λατρεύουν τους Αθανάτους Θεούς.
Οι ναζωραίοι κατακτητές κατέχουν παρανόμως τους Ιερούς Τόπους των Ελλήνων και τους εκμεταλλεύονται οικονομικώς.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες την αναπαραγωγή του Ελληνικού Πολιτισμού.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να κτίσουν Ναούς αφιερωμένους στους Αθανάτους Θεούς και στους Προγόνους.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να διδάσκωνται την δική τους ιστορία, ενώ συγχρόνως τους διδάσκουν την χριστιανική-βυζαντινή και τους κρύβουν την χριστιανική γενοκτονία κατά των Προγόνων τους.
Οι ναζωραίοι κατακτητές περιορίζουν τις γεννήσεις στους Έλληνες με σκοπό να τους αφανίσουν ως Φυλή.
Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν αφήνουν τους Έλληνες να τηρούν την δική τους Νομοθεσία που είναι δοσμένη από τους Αθανάτους Θεούς.
Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν επιτρέπουν στους Έλληνες να έχουν Ελληνικά Δικαστήρια.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να δικάζωνται από Έλληνες δικαστές.
Οι ναζωραίοι κατακτητές έκαναν και κάνουν ανθρωποθυσίες Ελλήνων στους βωμούς του Τζεσουά.
Οι ναζωραίοι κατακτητές προσπαθούν να αφομοιώσουν τους Έλληνες, κάτι που στοιχειοθετεί Γενοκτονία και Εθνοκτονία.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να έχουν ελληνικά σχολεία στα οποία να διδάσκεται η Ελληνική Παράδοση και ο Ελληνικός Πολιτισμός.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να εκδώσουν την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες την ελληνική παραδοσιακή διατροφή, την ελληνική παραδοσιακή ενδυμασία και την ελληνική παραδοσιακή μουσική.
Οι ναζωραίοι στρατολογούν δια της βίας τους Έλληνες στον χριστιανικό στρατό κατοχής για να σκοτώνουν τους Έλληνες.
Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν επιτρέπουν στους Έλληνες να έχουν δική τους Ανεξάρτητη Ελληνική Εθνοσυνέλευση.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να έχουν δικό τους νόμισμα.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να συλλέγουν φόρους με βάση τις Ελληνικές οικονομικές αρχές και παραδόσεις.
Οι ναζωραίοι κατακτητές λεηλατούν τις περιουσίες των Ελλήνων με εξοντωτική φορολογία, τοκογλυφικά δάνεια και παράνομους πλειστηριασμούς, οδηγώντας το Ελληνικό Έθνος στον αφανισμό.
Οι ναζωραίοι κατακτητές κλείνουν τα εργοστάσια και τις εμπορικές επιχειρήσεις των Ελλήνων δια μέσω εξοντωτικής φορολογίας, με σκοπό να γονατίσουν το Ελληνικό Έθνος οικονομικά.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να παντρεύωνται Ελληνίδες με τα Ελληνικά Έθιμα ώστε να μην μπορούν να αναπαραχθούν βιολογικά και πολιτιστικά.
Οι ναζωραίοι κατακτητές μεταφέρουν και εγκαθιστούν αλλοφύλους πληθυσμούς στα Ελληνικά εδάφη με σκοπό να αφανιστεί η Ελληνική Φυλή.
Οι ναζωραίοι κατακτητές σφάζουν τους Έλληνες εδώ και 17 αιώνες και συμμαχούν με κάθε εχθρό των Ελλήνων για να τους κρατούν υποδούλους.
Οι ναζωραίοι κατακτητές ιδρύουν χριστιανικά παραστρατιωτικά τάγματα για να τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στους Έλληνες να δημιουργούν Ελληνικά Σώματα Ασφαλείας, ώστε να σφάζουν ατιμώρητοι το Ελληνικό Έθνος.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγορεύουν στον Ελληνικό Λαό να φέρει όπλα.
Οι ναζωραίοι κατακτητές απαγάγουν τα παιδιά των Ελλήνων και τα μετατρέπουν σε φονιάδες των ιδίων των αδελφών τους.
Όλες αυτές οι εγκληματικές πράξεις στοιχειοθετούν Γενοκτονία και Εθνοκτονία.

Όγδοο Μέρος: Οι αποφάσεις του Ελληνικού Έθνους
Το Ελληνικό Έθνος διακηρύσσει την πίστη του στην Εξουσία των Θεών και στην αρχή της Θεϊκής Κυριαρχίας.
Το Ελληνικό Έθνος αναγνωρίζει ότι οι λαοί δικαιούνται ελευθερία και ισότητα υπό των Αθανάτων Θεών, ασχέτως εθνικότητος, νόμων και πολιτεύματος.
Με την καθοδήγηση των Θεών, το Ελληνικό Έθνος κράτησε την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό του και στους Θεούς, να υπερασπιστεί την Ελληνική Θρησκεία.
Το Ελληνικό Έθνος κράτησε την υπόσχεσή του: να ξεπληρώσει την βλασφημία των Θεών, να λυτρώσει το Ανθρώπινο Γένος από το σκότος των ναζωραίων κατακτητών, και να τιμωρήσει τον επί 17 αιώνες εξευτελισμό των Ελλήνων Προγόνων.
Το Ελληνικό Έθνος ευρισκόμενο επί 17 αιώνες υπό την θρησκευτική, πολιτιστική, πολιτική, φυλετική, οικονομική και στρατιωτική κατοχή των ναζωραίων κατακτητών, με τις ευλογίες των Αθανάτων Θεών διακηρύσσει την Ανεξαρτησία του.
Το Ελληνικό Έθνος διακηρύσσει την πλήρη απόσχιση και Ανεξαρτησία του από το μισελληνικό νεοβυζαντινό κράτος των ναζωραίων κατακτητών και σχηματίζει Ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος υπό την καθοδήγηση των Αθανάτων Θεών.
Το Ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος είναι ένθεο και δημοκρατικό. Το Ελληνικό Κράτος εγγυάται την ισότητα όλων των πολιτών ενώπιον των Αθανάτων Θεών, χωρίς διάκριση στην καταγωγή, φυλή, οικονομική κατάσταση, ταξική θέση, κομματική ταυτότητα.
Το Ελληνικό Έθνος καλεί τους Έλληνες όλου του Κόσμου να ενωθούν υπό το σχηματισθέν Ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος και να μεγαλουργήσουν υπό τους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Θεών. Οι Έλληνες θα υπακούν στα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα και όχι στα μισελληνικά διατάγματα των ναζωραίων κατακτητών.  
Το Ελληνικό Έθνος θέτει υπό την προστασία του την Ελληνική Θρησκεία και την ανακηρύσσει επίσημη θρησκεία του Ελληνικού Κράτους.
Το Ελληνικό Έθνος αποκτά την αποκλειστικότητα στην αρχαία Ελληνική Πολιτιστική κληρονομιά.
Το Ελληνικό Έθνος αποκτά την ιδιοκτησία των Αρχαίων Ελληνικών Μνημείων και τους μετατρέπει σε χώρους λατρείας Θεών και Προγόνων.
Το Ελληνικό Έθνος αποκτά την ιδιοκτησία όλων των αρχαιολογικών ευρημάτων, των μουσειακών εκθεμάτων, των βιβλιοθηκών και των χειρογράφων.
Το Ελληνικό Κράτος θα συγγράψει την ελληνική ιστορία του Ελληνικού Έθνους ώστε να γνωστοποιήσει σε όλη την ανθρωπότητα την Γενοκτονία των Ελλήνων από τους ναζωραίους κατακτητές.
Με την ευλογία των Αθανάτων Θεών το Ελληνικό Έθνος αποκτά Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Με την ευλογία των Αθανάτων Θεών το Ελληνικό Έθνος αποκτά Ελληνικό Σύνταγμα.
Με την ευλογία των Αθανάτων Θεών το Ελληνικό Έθνος αποκτά γεωγραφικά σύνορα.
Με την ευλογία των Αθανάτων Θεών το Ελληνικό Έθνος αποκτά ελληνικά σχολεία όπου θα διδάσκεται η Ελληνική Παράδοση και όχι το μισελληνικό χριστιανικό σκότος.
Με την ευλογία των Αθανάτων Θεών το Ελληνικό Έθνος αποκτά Ελληνική Νομοθεσία, Ελληνική Παιδεία και Ελληνικά Δικαστήρια.
Με την ευλογία των Αθανάτων Θεών το Ελληνικό Έθνος αποκτά Ελληνικό Νόμισμα.
Με την ευλογία των Αθανάτων Θεών το Ελληνικό Έθνος αποφασίζει ότι:
Οι ναζωραίοι δεν έχουν καμμία υποχρέωση να στρατεύωνται στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Συγχρόνως ούτε οι Έλληνες έχουν καμμία υποχρέωση να στρατεύωνται στον χριστιανικό στρατό κατοχής.
Οι ναζωραίοι δεν έχουν καμμία υποχρέωση να στέλνουν τα παιδιά τους σε ελληνικά σχολεία. Οι Έλληνες θα στέλνουν τα παιδιά τους μόνο σε ελληνικά σχολεία και όχι σε χριστιανικά σχολεία.
Οι Έλληνες υπακούν μόνον στους Ελληνικούς Νόμους ενώ οι ναζωραίοι δεν υποχρεούνται να υπακούν στους Ελληνικούς Νόμους. Συγχρόνως ούτε οι Έλληνες υποχρεούνται να υπακούν στους χριστιανικούς νόμους.
Οι Έλληνες δικάζονται μόνον από Έλληνες δικαστές. Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να δικάζωνται από ναζωραίους δικαστές.
Οι Έλληνες δεν υπάγονται στο χριστιανικό δίκαιο. Ούτε οι ναζωραίοι στο Ελληνικό Δίκαιο.
Οι ναζωραίοι δεν έχουν καμμία υποχρέωση να πληρώνουν φόρους στο Ελληνικό Κράτος, ούτε οι Έλληνες έχουν καμμία υποχρέωση να πληρώνουν φόρους στο χριστιανικό ψευδοκράτος.
Οι ναζωραίοι δεν έχουν καμμία υποχρέωση να υπακούν στην Ελληνική Αστυνομία. Ούτε οι Έλληνες έχουν καμμία υποχρέωση να υπακούν στην χριστιανική αστυνομία.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους αποτελούν την Νομοθεσία των Ελλήνων που είναι δοσμένη από τους Αθανάτους Θεούς. Το Ελληνικό Έθνος ασκεί το αναφαίρετο δικαίωμα να έχει την δική του Νομοθεσία βασισμένη στους Ιερούς Νόμους των Θεών και το δικό του δικονομικό σύστημα βασισμένο στους Ιερούς Κανόνες, στους Ηθικούς Κώδικες, και στις Ιερές Εντολές.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους παρέχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση στους Έλληνες να τελούν τις Εθνικές και Παραδοσιακές τους Ιεροπραξίες.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους παρέχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση στους Έλληνες να λαμβάνουν αρχαία Ελληνικά ονόματα.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους προστατεύουν τους Τάφους των Ελλήνων Προγόνων.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους παρέχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση στους Έλληνες να λατρεύουν τους Αθανάτους Θεούς.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους θέτουν υπό την προστασία τους Ιερούς Τόπους των Ελλήνων.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους υποχρεώνουν τους Έλληνες στην αναπαραγωγή του Ελληνικού Πολιτισμού.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους παρέχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση στους Έλληνες να κτίζουν Ναούς αφιερωμένους στους Αθανάτους Θεούς και Μνημεία αφιερωμένα στους Προγόνους.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους παρέχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση στους Έλληνες να διδάσκωνται την δική τους ιστορία και να μαθαίνουν την χριστιανική γενοκτονία κατά των Προγόνων τους.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους παρέχουν κίνητρα στους Έλληνες για να αυξήσουν τις γεννήσεις με σκοπό να μην αφανιστεί η Ελληνική Φυλή.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους υποχρεώνουν τους Έλληνες να ιδρύσουν Ελληνικά Δικαστήρια και να δικάζωνται μόνον από Έλληνες δικαστές.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους απαγορεύουν στους ναζωραίους εγκληματίες να κάνουν ανθρωποθυσίες Ελλήνων στους βωμούς του Τζεσουά.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους υποχρεώνουν τους Έλληνες να εκδώσουν την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους παρέχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση στους Έλληνες να ακολουθούν την ελληνική παραδοσιακή διατροφή, την ελληνική παραδοσιακή ενδυμασία και την ελληνική παραδοσιακή μουσική.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους απαγορεύουν την στρατολόγηση Ελλήνων στον χριστιανικό στρατό κατοχής.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους υποχρεώνουν τους Έλληνες να ιδρύσουν Ανεξάρτητη Ελληνική Εθνοσυνέλευση.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους υποχρεώνουν τους Έλληνες να έχουν δικό τους νόμισμα.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους απαγορεύουν στους Έλληνες να πληρώνουν φόρους στους ναζωραίους κατακτητές. Οι Έλληνες υποχρεούνται να συλλέγουν φόρους με βάση τις Ελληνικές οικονομικές αρχές και παραδόσεις.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους προστατεύουν τις περιουσίες των Ελλήνων από την εξοντωτική φορολογία, τα τοκογλυφικά δάνεια και τους παράνομους πλειστηριασμούς, οδηγώντας το Ελληνικό Έθνος στην ευημερία.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους παρέχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση στους Έλληνες να παντρεύωνται Ελληνίδες με Ελληνικό γάμο, ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν βιολογικά και πολιτιστικά.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους απαγορεύουν την ύπαρξη χριστιανικών παραστρατιωτικών ταγμάτων, ώστε να προστατευθεί ο Ελληνικός Λαός από την τρομοκρατία.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους παρέχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση στους Έλληνες να δημιουργούν Ελληνικά Σώματα Ασφαλείας, ώστε να μην μένουν ατιμώρητοι οι ναζωραίοι φονιάδες του Ελληνικού Πολιτισμού.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους επιτρέπουν στον Ελληνικό Λαό να φέρει όπλα.
Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους απαγορεύουν τις απαγωγές και τον προσηλυτισμό ελληνόπαιδων από τους ναζωραίους κατακτητές.
Το Ελληνικό Έθνος απαγορεύει κάθε μορφή αφομοιώσεως όπως θρησκευτική, πολιτιστική, πολιτική, οικονομική, βιολογική, των Ελλήνων από τους ναζωραίους κατακτητές. Κάθε τέτοια ενέργεια προσβάλλει την προσωπικότητα των Ελλήνων πολιτών, τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνικού Έθνους και την Εθνική Ασφάλεια του Ελληνικού Κράτους. Οποιαδήποτε προπαγάνδα κατά Ελλήνων πολιτών από ναζωραίους κατακτητές είναι ποινικώς κολάσιμη.
Το Ελληνικό Έθνος αποκτά το δικαίωμα να προστατεύει τα εδάφη και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του, καθώς και το υπέδαφος, τον εναέριο και τον θαλάσσιο χώρο του.
Το Ελληνικό Έθνος έχει το δικαίωμα να απαλλοτριώσει, χωρίς αποζημίωση, όλες τις γεωργικές καλλιέργειες, μεταλλεία, δασικές εκτάσεις, ύδατα, ακτές, εναέριο χώρο, που λήστεψαν οι ναζωραίοι κατακτητές από το Ελληνικό Έθνος.
Το Ελληνικό Έθνος δεν αποδέχεται μετακίνηση πληθυσμών, ούτε γενοκτονία, ούτε διοικητικά ή ποινικά μέτρα κατά των Ελλήνων πολιτών. Σε αντίθεση περίπτωση, οι ναζωραίοι κατακτητές θα αντιμετωπίσουν τον Ιερό Πόλεμο στην ένοπλη μορφή του.  
Ουδείς Αθάνατος Θεός στερείται της ιδιοκτησίας του. Το Ελληνικό Έθνος αποτελεί ιδιοκτησία των Αθανάτων Θεών. Η ψυχή, το σώμα, η περιουσία, τα εδάφη, ο ουρανός, τα δάση, οι θάλασσες, ανήκουν στους Αθάνατους Θεούς. Ουδείς μπορεί να στερήσει αυτό που Τους ανήκει χωρίς αμείλικτη τιμωρία. 
Το Ελληνικό Έθνος διακηρύσσει ότι το δικαίωμα της εθνικής αυτοδιαθέσεως παρέχεται από τους Αθανάτους Θεούς και αναγνωρίζεται από τους διεθνείς οργανισμούς και όχι από το ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών.
Το Ελληνικό έθνος και κατ’ επέκταση το υπό δημιουργία Ελληνικό Κράτος αποκτά το δικαίωμα να διεξάγει πόλεμο, να υπογράφει ειρήνη, να δημιουργεί συμμαχίες, να καθορίζει τις εμπορικές του σχέσεις, ανεξάρτητα από το μισελληνικό νεοβυζαντινό ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών.

Ένατο Μέρος: Εφαρμογή της Ανεξαρτησίας
Στο πέρασμα των αιώνων τα γεωγραφικά σύνορα του Ελληνικού Κράτους πάντα ήταν ρευστά και κινητά. Αλλά η Ελληνική Ψυχή, η Ελληνική Θρησκεία, οι Ελληνικοί Νόμοι ήταν πάντα σταθερές αξίες.
Ταυτοχρόνως τα πολιτιστικά και ιδεολογικά σύνορα του Ελληνισμού επεκτείνονται συνεχώς και δημιουργούν καθημερινά αυτόνομες εστίες. Συνεπώς η Ανεξαρτησία δεν είναι μία στιγμιαία και στατική απόφαση. Είναι μία διαρκής και δυναμική διαδικασία. Η πρακτική εφαρμογή της Εθνικής αυτοδιαθέσεως γίνεται καθημερινώς με στοιχειώδεις, βαθμιαίες αλλαγές σε μία σταδιακή πορεία αυτοδιαθέσεως.
Η δυναμική και βαθμιαία απόσχιση από το μισελληνικό νεοβυζαντινό ψευδοκράτος και η συγκρότηση Ανεξαρτήτου Ελληνικού Κράτους θα γίνει με συγκεκριμένες πράξεις: 
Διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων από το βυζάντιο και τους ναζωραίους κατακτητές.
Οι Έλληνες δεν θα υπάγωνται στους μισελληνικούς χριστιανικούς νόμους.
Οι Έλληνες δεν θα δικάζωνται από χριστιανικά δικαστήρια.
Αποκατάσταση της περιουσίας των Ελλήνων που αρπάχτηκαν από τους ναζωραίους κατακτητές.
Απεριόριστη πρόσβαση των Ελλήνων στους Ιερούς Τόπους των και στα Μνημεία των Προγόνων.
Το υπό δημιουργίαν Ελληνικό Κράτος θα εκπροσωπείται στο εξωτερικό μόνον από τους εντεταλμένους και νομίμως αντιπροσώπους του που θα δηλώνουν υπακοή στο Ελληνικό Σύνταγμα και τους Αθανάτους Θεούς.
Μόνον Έλληνες θα έχουν το δικαίωμα να διαπραγματεύονται μεταξύ κρατών τις διεθνείς σχέσεις του Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους.
Το Ελληνικό Έθνος θα προστατεύσει την διαφορετικότητά του με την βαθμιαία απόσχιση περιοχών από το ψευδοκράτος των ναζωραίων.
Στις περιοχές που δεν είναι δυνατόν να αποσχισθούν και να ενωθούν με το Ελληνικό Κράτος, οι Έλληνες θα δημιουργήσουν αυτοδιοίκηση με αυτόνομες κυβερνήσεις, προσωρινώς υπαγόμενες στο χριστιανικό κράτος μέχρι να ανεξαρτητοποιηθούν  πλήρως.
Η αυτονομία θα αφορά σε θέματα θρησκείας, παιδείας, νομοθεσίας, οικονομικών, υγείας, στέγης, αγροτικών πόρων, περιβαλλοντολογικά θέματα, φόρων, εργασίας και εσωτερικής ασφαλείας.
Οι Έλληνες θα φέρουν όπλα ασκώντας το δικαίωμά τους να νοιώθουν ασφάλεια από τους διωγμούς των ναζωραίων κατακτητών.
Οι Έλληνες δεν θα στρατολογούνται στον χριστιανικό στρατό κατοχής.
Οι Έλληνες δεν θα εγκαταλείψουν την γη τους, ούτε τα μέσα διαβιώσεώς των, ούτε πρόκειται δεχθούν εγκατάσταση σε άλλα εδάφη.
Οι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχθούν καμμία φυλακή ή άλλη καταναγκαστική μορφή εργασίας από τους ναζωραίους κατακτητές.
Οι Έλληνες δεν θα πληρώνουν φόρους στο ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών.
Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να απαλλοτριώνουν όλες τις πηγές πλούτου των ναζωραίων κατακτητών ώστε να τροφοδοτήσουν τον Ελληνικό Λαό που λιμοκτονεί.
Οι Έλληνες θα κτίζουν ελληνικά σχολεία μη υπαγόμενα στο χριστιανικό ψευδοκράτος όπου θα διδάσκεται η Ελληνική Θρησκεία, η Ελληνική Ιστορία και τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα.  
Οι Έλληνες σε ατομικό επίπεδο, μέχρι την πλήρη απόσχιση και ανεξαρτησία από το χριστιανικό ψευδοκράτος θα ζουν σε καθεστώς αυτονομίας, αλλά με γνώμονα την  εφαρμογή των Ιερών Νόμων.
Όσοι Έλληνες παραμείνουν σκλάβοι στο ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών θα πρέπει να απαιτούν να ζητηθεί η γνώμη των πριν ληφθούν νομοθετικά ή διοικητικά μέτρα που αφορούν τους Έλληνες. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν επιτρέπεται οι Έλληνες να στρατολογηθούν στον χριστιανικό στρατό κατοχής.
Οι Έλληνες που έχουν χάσει τις περιουσίες τους από τους ναζωραίους κατακτητές δικαιούνται και θα επιδιώκουν αποζημίωση. Η αποζημίωση θα είναι ιδίας ποσότητος και ποιότητος με αυτά που έκλεψαν οι ναζωραίοι κατακτητές από τον Ελληνικό λαό.
Οι Έλληνες υπόδουλοι του χριστιανικού ψευδοκράτους, ακόμα και σε καθεστώς δουλείας θα ασκήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα να αναπτύξουν σύστημα υγείας, στεγάσεως καθώς και κυβερνητικούς οργανισμούς που θα λειτουργούν παράλληλα με το χριστιανικό ψευδοκράτος μέχρι της πλήρους αποσχίσεως.
Οι Έλληνες υπόδουλοι του χριστιανικού ψευδοκράτους θα απαγορεύουν την διέλευση και τις στρατιωτικές ασκήσεις των ναζωραίων κατακτητών στα αυτόνομα Ελληνικά εδάφη.
Καθ’ όλη την διάρκεια της αυτονομίας και μέχρι πλήρους ανεξαρτησίας οι Έλληνες δύνανται να έχουν διπλή υπηκοότητα, μέχρι να πολιτογραφηθούν στο Ελληνικό Κράτος.
Η Ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα δεν εμποδίζει τους Έλληνες να είναι προσωρινά υπήκοοι των ναζωραίων κατακτητών, αλλά απαγορεύεται να στρατολογούνται στο στρατό τους.
Αν αρνηθούν οι ναζωραίοι κατακτητές να αναγνωρίσουν αυτονομία στους Έλληνες, οι Έλληνες θα απευθυνθούν σε διεθνείς οργανισμούς για να λύσουν την διαφορά.
Κατά την περίοδο αποσχίσεως των Ελλήνων από το χριστιανικό ψευδοκράτος, σύμφωνα με τους διεθνείς νόμους, οι ναζωραίοι κατακτητές υποχρεούνται να συμπεριλάβουν στην νομοθεσία τους όλα τα δικαιώματα των Ελλήνων και να αναγνωρίσουν την αυτονομία τους.
Οι Έλληνες θέλουν να ζήσουν ειρηνικά και ξεχωριστά από τους ναζωραίους κατακτητές. Όμως σε περίπτωση που δεν γίνει σεβαστό το δικαίωμά τους και το ψευδοκράτος των ναζωραίων τους επιτεθεί χρησιμοποιώντας βία, οι Έλληνες αυτόνομοι έχουν το δικαίωμα να αμυνθούν ενόπλως εναντίον των ναζωραίων κατακτητών.
Οι Έλληνες αυτόνομοι μέσα στο χριστιανικό ψευδοκράτος ασκούν το δικαίωμά τους να είναι ίσοι μπροστά στους Θεούς. Κανείς δεν μπορεί να παραβιάσει τις εντολές των Θεών, την οικογενειακή ζωή των Ελλήνων, να παρεμβληθεί στην επικοινωνία με τους Θεούς και κανείς δεν μπορεί να σπιλώσει το Όνομα των Αθανάτων Θεών. Σε αντίθετη περίπτωση οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα της χρήσεως των Ιερών Όπλων για να αμυνθούν στις διώξεις των ναζωραίων κατακτητών.
Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτονομίας και μέχρι πλήρους ανεξαρτησίας, εδάφη υπό τον έλεγχο των Ελλήνων δύνανται να ενωθούν σε ομοσπονδιακό βαλκανικό κράτος που θα περιλαμβάνει και άλλες εθνότητες.
Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτονομίας και μέχρι πλήρους αποσχίσεως από το χριστιανικό ψευδοκράτος ουδείς Έλλην μπορεί να στερηθεί της Θρησκείας του. Η υπακοή στο θέλημα και την κυριαρχία των Αθανάτων Θεών αποτελεί μη απαλλοτριώσιμο δικαίωμα και υποχρέωση των Ελλήνων.
Βασική αρχή ειρηνικής συνεργασίας Ελλήνων και ναζωραίων είναι να τεθεί η εθνική αυτοδιάθεση των Ελλήνων στην ημερήσια διάταξη του χριστιανικού κοινοβουλίου.
Το Ελληνικό Έθνος δεν μπορεί να δεχθεί την προσβολή της εδαφικής του ακεραιότητος από τους ναζωραίους κατακτητές με πρόσχημα την οικειοποίηση και χρήση ελληνικών όρων. Ως εκ τούτου, αν αυτόνομες ελληνικές περιοχές δεχθούν επίθεση από το χριστιανικό ψευδοκράτος, οι Έλληνες θα ζητήσουν την ένοπλη επέμβαση της διεθνούς κοινότητος.
Οι Έλληνες αυτόνομοι ζητούν από τους ναζωραίους να: 
Να ετοιμάσουν σχολικά και ενημερωτικά προγράμματα με θετική άποψη για την αυτοδιάθεση των Ελλήνων. Οι χριστιανικές αρχές κατοχής να μην είναι καχύποπτες. Να γίνουν ειδικά μαθήματα στα σχολεία που να αναδεικνύουν την κατανόηση των ναζωραίων στο ζήτημα της ελευθερίας των λαών και των εθνοτήτων που ζουν μέσα στο χριστιανικό ψευδοκράτος. Να ετοιμάσουν ενημερωτικά προγράμματα στα μέσα μαζικής ενημερώσεως που να συμβάλλουν στην ανοχή και κατανόηση των ναζωραίων έναντι της αυτοδιαθέσεως των Ελλήνων.
Οι ναζωραίοι πρέπει να αναπτύξουν μέσα στην παιδεία την συνείδηση της αναγκαιότητος της εθνικής αυτοδιαθέσεως των Ελλήνων και την καθιέρωσή της ως βασικό εργαλείο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Οι ναζωραίοι πρέπει να διδάξουν στα σχολεία ότι η εθνική αυτοδιάθεση του Ελληνικού Λαού είναι το βασικό εργαλείο αποφυγής συγκρούσεως με τους ναζωραίους. Η άρνηση των ναζωραίων να αποδώσουν εθνική αυτοδιάθεση είναι αυτή που έχει οδηγήσει επί αιώνες σε τόσους αιματηρούς πολέμους μεταξύ υποδούλων Ελλήνων και ναζωραίων κατακτητών.
Πρέπει να γίνει κατανοητό στους ναζωραίους ότι το Ελληνικό Έθνος αγωνίζεται μέσα από τον διαχωρισμό σε δύο κράτη, να κτίσει νέες σχέσεις κατανοήσεως και συνεργασίας, νέους δεσμούς με τους ναζωραίους.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είναι διαφορετικά τα κρατικά σύνορα των ναζωραίων και διαφορετικά τα κρατικά σύνορα των Ελλήνων.
Πρέπει να γίνει κατανοητό από τους ναζωραίους ότι εφ’ όσον το χριστιανικό ψευδοκράτος επανειλημμένως παραβιάζει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων, εφ’ όσον διαπράττει γενοκτονία κατά του Ελληνικού Έθνους, εφ’ όσον αποκλείει τους νομίμους εκπροσώπους του από την πολιτική εξουσία, εφ’ όσον απαγορεύει την λατρεία των Αθανάτων Θεών, εφ’ όσον καταστρέφει τον Ελληνικό Πολιτισμό και εμποδίζει την αναπαραγωγή του, εφ’ όσον προσπαθεί να αφομοιώσει τους Έλληνες στην μισελληνική αίρεση των ναζωραίων, εφ’ όσον αρνείται την αυτοδιοίκηση των Ελλήνων και καταστρατηγεί την Νομοθεσία τους, τότε αυτοδικαίως χάνει όλα τα εξουσιαστικά του προνόμια και η διάλυσή του αποτελεί Εθνικό και Ιερό σκοπό των Ελλήνων.
Οι Έλληνες ασκούν το Ιερό τους δικαίωμα να επαναστατούν κατά της τυραννίας και της ξένης χριστιανικής κατοχής.
Μέχρι την πλήρη διεθνή αναγνώριση και ανεξαρτησία το Ελληνικό Έθνος καταγράφεται στα μη εκπροσωπούμενα έθνη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Το Ελληνικό Έθνος καλεί όλα τα ξένα κράτη και τους διεθνείς οργανισμούς να σταματήσουν να συγχέουν το νεοβυζαντινό ψευδοκράτος των ναζωραίων με την Ελλάδα και το υπό δημιουργία Ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος

Δέκατο Μέρος: Επίλογος
Το Ελληνικό Έθνος έχει διαφορετική ιστορία και στόχους από τους ναζωραίους κατακτητές. Οι Έλληνες ποτέ δεν συνυπάρξανε ειρηνικά με τους ναζωραίους κατακτητές.
Οι Έλληνες δεν ζητούν αναγνώριση δικαιωμάτων μέσα στο υπάρχων χριστιανικό ψευδοκράτος αλλά αναγνώριση Ανεξαρτήτου Ελληνικού Κράτους.
Οι Έλληνες θέλουν διαχωρισμό των συνόρων χωρίς βίαια μέσα, αλλά αυτό σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα υποταχθούν σιωπηρά στις αμέτρητες σφαγές των ναζωραίων που έχουν διαπραχθεί εις βάρος των Ελλήνων. Οι Έλληνες, εν ανάγκη, θα αντιδράσουν ενόπλως.
Αυτή η διακήρυξη αφορά όλη την ανθρωπότητα και όχι μόνο το Ελληνικό Έθνος. Είναι η κραυγή Ελευθερίας όλων των Εθνών να αποτινάξουν τον ζυγό του χριστιανισμού.
Το Ελληνικό Έθνος ήταν το πρώτο που σκλαβώθηκε και το πρώτο που θα απελευθερωθεί από την χριστιανική κατοχή. Ο Ιερός Αγώνας είναι διεθνής.
Το Ελληνικό Έθνος καλεί όλα τα σκλαβωμένα στον χριστιανισμό έθνη να ανακηρύξουν την ανεξαρτησία τους και συγχρόνως να συμμαχήσουν με το Ελληνικό Έθνος στον Ιερό Αγώνα για την σωτηρία της ανθρωπότητας από την χριστιανική τυραννία.
Η διαδικασία ανεξαρτητοποιήσεως του Ελληνικού Έθνους έχει αρχίσει εδώ και πολλούς αιώνες αλλά τις τελευταίες δεκαετίες έχει γίνει εντονώτερη καθώς η Εθνική συνείδηση των Ελλήνων συνεχώς ατσαλώνεται.
Το αποτέλεσμα και η αποδοχή της διακηρύξεως είναι ανεξάρτητα του αριθμού των Ελλήνων και της χρονικής στιγμής. Δεν έχει σημασία πόσοι Έλληνες υπάρχουν για να δημιουργήσουν ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος, ούτε αν μία δεδομένη στιγμή γίνει δεκτή από την Διεθνή Κοινότητα μία πράξη ανεξαρτησίας. Η Ανεξαρτησία του Ελληνικού Έθνους είναι μία συνεχής, μόνιμη, βαθμιαία και δυναμική διαδικασία.
Η Διακήρυξη ισχύει για το παρελθόν και το μέλλον. Όλη η ιστορία του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος ερμηνεύεται με βάση την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Έθνους από την χριστιανική τυραννία.
Κάτω η χριστιανική σκλαβιά. Κάτω η χριστιανική κατοχή.
Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Ελληνική Κυβέρνηση


      Πηγή: www.hellenicreligion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου