29/12/10

Σημειώσεις ενός δημοσιονόμου

1. Οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία δικαίωσαν τις Ελληνικές προβλέψεις. Ο Τζέφρυ Παπανδρέου επέλεξε να διασώσει την ευρωζώνη με Ελληνικά χρήματα. Το μίσος του κατά του Ελληνισμού είναι τόσο μεγάλο που προτίμησε να αυτοκαταργηθεί από πρωθυπουργός παρά να επιστρέψει στην δραχμή. Προτιμά την διάλυση της Ελληνικής Οικονομίας παρά την διάλυση της ευρωζώνης. Ο Ελληνικός Λαός θα απαντήσει με σύλληψη και καταδίκη της αδίστακτης συμμορίας, η οποία παριστάνει ότι κυβερνά.
2. Ο Τζέφρυ δεν είναι πια πρωθυπουργός της Ελλάδος. Επισήμως καθαιρέθηκε. Τώρα πιά είναι ένας απλός τοποτηρητής του ΔΝΤ. Η κυβέρνησή του είναι παράνομη. Δεν νομιμοποιείται να επιβάλλει νόμους, ούτε να υπογράφει διεθνείς συμβάσεις. Ανοίγει ο δρόμος της εξουσίας για τους Έλληνες. Άμεσα, όλοι οι Έλληνες σε τοπικό επίπεδο πρέπει να ξεκινήσουν την οργάνωση μίας ανεξαρτήτου Ελληνικής κυβερνήσεως. Δεν απαιτούνται σε αυτό το στάδιο εκλογές για την ανάδειξη νέας κυβερνήσεως. Ευρισκόμεθα σε επαναστατικό στάδιο. Η κυβέρνηση θα είναι επαναστατική.  
3. Η προπαγάνδα του Τζέφρυ αναλύεται στα εξής σημεία:

«Τα μέτρα που παίρνουμε είναι μονόδρομος», λέει ο Τζέφρυ. Στόχος του σοφίσματος είναι να αποσιωπηθεί ότι ανατροπή του Τζέφρυ είναι μονόδρομος. Ο Τζέφρυ ξέρει ότι η επιστροφή στην δραχμή είναι μονόδρομος, αλλά καθυστερεί όσο μπορεί για να προκαλέσει εθνική καταστροφή.
«Ή πάμε στο ΔΝΤ ή καταστρεφόμαστε», λέει ο Τζέφρυ. Τα μέτρα που παίρνει το ΔΝΤ αποσκοπούν στην καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας. Είναι σχεδιασμένα κατά τέτοιο τρόπο που να αυξάνουν διαρκώς το έλλειμμα και να μειώνουν την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας, έτσι ώστε να δικαιολογούνται νέα ανθελληνικά μέτρα. Η τρομακτική αύξηση των φόρων θα καταβαραθρώσει την Ελληνική ανταγωνιστικότητα, θα βαθύνει την ύφεση και συνεπώς θα αυξήσει τα ελλείμματα. Στόχος της πολιτικής του Τζέφρυ-ΔΝΤ είναι η αρπαγή της κινητής και ακινήτου περιουσίας της Ελλάδος.
«Αν δεν τα καταφέρουμε θα χρειαστούν νέα σκληρά μέτρα», λένε ξανά και ξανά τα παπαγαλάκια του Τζέφρυ. Νομίζουν ότι έτσι τρομοκρατούν τους Έλληνες αλλά στην πραγματικότητα εκφράζουν τον πανικό τους. Κάθε 2-3 μήνες θα λένε ότι χρειάζονται νέα σκληρά μέτρα επειδή δεν εκπληρώνονται οι στόχοι. Οι στόχοι του ΠΣΑ δεν πρόκειται να εκπληρωθούν ποτέ διότι απλούστατα το ΠΣΑ σχεδιάστηκε όχι για την εξάλειψη του χρέους αλλά για την αύξηση του χρέους. Τα μόνα σκληρά μέτρα που θα εφαρμοστούν θα είναι η θανατική τους καταδίκη.
«Πτωχεύσαμε ως χώρα», «οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι», διαλαλεί παντού ο Τζέφρυ. Ο Τζέφρυ προβάλλει την πολιτική του χρεωκοπία ως χρεωκοπία των Ελλήνων. Και την διαφθορά του κόμματός του ως διαφθορά των Ελλήνων. Αυτό το τέχνασμα αποσκοπεί στο «όλοι θα πληρώσουμε για την άσχημη κατάσταση της οικονομίας», και εννοεί να πληρώσουν οι Έλληνες τα δικά του εγκλήματα.
«Ό,τι κάναμε, το κάναμε για να σωθεί η Ελλάδα», λεει ο Τζέφρυ. Ο Τζέφρυ μετονομάζει την σωτηρία των κλεπτών, σε σωτηρία της Ελλάδος. Διασώζει τους ευρωπαίους τραπεζίτες κλέβοντας τους Έλληνες πολίτες. 
«Θέλουμε ένα γεμάτο όπλο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», έλεγε ο Τζέφρυ. Δεν είπε όμως ποιούς στοχεύει. Ποιούς θα πυροβολήσει με το όπλο; Ύστερα μάθαμε ότι με το όπλο πυροβόλησε τους Έλληνες.
4. Παρά τον πόλεμο κατά της Ελλάδος που διεξάγει ο Τζέφρυ, οι ευρωπαίοι θα καταπιούν το πικρό φάρμακο και θα δεχθούν την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ. Αν θέλουν να ξεπεράσει η Ευρώπη την κρίση χρέους η δραχμή είναι μονόδρομος.
5. Οι Έλληνες πρέπει να στείλουν επιτρόπους για να ελέγξουν τα λογιστικά βιβλία του ΔΝΤ και της ΕΕ. Πρέπει να επιβληθεί μία δυναμική αναδιάρθρωση σε αυτούς τους οργανισμούς καθώς αντιμετωπίζουν έλλειμμα αξιοπιστίας. Θα βοηθούσε ακόμη και η κατάργηση του ΔΝΤ προκειμένου να βγει η Ευρώπη από την κρίση. Η εναρμόνιση της νομοθεσίας της ΕΕ με την Ελληνική Νομοθεσία θα βοηθήσει να επανέλθει στην Ευρώπη το μοντέλο της παραγωγικής οικονομίας αντί του μοντέλου καζίνο που επικρατεί τώρα στην Ευρώπη.
6. Η Ελλάς πρέπει να εφαρμόσει ένα μοντέλο οικονομίας που να στηρίζεται στην παραγωγή και όχι στην εισαγωγή προϊόντων. Χρειάζεται ένα αυστηρό δασμολογικό πλαίσιο που να επιβάλλει ότι όσες χώρες εξάγουν προϊόντα στην Ελλάδα, θα παράγουν στην Ελλάδα. Τουλάχιστον το 70% της κατασκευής του προϊόντος πρέπει να γίνεται από Ελληνικά χέρια με Ελληνικά μηχανήματα και πρώτες ύλες. Η Ελληνική οικονομία πρέπει να αποκτήσει εξαγωγικό προσανατολισμό με παράλληλη κατάργηση όλων των φόρων που επιβαρύνουν την παραγωγή.
Ενώ τα άλλα έθνη έχουν ανακηρύξει την εθνική, φυλετική, πολιτιστική, θρησκευτική πολλαπλότητα σε ανώτατο δόγμα, οι Έλληνες πρέπει να επιβάλλουν ένα μονοφυλετικό, μονοπολιτιστικό, μονοεθνικό, μονοθρησκευτικό κράτος με συμπαγή διάρθρωση, προκειμένου να ανατάξουν την οικονομία τους.
Πρέπει να θέσουμε την παραγωγή πάνω από την κατανάλωση. Την αποταμίευση πάνω από τις αγορές με πιστωτικές κάρτες. Την κατασκευαστική βιομηχανία πάνω από την χρηματαγορά. Πρέπει να απορρίψουμε την ελεύθερη αγορά και να αγκαλιάσουμε την Ελληνική βιομηχανία. Σε ένα προϊόν δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει πρώτα η τιμή του. Αλλά αν κατασκευάστηκε στην Ελλάδα, από Έλληνες. 
7. Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό, ισχυρίζεται η προδοτική διεθνιστική αριστερά. Αλλά ποτέ δεν έχει πει ότι είναι ιερά υποχρέωση η αγορά Ελληνικών προϊόντων και η πρόσληψη Ελλήνων εργαζομένων. Αν δεν θεωρούν ιερό καθήκον την πρόσληψη Ελλήνων αντί ξένων, και την αγορά Ελληνικών προϊόντων αντί ξένων προϊόντων, δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε μία θέση εργασίας. Η διεθνιστική αριστερά όχι μόνον δεν θεωρεί ιερό το δικαίωμα της εργασίας, αλλά το καταργεί εν τοις πράγμασι αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
8. Η στάση πληρωμών δεν είναι πρωτοφανής μέθοδος. Η πρώτη πράξη των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ανακήρυξαν την ανεξαρτησία τους, ήταν η διαγραφή του χρέους προς την Αγγλία. Το έπραξε η νέα Σοβιετική κυβέρνηση όταν ανέλαβε την εξουσία το 1917. Το έκανε και η Αργεντινή το 2002, σώζωντας την χώρα από καταστροφή. Μία στάση πληρωμών δεν σημαίνει στάση πληρωμών στο εσωτερικό. Στάση πληρωμών μπορεί να γίνει προς τους μεγάλους διεθνείς δανειστές με πληρωμή του χρέους δια Ελληνικών εξαγωγών. Θα βοηθούσε πολύ την διεθνή οικονομική σταθερότητα μία τέτοια εξέλιξη. Η Ελλάς θα εγγυηθεί ότι θα παραδώσει τόσους τόνους, από τα τάδε προϊόντα, στην τάδε χώρα προς συμψηφισμό του χρέους της.   
9. Το τελευταίο καιρό διάφοροι παπαγάλοι του Παπανδρεϊκού καθεστώτος έχουν το θράσος να κάνουν και μηνύσεις για τα παραπλανητικά στατιστικά στοιχεία της οικονομίας. Προσπαθούν να διασύρουν την Ελλάδα στο εξωτερικό και να απαλλάξουν τον Τζέφρυ από κάθε ευθύνη για τις προδοσίες του.
Αυτό που αποκρύπτουν οι ευρω-παπαγάλοι είναι ότι η ευρωπαϊκή ένωση δεν έχει εξωτερικούς ελεγκτές για τον προϋπολογισμό της. Δηλαδή ουδείς εξωτερικός τεχνοκράτης ελέγχει πώς ξοδεύει τα χρήματα του προϋπολογισμού της. Και σαν να μην έφθανε αυτό τα τελευταία 15 χρόνια(!!!) οι εσωτερικοί ελεγκτές της ΕΕ αρνούνται να υπογράψουν τους λογαριασμούς της ΕΕ και δηλώνουν ότι ανακαλύπτουν απάτες.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του «1999» η ευρωπαϊκή επιτροπή με επικεφαλής τον Ζακ Σαντέρ εξηναγκάσθη σε παραίτηση για λόγους διαφθοράς.
Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι ακόμη και σήμερα τα λογιστικά βιβλία της ευρωπαϊκής επιτροπής δεν υπογράφονται από ελεγκτές. Τα θεωρούν ψευδή και παραπλανητικά. Δεν επιτρέπεται οι πιό διεφθαρμένοι πολιτικοί της Ευρώπης να κατηγορούν την Ελλάδα για διαφθορά.
Οι όψιμοι κατήγοροι των Ελλήνων, είτε ευρωπαίοι είτε ελληνόφωνοι έχουν επιλεκτική διάθεση. Δεν λένε τίποτε για τα ψεύτικα στοιχεία εγκληματικότητος που παρουσιάζει ο ανεκδιήγητος υπουργός δημοσίας τάξεως. Τα στοιχεία για την εγκληματικότητα είναι παραπλανητικά, κρύβουν το ύψος της εγκληματικότητος, και αποσιωπούν την εθνικότητα των εγκληματιών για να μην εξεγείρωνται οι Έλληνες κατά των εισβολέων.
Ούτε εξανίστανται οι ηγέτες της ευρωπαϊκής ενώσεως για τα ψεύτικα στοιχεία που δίνει το ρωμέϊκο κράτος σχετικώς με τον αριθμό των εισβολέων στην Ελλάδα. Το ρωμέικο κράτος δεν ξέρει ούτε πόσοι είναι οι νόμιμοι ούτε πόσοι είναι οι παράνομοι κάτοικοι επί Ελληνικού εδάφους. Ο αριθμός των ξένων είναι άγνωστος.
Το ποσοστό της ανεργίας των Ελλήνων είναι επίσης ψεύτικο. Λένε ότι φθάνει στο 11%. Η πραγματική ανεργία είναι πάνω από 25% στην Αθήνα, και στην επαρχία πάνω από 38%. Εν τούτοις η ευρωπαϊκή ένωση συνεχίζει να δέχεται τα στατιστικά στοιχεία που τους δίνει ο Τζέφρυ χωρίς κανένα πρόβλημα.  Όταν πρόκειται για το ζήτημα των παρανόμων ξένων, για την εγκληματικότητα, και για την ανεργία στην Ελλάδα, η ευρωπαϊκή επιτροπή αποδέχεται κάθε παραπλανητικό στοιχείο ασυζητητί επειδή δεν την συμφέρει να αναγνωρίσει την αλήθεια. Για αυτά τα ζητήματα δεν επιβάλλονται κυρώσεις. Αντιθέτως δίδονται βραβεία ανθρωπισμού σε προδότες σαν τον Τζέφρυ.
10. Τα περί βελτιώσεως της Ελληνικής ανταγωνιστικότητος δια εσωτερικής υποτιμήσεως(χαμηλοί μισθοί) είναι μύθος. Η συμμορία Τζέφρυ-ΔΝΤ-ΕΕ για τρίτη φορά αυξάνει τους φόρους στα καύσιμα. Από την αρχή του έτους έχουμε αύξηση στα καύσιμα κατά 60%. Η αύξηση μετακυλίεται στις τιμές. Αν συνυπολογιστεί και η αύξηση του φπα στο 23-25% η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι στα λόγια μιλούν για βελτίωση της ανταγωνιστικότητος, αλλά στην πράξη χειροτερεύουν την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας.
Ακόμη και αν υποθέταμε ότι μετά τέτοια μέτρα γινόντουσαν κάποιες επενδύσεις στην Ελλάδα λόγω χαμηλών μισθών, τίποτε δεν μας εγγυάται ότι στις νέες θέσεις εργασίας θα δούλευαν Έλληνες. Υπό μία ηγεσία σαν του Τζέφρυ με την συνεχή εισροή παρανόμων ξένων, οι νέες θέσεις εργασίας θα καλύπτωνται από ξένους.
Επιπλέον ο Τζέφρυ έχει την τάση να βαπτίζει ως επένδυση το άνοιγμα ενός ξένου πολυκαταστήματος ή την εκποίηση μίας δημοσίας επιχειρήσεως. Αυτές οι πράξεις αποτελούν εκμετάλλευση της Ελληνικής καταναλωτικής δαπάνης, και ρευστοποίηση παγίων. Σε καμμία περίπτωση δεν αποτελούν παραγωγική επένδυση.
11. Μόλις πήρε την εξουσία η πράσινη χούντα άρχισε να μιλά για το «κίνημα των αποδείξεων». Αμέσως απέδειξαν την εγκληματική τους φύση. Ακόμη και αν το 100% των προϊόντων που πωλούνται στην Ελληνική αγορά εδίδοντο με αποδείξεις, από την στιγμή που το 85% είναι εισαγόμενα, η Ελληνική οικονομία θα είχε τεράστια ελλείμματα. Το πρόβλημα δεν είναι στην έκδοση ή μη αποδείξεων. Αλλά στο ότι είναι εισαγόμενα. Αν το 100% των προϊόντων που πωλούνται στην Ελληνική αγορά ήταν Ελληνικής κατασκευής, και μόνον το 20% εδίδοντο με αποδείξεις, το κράτος θα είχε πολύ περισσότερα έσοδα.
Ακόμη και αν το 100% των ελευθέρων επαγγελματιών εξέδιδε απόδειξη για την παροχή υπηρεσιών, από την στιγμή που το 40% εξ αυτών είναι ξένοι και στέλνουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, πάλι θα είχαμε τεράστια ελλείμματα.
Το έλλειμμα αντιμετωπίζεται με τον έλεγχο των εισροών και των εκροών. Δεν πρέπει να φωτογραφίζουμε μία χρονική στιγμή, δηλαδή την στιγμή της ανταλλαγής χρήματος με εμπόρευμα, και να υπολογίζουμε πόσα χρήματα εισέπραξε το κράτος την δεδομένη στιγμή. Πρέπει να κοιτάμε αν αυξάνονται οι ροές κεφαλαίων στην αγορά. Αν το χρήμα στην αγορά ανακυκλώνεται μέσα στην Ελλάδα ή φεύγει στο εξωτερικό. 
Ένας υπουργός των οικονομικών ακόμη και ηλίθιος να ήταν, θα μπορούσε με δύο αποφάσεις να κάνει την Ελλάδα πλούσια. Πρώτον να ψηφίσει ένα φορολογικό νομοσχέδιο που όμως να παραμείνει σταθερό για μία 30ετία, να είναι απλό και να καταργεί τους περισσοτέρους φόρους. Δεύτερον να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο που θα επέβαλε όλοι οι κρατικοί λειτουργοί να προωθούν Ελληνικά προϊόντα. Όποιος θέλει να πληρώνεται μισθό από το κράτος, υποχρεούται να διαφημίζει τα Ελληνικά προϊόντα. 
Ένας τέτοιος υπουργός δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτε άλλο κατά την διάρκεια της θητείας του. Τα υπόλοιπα θα τα έκαναν οι Έλληνες.
Η πράσινη χούντα μιλώντας για ηλεκτρονική συνταγογράφηση και ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποδεικνύει ότι ενδιαφέρεται μόνον για την συλλογή φόρων και για τις τιμές των φαρμάκων. Δεν ενδιαφέρεται για την χώρα προελεύσεως των αγαθών που πωλούνται στην Ελληνική αγορά. Ενώ εκεί ακριβώς εντοπίζεται το έλλειμμα. Μία οικονομία δεν μπορεί να επιβιώσει αν εισάγει το 85% των προϊόντων που καταναλώνει.
12. Πρέπει να υπάρχει φορολογία; Οι Έλληνες δημοσιονόμοι είναι κάθετα αντίθετοι. Η πάταξη της φορολογίας είναι πρώτιστο καθήκον του Ελληνικού κράτους αν θέλει να αποφύγει την διαφθορά και την χρεωκοπία. Το Ελληνικό κράτος πρέπει να στηρίζεται στην παραγωγή και τις εξαγωγές, και τις διεθνείς επενδύσεις. Ποτέ στην εγχώρια φορολογία σε χρήμα.
Μπορεί όμως να επιβληθεί ένας οιωνεί φόρος στην φαιά ουσία των πολιτών. Ένας φόρος που θα βελτιώνει την συμπεριφορά των Ελλήνων.
Θα μπορούσε το κράτος για παράδειγμα να καταργήσει όλους τους φόρους ή να τους μειώσει κατά 95%. Οι Έλληνες πολίτες να μην πληρώνουν φόρους για κληρονομιές, υπεραξίες, μερίσματα, μισθούς, ενοίκια, συντάξεις, τόκους. Ούτε καταναλωτικούς φόρους, ούτε φόρους υπέρ τρίτων. Αλλά έκαστος Έλλην θα πληρώνει το μερίδιό του στην κοινωνία δια του σεβασμού προς την φυλή του, κάνοντας πολλά και υγιή Ελληνόπουλα. Το να κάνει ένας Έλλην πολλά και υγιή παιδιά είναι πολύ καλύτερος φόρος προς την κοινωνία.
 Ένας Έλλην πολύτεκνος φοροφυγάς είναι πολύ χρησιμότερος στην κοινωνία από έναν Έλληνα άτεκνο φορολογούμενο, ο οποίος πληρώνει όλους τους φόρους του.     
Ένας Έλλην επιχειρηματίας όταν προσλαμβάνει Έλληνες εργαζομένους αντί για ξένους, πληρώνει πολύ σημαντικό φόρο στην κοινωνία. Σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά των Ελλήνων, ένας Έλλην επιχειρηματίας που έχει ξένους στην εργασία του και πληρώνει όλους τους φόρους είναι επιβλαβής, εν αντιθέσει με έναν Έλληνα επιχειρηματία που έχει αποκλειστικώς Έλληνες στην εργασία αλλά δεν πληρώνει κανένα φόρο στο κράτος.
Για τους Έλληνες δημοσιονόμους στην δεύτερη περίπτωση ο Έλλην προσφέρει περισσότερα στο κράτος διότι πληρώνει αφανείς φόρους. Επειδή προσλαμβάνει Έλληνες, γλυτώνει το κράτος από επιδόματα ανεργίας, ενώ στην πρώτη περίπτωση ο Έλλην καίτοι πληρώνει φόρους, μας φορτώνει με ανέργους.
Οι εργαζόμενοι στην δεύτερη περίπτωση θα κάνουν οικογένεια και Ελληνόπουλα άρα θα ενισχύσουν δημογραφικώς την Πατρίδα, ενώ στην πρώτη περίπτωση ενισχύεται μία ξένη μειονότητα που θα προκαλέσει πολεμικά προβλήματα στους Έλληνες. Ένας πόλεμος πχ των Αλβανών εις βάρος των Ελλήνων θα κοστίσει δισεκατομμύρια στο κράτος για να κατασταλεί. Επιπλέον οι Έλληνες εργαζόμενοι θα αναπαράγουν τον Ελληνικό Πολιτισμό, και την Ελληνική Θρησκεία, κάτι που δεν θα κάνουν στην πρώτη περίπτωση.
Ακόμη και δωρεάν να μας προσφέρει κάποιος ξένους εργάτες, δεν πρέπει ποτέ να τους προσλάβουμε στην εργασία μας.
Ο Έλλην επιχειρηματίας υποχρεούται να φοράει κονκάρδα με το εθνόσημο. Αυτό το είδος «φόρου» είναι καλύτερο από τον εφτε(ειδικός φόρος τραπεζικών εργασιών).
Ο Έλλην εργαζόμενος υποχρεούται σε διαρκή επιμόρφωση στις νέες τεχνικές και επιστημονικές μεθόδους. Όντας κατηρτισμένος προσφέρει περισσότερα στο Έθνος παρά να πλήρωνε φόρο εισοδήματος.
Ο Έλλην πολίτης υποχρεούται να συμμετέχει στις προπαγανδιστικές εκστρατείες υπέρ του Έθνους(πχ Μακεδονία, Κυπριακό, Βόρειος Ήπειρος, Θράκη, Ιωνία κλπ). Αυτή η ενέργεια αποφέρει πολύ περισσότερο κέρδος στην κοινωνία απ’ ότι ένας φόρος εισοδήματος με συντελεστή 35%.   
Στον κόσμο υπάρχουν καταπληκτικές βιβλιοθήκες. Οι ρωσσικές, αμερικανικές, αραβικές, γερμανικές, γαλλικές, ιαπωνικές, ινδουιστικές, κινεζικές βιβλιοθήκες εμπεριέχουν έναν τεράστιο πνευματικό πλούτο. Αυτός ο πλούτος πρέπει να μεταφραστεί και να διοχετευθεί στο Ελληνικό αναγνωστικό κοινό. Ένας Έλλην πρωθυπουργός θα καλούσε τους Έλληνες να συλλέξουν αυτή την γνώση, και με αυτό τον τρόπο να αυξήσουν τον εθνικό πλούτο. Μία τέτοια ενέργεια αποφέρει τεράστιο κέρδος στην Ελληνική κοινωνία, ενώ οι φόροι επί της ακινήτου περιουσίας την καταστρέφουν.  
Το Ελληνικό κράτος οφείλει να επιβραβεύει τους Έλληνες πολίτες για να κάνουν εφευρέσεις και να ενσωματώνουν τις νέες καινοτομίες. Να εξασκούνται στις στρατιωτικές ασκήσεις. Να μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά. Να προτιμούν την Ελληνική μεσογειακή διατροφή. Οι προαναφερθείσες ενέργειες πλουτίζουν το Ελληνικό Έθνος, ενώ οι φόροι σε χρήμα το καταστρέφουν.
Ας δούμε ένα παράδειγμα. Οι αλυσίδες φαστ φουντ στην Ελλάδα που πωλούν αμερικανικά χάμπουγκερ δεν χρησιμοποιούν Ελληνικό κρέας, άρα προξενούν ζημία στην Ελληνική κτηνοτροφία. Η μουσική μέσα στο κατάστημα είναι ξένη, άρα προξενούν ζημία στον Ελληνικό πολιτισμό. Η διατροφή στα φαστ φούντ είναι κακίστου ποιότητος, άρα προξενούν βλάβη στην υγεία μας. Όλα τα φαστ φουντ εκδίδουν αποδείξεις και πληρώνουν στο ακέραιο τους φόρους στο κράτος. Αλλά οικονομία, πολιτισμός και υγεία, δέχονται φοβερά πλήγματα.
Αν όμως οι Έλληνες προτιμήσουν καταστήματα με Ελληνική κουζίνα, με Ελληνική μουσική, με Ελληνικές πρώτες ύλες, η υγεία, ο πολιτισμός και η οικονομία των Ελλήνων θα βελτιωθεί κατά πολύ, ακόμη και αν τα Ελληνικά εστιατόρια δεν εκδίδουν αποδείξεις και δεν πληρώνουν φόρους.
Αν οι Έλληνες διετάσσοντο, αντί για φόρο σε χρήμα, να σταματήσουν το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ως ένδειξη συνεισφοράς προς το σύνολο, η Ελληνική οικονομία θα είχε πολλαπλάσιο κέρδος από τους φόρους σε χρήμα. Δηλαδή να υπήρχε μία εφορία που να έλεγε στους Έλληνες: Προσέχεις την υγεία σου; Καπνίζεις; Κάνεις χρήση ναρκωτικών; Μεθάς; Οφείλεις να προσέχεις την υγεία σου. Έτσι θα ξεπληρώσεις τον φόρο που χρωστάς στην κοινωνία. Μία τέτοια στρατηγική θα ανυψώσει το φρόνημα του Ελληνικού Λαού και θα τον διδάξει ότι η φορολογία σε χρήμα είναι εσχάτη προδοσία.
Ο Έλλην απαγορεύεται να πληρώνει φόρο σε χρήμα. Αρκεί να πληρώνει φόρο τιμής στον εαυτό του, στους Προγόνους, στους Θεούς και στην Πατρίδα.
Ο Έλλην δεν πληρώνει φόρο σε χρήμα. Πληρώνει φόρο σε είδος-σε φαιά ουσία, που όμως τον βελτιώνει ως άτομο και ως έθνος.
13. Ένα ωλοκληρωμένο Ελληνικό φορολογικό νομοσχέδιο πρέπει να αποτελείται από 4 μέρη:
α)Πάταξη της φορολογίας, β) μείωση των εξόδων(δια της μειώσεως πχ των τροχαίων, με μηχανογράφηση του δημοσίου τομέως, με κτύπημα της σπατάλης και της διαφθοράς, με ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέως), γ)ποινικοποίηση όσων δεν προσλαμβάνουν Έλληνες εργαζομένους και δεν αγοράζουν Ελληνικά προϊόντα, δ) εισφορά σε είδος-χρόνο (ο Έλλην θα κάνει προπαγάνδα υπέρ του Έθνους, θα έχει καλή διατροφή, θα κάνει πολλά παιδιά, θα επιμορφώνεται διαρκώς κλπ).
 14. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ελληνική οικονομία καθιστούν αδήριτη ανάγκη για τους Έλληνες την αποβολή μέσα σε λίγους μήνες της νοοτροπίας του ραγιαδισμού. Πρακτικές δεκαετιών όπου οι Έλληνες κρατούσαν παθητική στάση έναντι της καταλήψεως της εξουσίας.
Ο Παπακωνσταντίνου θα φυλακιστεί επειδή εσκεμμένως προκαλεί πτώση των κρατικών εσόδων. Η πτώση των εσόδων δεν προέρχεται από φοροδιαφυγή, αλλά από φυγή κεφαλαίων και φυγή επενδύσεων.
Ας παρατηρήσουν οι Έλληνες ότι η κυβερνητική συμμορία δεν αναφέρει τίποτε για τα ελλείμματα που προκαλούν οι εισβολείς από την δωρεάν περίθαλψή τους στα Ελληνικά νοσοκομεία. Αντιθέτως κυνηγούν όσους νομίμως καταβάλλουν εισφορές. Δεν βγάζουν άχνα για το παρεμπόριο των εισβολέων. Αντιθέτως κυνηγούν τους νομίμους επιτηδευματίες. Πρόκειται για κήρυξη πολέμου κατά των Ελλήνων. Τα πολεμικά αντίποινα θα είναι σαρωτικά.
15. Η κατάρρευση των φορολογικών εσόδων από την πράσινη χούντα απεδόθη στην κατάρρευση των φορολογικών μηχανισμών και ελέγχων. Ενώ η αλήθεια είναι ότι οφείλεται στην κατάρρευση της παραγωγικής βάσεως της Ελλάδος, στην φυγή επενδύσεων στο εξωτερικό, στην εσκεμμένη αποβιομηχάνιση της Ελλάδος, στην πλημμύρα ξένων προϊόντων ιδίως από Γερμανία και Κίνα, στα καρτέλ και στην διάλυση της Ελληνικής αγροτιάς, στην φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό εξαιτίας των εκατομμυρίων εισβολέων που στέλνουν τα χρήματα που κερδίζουν στην Ελλάδα έξω, στο κλείσιμο Ελληνικών επιχειρήσεων λόγω φορολογικών βαρών, στην επιδότηση από το κράτος επιχειρήσεων για να εγκαθίστανται σε όμορες χώρες, στην μη απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, στην κατάργηση των Ελληνικών δασμών και τελωνείων, στην ύπαρξη του πόθεν έσχες, στην ύπαρξη ομόρων ανταγωνιστικών χωρών με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές, στην υιοθέτηση του ευρώ πράγμα που σημαίνει απώλεια ανταγωνιστικότητος προς Τουρκία, Μαρόκο, Αίγυπτο.
16. Οι ναζωραίοι κατακτητές σχεδιάζουν την ασφαλιστική απορρύθμιση, στην οποία δεν γίνεται λόγος για τα χρέη του ψευδοκράτους προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Η μαύρη τρύπα των χρεών του δημοσίου προς τα ασφαλιστικά ταμεία ξεπερνά τα 12,5 δισ. Ευρώ.
Το ρωμέϊκο ψευδοκράτος, ο μεγαλύτερος κλέφτης των ασφαλιστικών εισφορών, δεν πληρώνει τις ασφαλιστικές εισφορές των δημοσίων υπαλλήλων. Την ίδια στιγμή έχει το θράσος να απειλεί τους πάντες ότι θα διώκωνται όσοι (ιδιώτες) δεν πληρώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές.
Και το αίσχος συνεχίζεται από τους ηγέτες της γσεε, οι οποίοι ζητούν νέους φόρους για να καλυφθούν τα ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία.
Μόνον η ανατροπή του ρωμέϊκου καθεστώτος, θα εξασφαλίσει την βιωσιμότητα του Ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος.
Χωρίς νέους φόρους, χωρίς δωρεάν περίθαλψη για τους εισβολείς, χωρίς υπερτιμολογήσεις στις ιατροφαρμακευτικές προμήθειες, με κάθετη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.
17. «Φτιάξτε νέο προϋπολογισμό. Αυξήστε τους έμμεσους φόρους, κόψτε κρατικές δαπάνες και τρέξτε τις αποκρατικοποιήσεις, εάν θέλετε να μειώσετε το έλλειμμα φέτος στο 8,7%. Ο παλιός προϋπολογισμός αποδήμησε...».
Αυτό συνέστησε στην «Ελληνική» κυβέρνηση, ο επικεφαλής της ελεγκτικής τρόϊκας στην Αθήνα, κ. Servaas Deroose, αναπληρωτής διευθυντής οικονομικών υποθέσεων της Κομισιόν. Βέλγος στην καταγωγή, με «τεράστια» πείρα στα οικονομικά, καθότι είναι και καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Ghent.
Έχει καταντήσει μονότονο να παριστάνουν τους δημοσιονόμους η κάθε λογής γελοίοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Όλοι γνωρίζουν πιά την αλήθεια ότι νέοι έμμεσοι φόροι, μείωση μισθών και δαπανών, σημαίνει αύξηση του ελλείμματος.
Γίνεται εσκεμμένη σύγχυση μεταξύ του όρου κρατική δαπάνη και του όρου κρατική σπατάλη, προκειμένου οι πολίτες να μην κατανοούν την διαφορά. Σπατάλη είναι οι υπερτιμολογήσεις στις κρατικές συμβάσεις. Σπατάλη είναι η καταβολή αργομισθιών σε κομματικούς εγκαθέτους, και οι πλασματικές συντάξεις. Εκεί πρέπει να υπάρξει μείωση. Αλλά στις αναγκαίες δαπάνες όπως εθνική άμυνα, παιδεία, υγεία, έρευνα, βιομηχανία, πολιτισμός, τεχνολογία, εκεί πρέπει να υπάρξει αύξηση.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθεί το έλλειμμα δια της αυξανομένης φορολογίας διότι απλούστατα μειώνεται το ΑΕΠ. Αν δεν αυξηθεί το ΑΕΠ, το έλλειμμα θα αυξάνεται.
18. Το ρωμέϊκο ψευδοκράτος μας λέει: «πόθεν έσχες;». Του απαντάμε: «πού θα τα σπαταλήσεις;». Είναι έγκλημα κατά του εαυτού μας να δίνουμε δικαιώματα ανακριτού στους κλέφτες που θα αρπάξουν και θα σπαταλήσουν τα λεφτά μας.  
Οι Έλληνες στην ερώτηση πού βρήκες τα χρήματά σου, πρέπει να απαντούν: Μου τα έδωσαν οι Θεοί.
Δεν έχουμε το δικαίωμα να αποκαλύπτουμε πού βρήκαμε τα χρήματά μας. Απαγορεύεται να παραδίδουμε τα χρήματά μας στον εχθρό για να τα σπαταλήσει.
Η εφορία των ναζωραίων κατακτητών καταδιώκει όσους δεν παραδίδουν τα χρήματά τους στο ψευδοκράτος. Αλλά δεν έχει μηχανισμός διώξεως όσων υφαρπάζουν το δημόσιο χρήμα. Ούτε διώκει όσους λαμβάνουν παράνομα επιδόματα.
Η Ελληνική εφορία, όταν τεθεί σε εφαρμογή, δεν θα καταδιώκει τους πολίτες, αλλά το κράτος. Το κράτος θα υφίσταται διαρκείς φορολογικούς ελέγχους. Οι κρατικοί υπάλληλοι θα υφίστανται διώξεις επειδή κλέβουν τους πολίτες. Επειδή μοιράζουν αργομισθίες και επιδόματα σε αχρείους.
Η εφορία των ναζωραίων λειτουργεί μονομερώς. Από το κράτος, έλεγχο στους πολίτες. Η Ελληνική εφορία θα λειτουργεί αντιστρόφως. Από τους πολίτες, έλεγχο στο κράτος.
Εφορία θα είναι η υπηρεσία που θα ελέγχει τα έσοδα και τα έξοδα του κράτους. Και θα επιβάλλει πρόστιμα και προσωποκράτηση στους κρατικούς υπαλλήλους.
19. Όταν μία προπαγανδιστική επίθεση έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους Έλληνες και να τους υποβάλλει την ιδέα του ανέφικτου, του τετελεσμένου, του μονόδρομου στα οικονομικά ζητήματα, τότε καταργείται κάθε έννοια λογικής οικονομικής αναλύσεως.
Τότε απαιτείται η διεξαγωγή αντιπροπαγάνδας με τα ίδια μέσα. Η Ελληνική προπαγανδιστική γραμμή θα μπορούσε να διέδιδε τα εξής:
«Μας χλευάζουν οι Πρόγονοι. Μας πιέζουν οι ξένοι. Γίναμε περίγελως του κόσμου. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα. Τόσα χρόνια είμαστε δούλοι, πληρώνουμε υπέρογκους φόρους. Το νέο νομοσχέδιο με στόχο την πάταξη της φορολογίας, είναι σκληρό αλλά πρέπει να πειθαρχήσουμε για να εξέλθουμε της κρίσεως. Οι ξένοι επίτροποι, οι αγορές κλπ, μας πιέζουν να μειώσουμε τους φόρους για να μειωθεί το έλλειμμα. Μας πιέζουν να αυξήσουμε το ΑΕΠ. Πάρτε και άλλα σκληρά μέτρα, είπαν από την ΕΕ. Καταργήστε το πόθεν έσχες για να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, μας πιέζουν ασφυκτικώς οι αγορές. Οι επίτροποι της ΕΕ ζητούν άμεσα επιβολή δασμών και πολιτική προστατευτισμού των Ελληνικών προϊόντων. Πάρτε εδώ και τώρα σκληρά μέτρα, μας λένε από την Ευρώπη. Μειώστε το φπα, αυξήστε τους μισθούς.
Νέα μέτρα λιτότητος απαίτησε η ΕΕ για την μείωση του ελλείμματος: κατάργηση του φόρου ακινήτου περιουσίας.
Μείωση του αριθμού των ξένων εργατών στην Ελλάδα απαιτούν άμεσα οι επίτροποι, οι αγορές, το ΔΝΤ. Θα είναι δύσκολα τα τρία χρόνια του προγράμματος σταθερότητος, αλλά μετά θα ανακάμψετε, είπε η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα. Οι Έλληνες θα αναγκαστούν να πάρουν τις δουλειές των ξένων που έφυγαν. Επώδυνο μεν αλλά αναγκαίο μέτρο, είπε η ευρωπαϊκή επιτροπή».
Η Ελληνική προπαγάνδα πρέπει να εξουδετερώνει το μήνυμα του εχθρού «υποταχθείτε, για να σωθείτε». Πρέπει να αντιτάσσει το μήνυμα «επαναστατήστε, για να σωθείτε». Και αυτό το μήνυμα να φαίνεται ότι μας το στέλνουν οι ξένοι.
Η φαιά προπαγάνδα δεν έχει στόχο να πείσει τους Έλληνες ότι οι ξένοι πιέζουν συνεχώς για αύξηση της Ελληνικής παραγωγής και μείωση της ανεργίας. Έχει στόχο να εξουδετερώσει το ψυχροπολεμικό μήνυμα του εχθρού που παραλύει τις Ελληνικές ψυχές. Έχει στόχο να προκαλέσει νοητική ασυμφωνία στον εχθρό και στα παπαγαλάκια του. Έχει στόχο να νοθεύσει το μήνυμα του εχθρού, από το «βάλτε και άλλους φόρους», στο «μειώστε και άλλο τους φόρους».
Η επανανοηματοδότηση των όρων αποτελεί βασικό στοιχείο ιδεολογικής ευρωστίας των Ελλήνων διανοουμένων. Αντιθέτως η αποδοχή του νοήματος που αποδίδουν οι εχθροί στους όρους, μας δένει στο άρμα του εχθρού και θα μας παρασύρει στην καταστροφή.
Λευκή, μαύρη και φαιά προπαγάνδα πρέπει να ρίχνουν το ίδιο μήνυμα: αυξήστε το ΑΕΠ, μειώστε τους φόρους, βάλτε δασμούς, αυξήστε τις εξαγωγές.
Πολλές φορές στόχος μίας τέτοιας προπαγάνδας δεν είναι να πείσει τους  Έλληνες για κάτι, όσο το να αποδείξει στους εχθρούς ότι κατανοούμε καλώς την προπαγάνδα τους και ότι μπορούμε να την αντιστρέψουμε, τσακίζοντάς τους.
20. Και ενώ ο μέγας διώκτης των Ελλήνων Τζέφρυ Παπανδρέου ανακοινώνει το τρίτο κατά σειρά πακέτο μέτρων διαλύσεως της οικονομίας (νέοι φόροι στα καύσιμα, φπα στο 23%, κατάργηση μισθών και συντάξεων), την ίδια στιγμή τα παπαγαλάκια επιμένουν με περισσό θράσος ότι αυτού του είδους οι «μεταρρυθμίσεις» είναι αναγκαίες για την διάσωση της οικονομίας.
Λένε στον Ελληνικό λαό ότι τόσα χρόνια δεν πήγαινε καλά η Ελληνική οικονομία διότι το φπα ήταν χαμηλό. Τώρα που πήγε στο 23%, θα βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας.
Ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο διαδίδει το ψεύδος ότι η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τις συνθήκες για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης. Ο Μπαρόζο χαρακτήρισε το συμφωνημένο πακέτο σταθερό και αξιόπιστο, ενώ δήλωσε ότι θα τοποθετήσει την Ελληνική οικονομία σε ένα βιώσιμο μονοπάτι αποκαθιστώντας παράλληλα την εμπιστοσύνη προς αυτήν.
Διαστρεβλώνοντας τους όρους, ο Μπαρόζο μέσα σε μία παράγραφο είπε 5 ψεύδη. Πρώτον, αντί να πεί ότι μόνος του ο Τζέφρυ υπέγραψε την συνθήκη υποτελείας, λέει η Ελλάδα εκπλήρωσε τις συνθήκες. Ταύτισε τον Τζέφρυ με την Ελλάδα. Δεύτερον, τον μηχανισμό αποσταθεροποιήσεως της Ελληνικής οικονομίας τον αποκάλεσε μηχανισμό στηρίξεως. Τρίτον χαρακτήρισε το πακέτο σταθερό και αξιόπιστο, ενώ όλοι ξέρουν ότι τίποτε δεν εγγυάται την ροή πιστώσεων προς την Ελλάδα αφού εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες όπως η εξέλιξη του χρέους. Τέταρτον, ενώ βάζει την Ελλάδα σε βαθιά ύφεση, ψευδόμενος ισχυρίζεται ότι μπαίνουμε σε βιώσιμο μονοπάτι. Πέμπτον, με αυτό το πακέτο μέτρων που θα διαλύσει την Ελληνική οικονομία μόνον ένας ηλίθιος επενδυτής θα θεωρούσε ότι αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη των αγορών προς αυτήν. Ο Μπαρόζο ενδιαφέρεται για την εξασφάλιση των ξένων ομολογιούχων, δεν ενδιαφέρεται για τους Έλληνες.  
21. Μεγάλη ευθύνη για την υποταγή της Ελλάδος στο ξένο κεφάλαιο έχει η σοσιαλιστική και κομμουνιστική πτέρυγα του πολιτικού φάσματος. Εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζεται να διώξει τα Ελληνικά και ξένα κεφάλαια από την Ελλάδα με συνεχείς κραυγές υπέρ της φορολογίας του κεφαλαίου.
Αλλά ουδέποτε οι μισέλληνες δημαγωγοί δεν ανέλαβαν την ευθύνη για την καταστροφή που προκαλούν στην Ελλάδα. Οι φόροι επί του κεφαλαίου οδηγούν σε φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό με αποτέλεσμα το κράτος να δανείζεται με υπέρογκα επιτόκια.
Ουδέποτε έχει γίνει αυτή η σύνδεση στο μυαλό των σοσιαλιστών και των κομμουνιστών. Ουδέποτε συνδέθηκε η φορολογία του κεφαλαίου με την αύξηση του εξωτερικού δανεισμού και των τοκοχρεωλυσίων.
Όσο φεύγουν τα κεφάλαια από την Ελλάδα υπό την συνεχή απειλή της υψηλής φορολογίας, τόσο η Ελλάς θα εξαρτάται από εξωτερικό δανεισμό με πολύ υψηλά επιτόκια.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από το να διώχνεις κεφάλαια από το εσωτερικό της Ελλάδος, για να τα δανειστείς ύστερα από το εξωτερικό με υπέρογκους τόκους.
22. Πόσο εγκληματίας είναι ο Τζέφρυ; ιδού η απάντησις:
Η Ελλάδα έχει μόνο μία λύση για την αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της και αυτή βρίσκεται έξω από την ευρωζώνη, γράφουν σε άρθρο τους στους Financial Times οι Γερμανοί ακαδημαϊκοί Wilhelm Hankel, Wilhelm Nölling, Karl Albrecht Schachtschneider και Joachim Starbatty. Πρόκειται για τους καθηγητές που πήγαν την Γερμανία στο συνταγματικό δικαστήριο προκειμένου να ανατρέψουν την απόφασή της να εισέλθει στο ευρώ.
Υπάρχουν γερμανοί καθηγητές που μας συστήνουν να ανακτήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας εκτός ευρωζώνης, αλλά ο Τζέφρυ απεφάσισε ότι η Ελλάς πρέπει να θυσιαστεί για να σωθεί η ευρωζώνη. Μία νομισματική ένωση που σε λίγο ούτε οι Γερμανοί δεν θα την θέλουν.
23. Πρέπει επιτέλους να νομοθετηθεί η ποινικοποίηση της φοροεπιβολής, και η αποποινικοποίηση της φοροδιαφυγής. Κατάργηση φόρων ίσον κατάργηση σκλαβιάς.
Κάθε φορά που μας φορολογεί το ψευδοκράτος των ναζωραίων θέτει μία σφραγίδα επάνω μας που λέει: «Είσαι δούλος. Μας ανήκεις». Όποιος αποδέχεται την φορολογία των ναζωραίων κατακτητών είναι σαν να δηλώνει ότι είναι ραγιάς στους σουλτάνους του ρωμέικου ψευδοκράτους.
24. Όταν κάποιοι ανόητοι σοσιαλίζοντες μιλούν για δήθεν τεράστια κέρδη Ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες δήθεν δεν αποδίδουν φόρους, αποσιωπούν το εξής γεγονός: Στην Ελλάδα η φορολογία υπολογίζεται επί του λογιστικού κέρδους, και όχι επί του εισπρακτέου. Είτε εισπράξεις είτε δεν εισπράξεις το κτώμενον κέρδος, δηλαδή το δικαστικώς επιδιώξιμον, δεν έχει καμμία επίδρασιν από φορολογικής απόψεως. Θα φορολογηθείς!!!
Δηλαδή μία εταιρεία μπορεί να έχει παρουσιάσει κέρδη στον ισολογισμό της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχει εισπράξει, ούτε ότι θα τα εισπράξει.
Το ίδιο ισχύει και με τον φπα. Όταν εκδίδεται ένα τιμολόγιο, καθιστά τον εκδότη υπόλογο στην απόδοση φπα. Αλλά το τιμολόγιο μπορεί να μην πληρωθεί ποτέ, ή να εξοφληθεί μετά από ένα χρόνο. Το να ζητά το ψευδοκράτος των ρωμιών πληρωμή του φπα που υποτίθεται ότι εισπράχθηκε από το εκδοθέν τιμολόγιο, αποτελεί μνημείο βλακείας.
25. Τα νεοβυζαντινά τέρατα αυξάνουν συνεχώς τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, ώστε να προκαλέσουν αύξηση των εμπορικών αξιών, και να εισπράξουν περισσότερα χρήματα από φόρους και τέλη. Είναι κοινό μυστικό ότι οι εμπορικές αξίες αυξάνουν επειδή αυξάνουν οι αντικειμενικές αξίες. Αποτελεί ψεύδος ότι οι αντικειμενικές αξίες πρέπει να αυξηθούν επειδή υπολείπονται των εμπορικών αξιών.
Πρέπει να καταργηθούν άμεσα οι αντικειμενικές αξίες. Δεν υπάρχει αντικειμενική αξία ακινήτου. Η υποκειμενική αντίληψη του κάθε ρωμιού γραφειοκράτη έχει βαπτισθεί αντικειμενική αξία.
26. Μας κατηγορούν για δημιουργική λογιστική. Τους κατηγορούμε για δημιουργική φορολογία. Η δημιουργική φορολογία χρησιμοποιεί απατηλές και παράνομες μεθόδους για να κρύψει τα έσοδα του κράτους από τους πολίτες, ή για να αποσπάσει έσοδα από τους πολίτες.
Θα υπάρξουν ποινικαί και ηθικαί κυρώσεις. Φυλακή για όσους συμμετέχουν στο έγκλημα της φοροκαταβολής και δημοσίευσις καταστάσεως με όσους παρανομούν καταβάλλοντες φόρους.
27. Όταν ο Τζέφρυ ισχυρίζεται ότι θέλει να μας «φορολογεί όλους δίκαια», εννοεί ότι θέλει να μας κλέβει όλους δίκαια. Και ύστερα να μοιράζει την λεία ακριβοδίκαια σε όλη την συμμορία του.
28. Οι εχθροί συνεχώς μας επαναλαμβάνουν ότι στο Βέλγιο, ή στην Σουηδία οι πολίτες πληρώνουν αγόγγυστα όλους τους φόρους. Ενώ οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι. Μας υποβάλλουν την ιδέα να γίνουμε σαν τους Βέλγους και τους Σουηδούς, δηλαδή να αποβλακωθούμε εντελώς.
Η δική μας απάντηση: Οι Έλληνες έχουν ακόμη φορολογική συνείδηση, παρά τα απανωτά πλήγματα προπαγάνδας. Δεν πληρώνουν λύτρα, δεν κάθονται να τους ληστεύει το ψευδοκράτος. Αντιστέκονται σθεναρώς. Δεν έχουν καταντήσει σαν τους Βέλγους και τους Σουηδούς που έχουν αποβλακωθεί παντελώς. Αυτοί δίνουν στο βελγικό και στο σουηδικό κράτος όσα τους ζητήσει. Κάθονται και τους ληστεύουν οι κρατικοί συμμορίτες, και από πάνω δηλώνουν και ευχαριστημένοι.
Οι Έλληνες είναι πρωτοπόροι στην φοροδιαφυγή διότι είναι αδάμαστος και ελεύθερος λαός. Δεν έχουν σχέση με τα μαζοποιημένα πρόβατα όπως είναι οι Βέλγοι και οι Σουηδοί.
Η διαφθορά(=φοροκαταβολή) δεν πρέπει να κυριεύσει τους Έλληνες. Εκατομμύρια Ελλήνων επί αιώνες ανέπτυξαν την αρετή της φοροδιαφυγής η οποία συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της οικονομίας και στην ελευθερία του Έθνους. Είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη στην αρετή. Πρώτοι στην διαφθορά είναι οι Ολλανδοί και οι Σουηδοί. Η ψυχή τους έχει αλλοιωθεί, είναι σκλάβοι του κράτους. Έχουν υποβιβαστεί σε δουλοπάροικους.
29.Τα προβλήματα με την επιβολή φόρων είναι ότι πρώτον δεν ξεχωρίζουν οι πραγματικές από τις λαϊκίστικες ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν. Δεύτερον, δεν τιμωρούνται οι εισηγητές και εκτελεστές ενός κρατικού προγράμματος όταν αυτό αποτύχει. Αντιθέτως ζητούν περισσότερα χρήματα από φόρους, διότι αυτή λένε ήταν η αιτία της αποτυχίας, η έλλειψη κονδυλίων. Τρίτον δεν υπάρχει ανώτατο όριο στους φόρους που μπορεί να επιβάλλει ένα κράτος. Αντιθέτως το κράτος επιβάλλει ανώτατο όριο στους μισθούς και στις τιμές των προϊόντων. Κρατά για τον εαυτό του το μονοπώλιο αυξήσεως σε αυθαίρετο ύψος των εισοδημάτων του.
30. Το ναζωραϊκό ψευδοκράτος νομοθέτησε ότι οι αμοιβές που λαμβάνει ο επιχειρηματίας για τις προσωπικές του υπηρεσίες στην επιχείρηση δεν εκπίπτουν ως δαπάνη της επιχειρήσεως, διότι θεωρεί ότι κεφάλαιο και προσωπική εργασία συνεργάζονται για την επίτευξη κέρδους. Θεωρούνται κέρδος για τον επιχειρηματία, αλλά όχι δαπάνη για την επιχείρηση!!! Όμως όταν έρθει η ώρα της φορολογίας, φορολογείται και ο επιχειρηματίας και η επιχείρηση, διότι τους θεωρεί ξεχωριστές οντότητες.
31. Ο εχθρός λέει ότι είναι πολύ άδικο να υπάρχουν Έλληνες που πληρώνουν φόρους και Έλληνες που δεν πληρώνουν φόρους. Σύμφωνοι, θα πρέπει να υπάρξει εξίσωση στα δικαιώματα των Ελλήνων για να σταματήσουν οι αδικίες. Η λύση είναι να μην πληρώνουν φόροι όσοι πληρώνουν. Έτσι θα αρθεί η αδικία.
32. Η πασοκική χούντα λέει όλοι θα πληρώσουμε, σαν να φταίμε όλοι. Χωρίς να τιμωρούνται ποινικώς όσοι κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα, χωρίς να τιμωρούνται τα σκάνδαλα από Ζιμενς, βατοπαίδι κλπ, χωρίς να τιμωρούνται αυτοί που δημιούργησαν τα ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία, χωρίς να τιμωρούνται όσοι λαμβάνουν δημόσιο χρήμα ενώ δεν τους ανήκει. Η πράσινη συμμορία απαιτεί να τιμωρηθούν όσοι πολίτες δεν πληρώνουν αυτά που έκλεψαν οι κλέπτες.
Ο κλέφτης απειλεί τον νοικοκύρη ότι αν δεν καθίσει να τον κλέψει, θα τον κλείσει φυλακή!
Η καθεστωτική συμμορία όταν πρόκειται για χρέη προς τράπεζες, τα διαγράφουν με το σκεπτικό ότι οι οφειλέτες δεν έχουν να τα πληρώσουν, χωρίς όμως να τίθεται ζήτημα δημιουργίας κακοπληρωτών. Όταν όμως πρόκειται για χρέη προς την εφορία τότε δεν τίθεται ζήτημα διαγραφής χρεών διότι όποιος δεν πληρώνει αποκαλείται φοροφυγάς. Για τα δε χρέη των καθεστωτικών κομμάτων προς ιδιώτες, Ολυμπιακή, κλπ, αυτά δεν πληρώνονται ποτέ. Δεν τίθεται ζήτημα αποπληρωμής των δικών τους χρεών. Τα φορτώνουν στον κρατικό προϋπολογισμό.
33. Αφού το ναζωραϊκό ψευδοκράτος μας λέει, «θα σας επιβάλλω εξωλογιστικές μεθόδους υπολογισμού του εισοδήματός σας», δηλαδή τεκμαρτό εισόδημα, και «σας φορολογούμε όπως μας καπνίσει», για λόγους ισονομίας και ισοπολιτείας οι πολίτες οφείλουν να επιβάλλουν στο κράτος τις τεκμαρτές σπατάλες.
Δηλαδή υπολογίζουμε κατά προσέγγιση ότι στο ναζωραϊκό ψευδοκράτος το 50% των εργασιών εμπλέκεται με διαφθορά και γραφειοκρατία. Οπότε αφαιρούμε από τους φόρους που μας ζητούν τις τεκμαρτές σπατάλες του ψευδοκράτους ως επιστροφή φόρου.
Το κράτος υπάρχει για να υπηρετεί το Έθνος και τον Λαό. Όχι για να υπηρετεί τους πολιτικούς. Το κράτος είναι ιδιοκτησία του Λαού και του Έθνους. Δεν είναι ιδιοκτησία των πολιτικών. Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει το δικαίωμα να εκχωρεί το κράτος στους πολιτικούς. Επομένως δεν τους παραχωρεί κανένα δικαίωμα μονομερούς εξουσίας.
Οι Έλληνες πρέπει να καλλιεργήσουν το πολιτικό θράσος. Να μάθουν να αντιστρέφουν την επιχειρηματολογία του εχθρού. Εφόσον εχθρός νομοθετεί το τεκμαρτό εισόδημα, νομοθετούμε τις τεκμαρτές σπατάλες.
34. Ζούμε σ’ ένα γελοίο ψευδοκράτος όπου αν ζητήσεις ένα δημόσιο έγγραφο πρέπει να χάσεις 10 μεροκάματα για να το πάρεις, και φυσικά δεν σε αποζημιώνει για τον χαμένο χρόνο. Έχουμε ένα ψευδοκράτος που αν εμπλακείς σε δικαστική διαμάχη με ιδιώτη ή το δημόσιο κάνεις 10-20 χρόνια για να απονεμηθεί δικαιοσύνη, χωρίς φυσικά να δικαιώνεσαι ποτέ ή να αποζημιώνεσαι για την υλική ζημία που υπέστης. Έχουμε ένα ψευδοκράτος όπου αν σε κλέψει κάποιος η αστυνομία αδιαφορεί τελείως, χωρίς φυσικά να αποζημιώνεσαι ποτέ για την ζημία που υπέστης.
Αλλά το ψευδοκράτος έχει το θράσος να σου ζητά από πού βρήκες το συνολικό σου εισόδημα, μετοχές, καταθέσεις, ακίνητα, ομόλογα, κοσμήματα κλπ. Για να μπορεί να σε κλέβει καλύτερα.
Και τώρα έφθασαν στο σημείο να δώσουν το δικαίωμα σε ιδιωτικές εταιρίες να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς και να ψάχνουν τα εισοδήματα των πολιτών για λογαριασμό της εφορίας. Είναι βέβαιο ότι οι λίστες φορολογουμένων με υψηλά εισοδήματα, θα καταλήξουν σε συμμορίες κλεφτών και εκβιαστών που θα τις χρησιμοποιήσουν για να κάνουν πλιάτσικο.
35. Αγωνιζόμαστε για την κατάργηση της φορολογικής σκλαβιάς. Αγωνιζόμαστε για την κατάργηση της εκμεταλλεύσεως πολίτου από γραφειοκράτη. Αγωνιζόμαστε για την κατάργηση της εκμεταλλεύσεως των Ελλήνων από το ναζωραϊκό ψευδοκράτος. Αγωνιζόμαστε για την κατάργηση του υπαρκτού ολοκληρωτισμού (=σοσιαλισμού).
Καθιερώνουμε παγκόσμια ημέρα κατά της φορολογίας, για να θυμούμαστε τους ήρωες και τους εθνομάρτυρες που πλήρωσαν με το αίμα τους για την ελευθερία μας.
Είμαστε αντιρρησίες συνειδήσεως στο ζήτημα των φόρων. Θέλουμε να προσφέρουμε παραγωγική και κοινωνική εργασία αντί να δουλεύουμε για το ψευδοκράτος.
36. Ο Γουσταύος Λε Μπόν έγραψε ότι το σοσιαλιστικό κράτος αντικατέστησε την επώνυμη δικτατορία του μονάρχου, με την ανώνυμη συλλογική δικτατορία των γραφειοκρατών.
Ενώ πρώτα είχαμε έναν δικτάτορα, τώρα έχουμε χιλιάδες δικτατορίσκους μέσα στα κρατικά γραφεία. 
Ενώ οι κομμουνιστές του Λένιν ευαγγελίζοντο την κατάργηση της εκμεταλλεύσεως των εργατών από τους εργοδότες, θεσμοθέτησαν την εκμετάλλευση των πολιτών από τους κομματάρχες.
Στόχος των κομμουνιστών ήταν να αλλάξει το υποκείμενο και το αντικείμενο εκμεταλλεύσεως. Προπαγάνδιζαν κατά των εργοδοτών, όχι γιατί αγαπούσαν τους εργάτες, αλλά επειδή ήθελαν το κόμμα τους να εκμεταλλεύεται τους εργάτες.
37. Δεν πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους που επιβάλλει το ψευδοκράτος, για να μπορούμε να πληρώνουμε τις κοινωνικές μας δαπάνες. Για να μπορούμε να βοηθάμε τους πτωχούς.
Δεν επιτρέπεται να βοηθάμε το ψευδοκράτος με φόρους, αλλά να αδιαφορούμε για τους πτωχούς. Είναι ιστορικό γεγονός ότι σε όποιο κράτος αυξήθηκαν οι φόροι, μειώθηκαν οι κοινωνικές δαπάνες. Ενώ σε όποιο κράτος μειώθηκαν οι φόροι, αυξήθηκαν οι κοινωνικές δαπάνες.
38. Στην επερχομένη φορολογική λαίλαπα του Τζέφρυ οι Έλληνες θα επιβιώσουν μόνον αν δημιουργήσουν μία παράλληλη οικονομία, έξω από τον έλεγχο του ψευδοκράτους. Μία υπόγεια οικονομία, όπου δεν θα εκδίδονται αποδείξεις ή τιμολόγια και τα αγαθά θα διακινούνται ανωνύμως με μετρητά. Μία οικονομία πέρα και πάνω από τους ανθελληνικούς νόμους του Τζέφρυ.
Στην παράλληλη οικονομία η μείωση του κόστους και των τιμών θα είναι άμεσα αισθητή αφού δεν θα πληρώνωνται φόροι, εισφορές, τέλη. Μέσα από την παράλληλη οικονομία οι Έλληνες θα μπορέσουν να διατηρήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους, αρκεί να υπάρξει οργάνωση ώστε να φοβάται το ψευδοκράτος να εισέλθει στις συνοικίες μας και να ζητά έλεγχο και φόρους. Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητος θα επέλθει δια της αψηφίσεως των εμπορικών κανόνων του Τζέφρυ.
39. Θα καταπολεμήσουμε τον ρατσισμό και τις διακρίσεις εναντίον του μαύρου χρήματος. Λευκό και μαύρο χρήμα δεν έχουν καμμία διαφορά, το παράγουν οι ίδιοι άνθρωποι. Όλα τα χρήματα έχουν ίσα δικαιώματα.
Θα ενισχύσουμε την Ελληνική φορολογική συνείδηση των πολιτών. Οι πολίτες θα εμπεδώσουν τον αυτοσεβασμό για τον πλούτο που παράγουν.
Θα ποινικοποιήσουμε την ιδιωτική σπατάλη. Η καταβολή φόρων προς το ψευδοκράτος έχει γονατίσει την Ελληνική οικονομία, δημιουργώντας τεράστια ελλείμματα.
40. Ο εχθρός ωρύεται επειδή στην αγορά κυκλοφορούν εικονικά τιμολόγια. Και απειλεί τους πάντες με ποινικές κυρώσεις. Η λύση στο πρόβλημα είναι να καταργηθεί ο φπα, έτσι δεν θα έχουμε εικονικά τιμολόγια. Αλλιώς δεν θα καταργηθούν τα εικονικά τιμολόγια. Ποινικές κυρώσεις πρέπει να επισύρει η επιβολή και η απόδοση του φπα.
41. Οι Έλληνες είναι διαφορετικός λαός. Δεν σκέπτονται όπως οι μη-Έλληνες. Η έννοια του φόρου δεν μετράται με βάση το χρήμα. Ούτε το κέρδος μετράται πάντα με βάση το χρήμα.
Αν υπήρχε ένας νόμος που θα επέβαλλε σε όλα τα Ελληνόπουλα να μαθαίνουν σκάκι, θα είχε ως αποτέλεσμα την ανύψωση του πνευματικού επιπέδου του Λαού. Αυτό είναι κέρδος. Αλλά το συγκεκριμένο κέρδος δεν μπορεί να μετρηθεί με βάση το χρήμα.
Αν υπήρχε ένας νόμος που να έλεγε ότι όλοι οι Έλληνες υποχρεούνται να γυμνάζωνται καθημερινώς και να καταπολεμούν την παχυσαρκία με άσκηση και υγιεινή διατροφή, η κοινωνία θα είχε κέρδος. Μία τέτοια συμπεριφορά είναι ένα είδος φόρου. Το κράτος δεν εισπράττει κάποιο φόρο επειδή γυμνάζωνται οι πολίτες, αλλά οι πολίτες πληρώνουν φόρο με την μορφή ενέργειας και χρόνου για να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία.
Αν υπήρχε ένας νόμος που να έλεγε ότι όλοι οι Έλληνες υποχρεούνται να ασκούνται στα όπλα δια βίου, για να υπερασπίζουν την Θρησκεία, την περιουσία τους, το Έθνος, την οικογένειά τους, οι ασκούμενοι δεν θα πλήρωναν φόρο στο κράτος, αλλά θα κατέβαλαν φόρο στην Πατρίδα και στην κοινωνία. Διότι θα δαπανούσαν πολύτιμο χρόνο για το κοινό καλό.
Στους Έλληνες ο φόρος και το κέρδος δεν ορίζονται με βάση το χρήμα, όπως στους μη-Έλληνες. Ορίζονται με βάση άϋλα αγαθά, με αφηρημένες έννοιες που δεν μπορούν να ποσοτικοποιηθούν σε χρήμα.
42. Αρκετές φορές ακούμε από τους οπαδούς της υψηλής φορολογίας ότι το τάδε κράτος είναι φορολογικός παράδεισος και πρέπει να στιγματιστεί. Όσοι ομιλούν κατά των φορολογικών παραδείσων αποσιωπούν τις φορολογικές κολάσεις, όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα.
Οι οπαδοί της υψηλής φορολογίας εσκεμμένως αποσιωπούν για ποιόν είναι φορολογικός παράδεισος μία χώρα. Για τους γραφειοκράτες ή για τους επενδυτές; Διότι χώρες όπως η Γαλλία, που έχει πολύ υψηλή φορολογία, είναι φορολογικός παράδεισος για τους γραφειοκράτες, αλλά φορολογική κόλαση για τους επενδυτές.
Οι Γάλλοι γραφειοκράτες ζουν παρασιτικώς κάνοντας πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα ενώ οι παραγωγικοί άνθρωποι υποφέρουν από την δυσβάσταχτη φορολογία. Και αφού υπάρχουν υψηλοί φόροι οι Γάλλοι γραφειοκράτες σπαταλούν όσα θέλουν, χωρίς να νοιάζωνται. Για τους γραφειοκράτες η Γαλλία είναι φορολογικός παράδεισος.
Φορολογική κόλαση για τους γραφειοκράτες είναι μία χώρα όπου οι φόροι είναι ελάχιστοι, και ως εκ τούτου οι γραφειοκράτες εξαναγκάζονται να εργασθούν σκληρά. Αναγκάζονται να βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει, να υπεραποδίδουν, να ευρίσκουν γρήγορες λύσεις, να μην κωλυσιεργούν, να βοηθούν την οικονομική ανάπτυξη, διότι αν δεν κάνουν όλα αυτά, θα χάσουν την δουλειά τους. Οι γραφειοκράτες πρέπει να κάνουν την κρατική μηχανή να δουλέψει με μικρή κατανάλωση χρήματος, δηλαδή με λίγους φόρους. Δηλαδή με καλύτερη απόδοση.
Εμείς θέλουμε η Ελλάς να γίνει φορολογική κόλαση για τους γραφειοκράτες, αλλά φορολογικός παράδεισος για τους παραγωγικούς επενδυτές.
43. Ο Τζέφρυ επαναφέρει το σύστημα της δουλοπαροικίας για τους Έλληνες. Τους επιβάλλει να εργάζωνται δωρεάν για το ναζωραϊκό ψευδοκράτος. Με τους φόρους που επιβάλλει μετατρέπει τους Έλληνες σε δούλους του ψευδοκράτους.
Ο φόρος εισοδήματος είναι φόρος που πληρώνουν μόνον οι σκλάβοι. Το εκκαθαριστικό της εφορίας σημαίνει ότι φορούν και επιδεικνύουν το σήμα της σκλαβιάς.
Όσα καθάρματα μιλούν για ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής θέλουν να ποινικοποιήσουν την αντίσταση στην ένοπλη ληστεία.
44. Πρέπει να τσακίσουμε τους ασυνείδητους φορολογικώς Έλληνες που επιμένουν να είναι ραγιάδες. Αποδέχονται δουλικώς να τους αποσπούν οι γραφειοκράτες το μέγιστο μέρος του πλούτου που δημιουργούν. Έτσι όμως οι Έλληνες δεν μπορούν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική. Δεν μπορούν να δώσουν χρήματα για την υγεία, την παιδεία, την εθνική άμυνα, διότι όλα τα χρήματα αποσπώνται από το ψευδοκράτος.
Με το να συνεργάζωνται με το ψευδοκράτος στην ληστεία των δικών τους χρημάτων, στρέφουν το όπλο εναντίον των παιδιών τους.
45. Στην Ελλάδα η πρόσφατη συζήτηση για την οικονομία ξεκίνησε ανάποδα. Με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω. Οι ναζωραίοι δημοσιονόμοι ξεκινούν πάντα από τα έσοδα(φόροι). Ύστερα μιλούν λίγο για τις δαπάνες, και καθόλου για την ανάπτυξη.
Η σωστή σειρά είναι η εξής: Πρώτα έπρεπε να μιλάμε για την οικονομική ανάπτυξη, μετά για τις κρατικές δαπάνες, και τελευταία για τα φορολογικά έσοδα.
46. Είναι τόσο ηλίθιοι οι ναζωραίοι οικονομολόγοι που αποδίδουν την απώλεια εσόδων στην φοροδιαφυγή, και όχι στην μετακίνηση της φορολογητέας βάσεως(εργατών, επιχειρήσεων, κεφαλαίων) στο εξωτερικό.
Μόνο από την φυγή στο εξωτερικό έχουν απώλεια τρομακτικών εσόδων. Αλλά συνεχίζουν την μισελληνική πολιτική τους. Υψηλή φορολογία και περισσότεροι έλεγχοι για να κτυπήσουν, λένε, την φοροδιαφυγή.
Δεν τους ενδιαφέρει να κτυπήσουν την επενδυτο-διαφυγή.
47. Αν κάποιος είναι παιδεραστής, τρομοκράτης, έμπορος ναρκωτικών, δολοφόνος, βιαστής, για τους ναζωραίους αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Δεν επιτρέπεται να γίνεται γνωστό το ποινικό μητρώο ενός κακοποιού. Αν όμως ένας νομοταγής πολίτης έχει κάποιο εισόδημα αυτό πρέπει να είναι γνωστό στην εφορία και σε ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρίες συμβεβλημένες με την εφορία. Η προσωπική περιουσία δεν αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο για τους ναζωραίους.
48. Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια λένε ότι από την φοροδιαφυγή το ψευδοκράτος χάνει 20 δις ευρώ. Όμως η αλήθεια είναι ότι από την φορολογία η κοινωνία χάνει 55 δις ευρώ. Σημασία έχει τί χάνει η κοινωνία, όχι τί χάνει το ψευδοκράτος.
49. Όσο και να αυξήσουν τους φόρους οι ναζωραίοι κατακτητές δεν πρόκειται να καλυφθούν τα ελλείμματα διότι επικρατεί πλήρης αδιαφάνεια στις δαπάνες του ψευδοκράτους.
Δεν ξέρουμε ούτε τί πληρώνουμε, ούτε γιατί τα πληρώνουμε, ούτε πόσα χρωστάμε, ούτε ποιοί τα παίρνουν, ούτε γιατί τα παίρνουν, ούτε πόσους συνταξιούχους έχουμε. Ούτε οι εισπραττόμενοι φόροι πάνε εκεί που έχουν εγγραφεί. Διοχετεύονται σε άλλους σκοπούς.
Είναι χαρακτηριστικό των ναζωραίων οικονομολόγων ότι κάθε χρόνο στο κυνοβούλιό τους κάνουν πανηγυρική συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού. Ο προϋπολογισμός είναι μία εκτίμηση του τί πιστεύει ο υπουργός για τα μελλοντικά έξοδα και έσοδα.
Το απίστευτο είναι ότι ποτέ μα ποτέ δεν γίνεται ανάλογη συνεδρίαση της ολομέλειας για τον απολογισμό. Ετήσιος απολογισμός είναι η κατάσταση που αποδεικνύει αν επετεύχθησαν οι στόχοι του προϋπολογισμού. Και αν όχι, γιατί. Και να αποδοθούν ευθύνες. Αλλά ο κρατικός απολογισμός των ναζωραίων δεν συμφωνεί με τον κρατικό προϋπολογισμό. Τα φώτα της δημοσιότητος δεν πέφτουν ποτέ στον απολογισμό. Ουδείς υφίσταται κυρώσεις για παρεκκλίσεις.
50. Οι ναζωραίοι οικονομολόγοι προσπαθούν να μετατρέψουν όλους τους Έλληνες πολίτες σε άμισθους εφοριακούς του ψευδοκράτους όπου ο ένας θα παρακολουθεί τον άλλον, και συγχρόνως οργανώνουν ένοπλες συμμορίες κρούσεως για να ληστεύουν τον Λαό.
Εμείς θα μετατρέψουμε όλους τους Έλληνες πολίτες σε καταναλωτές Ελληνικών προϊόντων, και θα δημιουργήσουμε ομάδες κρούσεως εναντίον όσων ελληνοποιούν ξένα προϊόντα, και εναντίον όσων προσλαμβάνουν εισβολείς στις εργασίες των.
Οι ναζωραίοι δεν αστυνομεύουν την παραγωγή και την αγορά εργασίας, αλλά μετατοπίζουν την αστυνόμευση στην είσπραξη φόρων. Και φυσικά δεν αστυνομεύουν την σπατάλη.
 Το πρόβλημά τους είναι δομικό. Δεν αστυνομεύουν την έλλειψη επενδύσεων. Εμείς θα δημιουργήσουμε σώμα διώξεως όσων παρακωλύουν τις παραγωγικές επενδύσεις.
51. Η συμπεριφορά των ναζωραίων οικονομολόγων εξηγείται με βάση την ψυχοπαθολογία. Αν τους έλεγαν ότι θα κερδίσουν 100 δις ευρώ από την αξιοποίηση της κρατικής ακινήτου περιουσίας αλλά μόνο 1 δις ευρώ από την φορολογία της ιδιωτικής ακινήτου περιουσίας, θα επέλεγαν το δεύτερο. Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό. Το ζήτημα είναι ψυχοπαθολογικό. Λαμβάνουν συναισθηματική ικανοποίηση από την κλοπή, την ταλαιπωρία, τα παρακάλια των πολιτών, από τον εξευτελισμό τους. Οι κρατικοί οργανισμοί δεν δημοσιεύουν ούτε ισολογισμούς, ούτε προϋπολογισμούς, ούτε απολογισμούς. Μόνον κονδύλια εγγράφουν στον προϋπολογισμό.
Ισχυρίζονται ότι θα βάλουν στόχους στους εφοριακούς με ποσοστώσεις επί των υποθέσεων που πρέπει να διεκπεραιώσουν και έσοδα που πρέπει να φέρουν, αλλά δεν κάνουν το ίδιο για την πάταξη της γραφειοκρατίας.
Δεν επιβάλλουν ποσοστώσεις για την μείωση της γραφειοκρατίας. Ούτε ποσοστώσεις και περιθώρια στην αύξηση της παραγωγής. Ούτε όρια στην μείωση της ανεργίας. Πχ μέχρι 3% η ανεργία κατ’ έτος αλλιώς δραστικά μέτρα μειώσεως της ανεργίας, δραστικά μέτρα μειώσεως της γραφειοκρατίας, δραστικά μέτρα αυξήσεως της παραγωγικότητος.
Οι ναζωραίοι βάζουν επιχειρηματίες στην φυλακή επειδή ενέγραψαν άτομα στο ΙΚΑ αλλά κωλύονται να πληρώσουν τις εισφορές, αλλά δεν φυλακίζουν όσους επιχειρηματίες έχουν προσλάβει ξένους χωρίς ΙΚΑ. Το μήνυμα του ΙΚΑ: μην εγγράφετε άτομα στο ΙΚΑ, θα σας βάλουμε φυλακή.
53. Το ψευδοκράτος απαιτεί φόρους από τους πολίτες, αλλά καταργεί το αφορολόγητο για δαπάνες πάνω από 12.000 ευρώ, την στιγμή που το ετήσιο κόστος διαβιώσεως είναι 24 χιλιάδες για μία 4μελή οικογένεια. Δεν αναγνωρίζει το κόστος από χαμένα μεροκάματα λόγω γραφειοκρατίας, ούτε το κόστος από τις συνεχείς κλοπές-εγκληματικότητα, ούτε το κόστος από την συντήρηση υπέργηρων γονέων, ούτε από το κόστος καθυστερήσεων στην νοσηλεία(πχ ραντεβού για να δεις καρδιολόγο του ΙΚΑ μετά από 8 μήνες), ούτε το κόστος από την λαθραία εισαγωγή προϊόντων και εργαζομένων, ούτε το κόστος από καταστροφή αυτοκινήτων λόγω κακών δημοσίων δρόμων.
Το μήνυμα του ρωμέϊκου ψευδοκράτους προς τους Έλληνες είναι το εξής: στα κέρδη θα είμαστε μαζί, αλλά στις ζημιές θα είστε μόνοι σας.
Είναι μέγα έγκλημα να αποδέχωνται οι Έλληνες το τί αναγνωρίζει ως δαπάνες το ψευδοκράτος. Υπάρχουν ένα σωρό δαπάνες που δεν τις υπολογίζει το ψευδοκράτος, εν τούτοις ζητά να επιβάλλει φορολογία επί ανυπάρκτου εισοδήματος.
54. Σε όλες τις διεφθαρμένες χώρες, όπου έχει επιβληθεί οικονομική δικτατορία, και οι πολίτες έχουν υποβιβαστεί σε σκλάβους, οι συναλλαγές γίνονται υποχρεωτικώς μέσω χρεωστικών καρτών για να παρακολουθούνται οι συναλλαγές. 
Πρέπει να διαγράψουμε όλα τα φορολογικά αρχεία του ρωμέικου ψευδοκράτους. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υπάρχει τρόπος να καταγράφωνται ή να παρακολουθούνται οι οικονομικές συναλλαγές των Ελλήνων.
Τα φορολογικά αρχεία του ψευδοκράτους αποτελούν φακέλωμα των πολιτών από μία δικτατορία.
55. Το ρωμέικο ψευδοκράτος έχει δημιουργήσει μία ρευστή, ελαστική έννοια εγκλήματος. Την φοροδιαφυγή. Ανά πάσα στιγμή ένα μεγάλο ποσοστό λαού μπορεί να θεωρηθεί εγκληματίας αν αυξηθούν οι φορολογικοί συντελεστές. Αυξάνοντας τον φορολογικό συντελεστή από 40% σε 60%, αυτομάτως αλλάζει το όριο για να θεωρηθεί κάποιος εγκληματίας.
Είναι στο χέρι ενός ναζωραίου υπουργού μία ημέρα οι μισοί Έλληνες να θεωρηθούν εγκληματίες επειδή άλλαξαν τα φορολογικά μέτρα.
56. Η καταβολή φόρων δεν είναι μαγκιά. Δεν είναι πατριωτισμός. Δεν είναι απόδειξη εξυπνάδας, αλλά επαίσχυντη πράξη περιφρόνησης της κοινωνίας. Οι συμπεριφορές που επιδεικνύουμε είναι αποτέλεσμα της κακής μας Παιδείας, της κακής μας ανατροφής και αποτελούν προάγγελο ενός κακού μέλλοντος.
57. Οι ναζωραίοι οικονομολόγοι επέβαλαν την κατάργηση του τραπεζικού απορρήτου χωρίς εισαγγελική εντολή. Και την υποχρεωτική συναλλαγή μέσω τραπεζών, και την μισθοδοσία μέσω τραπεζών προκειμένου να ασκούν ολοκληρωτικό έλεγχο στην ζωή των πολιτών. Το πρόσχημα τους πάντα είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής. Αλλά αποσιωπούν ότι πρόσβαση θα έχει και η αστυνομία, και οι πάντες αφού πιά δεν τίθεται ζήτημα τραπεζικού απορρήτου.
Αυτό που πρέπει να έχουν υπόψιν τους οι Έλληνες είναι ότι ο έλεγχος είναι μονόδρομος, όχι αμφίδρομος. Οι πολίτες δεν θα έχουν ένα ανάλογο σύστημα να ελέγχουν τις κρατικές δαπάνες, τους κρατικούς διαγωνισμούς, τις προμήθειες του κράτους και τις πληρωμές των λειτουργών του. Ούτε οι πολίτες μπορούν να έχουν άμεση, 24ωρη πρόσβαση στις ενδοτραπεζικές συναλλαγές.
Ο έλεγχος που επιβάλλουν οι ναζωραίοι κατακτητές είναι μονόδρομος και μονοπωλιακός έλεγχος. Όχι αμφίδρομος και πολυαρχικός.
Το κακό δεν θα σταματήσει εκεί. Οι ναζωραίοι κατακτητές θα προχωρήσουν στην κατάργηση του ιατρικού απορρήτου, στην κατάργηση του οικογενειακού ασύλου από την εφορία, στην κατάργηση του απορρήτου των επιστολών και των επικοινωνιών, στην κατάργηση όλων των προσωπικών δεδομένων. Και θα κάνουν εμπόριο προσωπικών δεδομένων.
58. Πρέπει να στιγματίσουμε μία επαίσχυντη συμπεριφορά ωρισμένων πολιτών. Επειδή κάποιος πολίτης πληρώνει όλους τους φόρους που του επιβάλλονται, ενώ κάποιος γείτονας δεν πληρώνει φόρο, αναπτύσσει έναν φθόνο για τον συμπολίτη του. Ζητά και ο συμπολίτης του να πληρώνει φόρους όπως αυτός. Χαρακτηρίζει τον συμπολίτη του απατεώνα, φοροφυγά, κλπ.
Αν όμως εξέταζε προσεκτικώς το ζήτημα θα διαπίστωνε ότι η δική του συμπεριφορά είναι επαίσχυντη. Θα παραδεχόταν ότι έχει κακή ανατροφή. Είναι αναιδής και ανάγωγος. Επειδή αυτός κάθεται να τον κλέβει το ψευδοκράτος, ζητά από τους υπολοίπους Έλληνες να υφίστανται και αυτοί την κλοπή, ως ένα είδος ομαδικής ψυχοθεραπείας.
Αν αυτός είναι ανίκανος να προστατεύσει την περιουσία του, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και οι άλλοι ανίκανοι. Αντί να ζητά να μειωθεί σε αυτόν ο φόρος, ζητά να αυξηθεί ο φόρος στους διπλανούς του για να αισθάνεται αυτός άνετα.
Πρόκειται για άτομα που μισούν τον εαυτό τους. Τους κατακλέβει το ρωμέικο ψευδοκράτος, και αυτοί φθονούν όχι το ψευδοκράτος, αλλά αυτούς που διέφυγαν από το μαρτύριο του ψευδοκράτους.
Φθονούν, «γιατί κλέβεις μόνον εμένα; Κλέψε και τον διπλανό μου»!!!
Πρόκειται για άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολουθήσεως. Φορολογική δικαιοσύνη για αυτούς είναι ο κλέφτης να μπεί και στο σπίτι του γείτονα, όχι μόνον στο δικό τους.
59. Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ζητούν την επιβολή φυλακίσεως σε όσους επιτηδευματίες δεν εκδίδουν αποδείξεις! Αν είχαν λίγο μυαλό θα γνώριζαν ότι υπάρχουν ήδη ποινικές κυρώσεις για όσους δεν πληρώνουν το ΙΚΑ. Ας κοιτάξουν τώρα τί γίνεται στην αγορά, οι μισοί εργαζόμενοι δουλεύουν ανασφάλιστοι. Υπάρχουν ή όχι ποινικές κυρώσεις για το λαθρεμπόριο; Ας κοιτάξουν τί γίνεται στο κέντρο της Αθήνας, παντού οργιάζει το λαθρεμπόριο.
Πόσες επιχειρήσεις έφυγαν στο εξωτερικό, πόσες έκλεισαν και πόσοι εργαζόμενοι εργάζονται ανασφάλιστοι, παρά τις φυλακίσεις εργοδοτών για τις εισφορές του ΙΚΑ;
Οι μισέλληνες δεν βάζουν μυαλό. Θέλουν να κάνουν το ίδιο με τις αποδείξεις.
Αδιαφορούν για το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών και των φόρων λες και ζουν απομονωμένοι από τις όμορες χώρες. Λες και οι επιβαρύνσεις δεν ενσωματώνονται στην τιμή των Ελληνικών προϊόντων. Για αυτούς δεν προκαλείται πρόβλημα στην ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων.
60. Ένας καλός τρόπος για να μειωθεί άμεσα η τιμή των Ελληνικών προϊόντων, χωρίς να θιγούν οι μισθοί των εργαζομένων, είναι ο εξής:
Η Ελληνική επιχείρηση σε συνεργασία με τους Έλληνες εργαζομένους και το Ελληνικό κράτος(αν είχαμε Ελληνικό κράτος), να συμφωνούσε να υπολογίζει μεν τους μηνιαίους μισθούς που πρέπει να καταβάλει στους εργαζομένους, αλλά να μην τους πληρώνει εκείνη την στιγμή.
Στην τιμή του προϊόντος την στιγμή που φεύγει από το εργοστάσιο δεν θα υπολογιστεί το εργατικό κόστος, διότι δεν θα πληρωθεί εκείνη την στιγμή. Το προϊόν θα παρουσιαστεί στην εγχώρια αγορά και στις ξένες αγορές κατά πολύ φθηνότερο, άρα θα πωληθεί ευκολότερα. Οι πωλήσεις θα αυξηθούν όπως και τα κέρδη. Με μικρότερη ονομαστική τιμή πωλήσεως μπορούμε να έχουμε υψηλότερα κέρδη ανά προϊόν.   
Στο τέλος του έτους θα γίνει εκκαθάριση και η Ελληνική επιχείρηση θα πληρώσει τους μισθούς που χρωστάει στους Έλληνες εργαζόμενους, συν μέρος επί των αυξημένων κερδών, εφ’ όσον αυξήθηκαν οι πωλήσεις λόγω μη καταβολής των μισθών.
Οι εργαζόμενοι για ένα έτος θα λαμβάνουν την μισθοδοσία από την Ελληνική επιχείρηση, αλλά θα την εξοφλούν σε μία Ελληνική τράπεζα, που θα τους πιστώνει με άτοκο δάνειο, μέχρι το τέλος του έτους όπως θα γίνει η πληρωμή από την επιχείρηση.
Εδώ απαιτείται η ύπαρξη ενός Ελληνικού κράτους και η ύπαρξη εθνικού νομίσματος ώστε να μπορεί να δανείζει ατόκως τους εργαζομένους, οι οποίοι δεν παίρνουν δάνειο γιατί το θέλουν, αλλά διότι με τον ετεροχρονισμό στην πληρωμή των μισθών βοηθούν την Ελληνική εταιρεία να πωλήσει ευκολότερα τα Ελληνικά προϊόντα.
Στο τέλος του έτους, οι εργαζόμενοι εισπράττουν από την εταιρεία τους αυτά που τους χρωστά σε μισθούς, και συγχρόνως εξοφλούν το άτοκο δάνειο που έλαβαν ως αντάλλαγμα για την διευκόλυνση που παρείχαν στην Ελληνική επιχείρηση.
Η αύξηση των πωλήσεων θα φέρει αυξημένα κέρδη μόνον αν αυξηθεί η απόδοση των εργαζομένων και η απόδοση του βιομηχανικού εξοπλισμού, και εφ’ όσον μειωθούν και τα άλλα λειτουργικά έξοδα. Όμως αυτή την δύσκολη στιγμή απαιτείται τα Ελληνικά προϊόντα να παρουσιαστούν στις ξένες αγορές με όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή.
Ένα μέρος του μισθού των Ελλήνων εργαζομένων θα μπορούσε να το καλύπτει το Ελληνικό κράτος με τυπωμένο εθνικό χρήμα, χωρίς δάνειο, ώστε να βοηθήσει τις Ελληνικές επιχειρήσεις να μειώσουν και άλλο τις τιμές των προϊόντων τους.
61. Κάποιοι Έλληνες ανησυχούν επειδή η φοροδιαφυγή έγινε ποινικό αδίκημα. Αν στοιχειοθετηθεί και με ανώνυμες καταγγελίες τότε έχουμε επιστροφή στον Μεσαίωνα. Αλλά υπάρχουν κάποιες ελπίδες διότι το ρωμέικο κράτος είναι υπό διάλυση.
Ο καταγγέλων τον φοροφυγά, όχι μόνον υποχρεούται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο επωνύμως για να μαρτυρήσει αλλά συγχρόνως φέρει το βάρος της αποδείξεως. Επιπλέον ο κατηγορούμενος εφ’ όσον πρόκειται για ποινική δίκη έχει όλα τα αμυντικά όπλα του κατηγορουμένου σε ποινική δίκη, δηλαδή δικηγόρο δωρεάν από το κράτος, το δικαίωμα σιωπής, το τεκμήριο αθωότητος, την έφεση, κλπ. Όπως γίνεται σε όλα τα ποινικά αδικήματα που κρατούν οι δίκες 5-6 χρόνια. Εν τω μεταξύ θα έχει λειτουργήσει η παραγραφή διότι αν φορτωθεί το σύστημα και με ποινικές δίκες για φοροδιαφυγή, οι δίκες για φόνους και ληστείες θα τελειώνουν μετά από 15 χρόνια.
Συνεπώς τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους ρουφιάνους τους ρωμέικου ψευδοκράτους. Οι ανώνυμες καταγγελίες δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν κατηγορητήριο. Οι επώνυμες καταγγελίες θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους ρουφιάνους, διότι θα υποστούν αντίποινα.
Οι ναζωραίοι δεν έχουν την δύναμη να κλείσουν στην φυλακή τους φοροφυγάδες. Τί θα κάνουν; Θα βάλουν στην φυλακή πόρνες και ναρκομανείς επειδή δεν τηρούν βιβλία εσόδων-εξόδων; Ή μήπως θα βάλουν στην φυλακή τους νιγηριανούς και τους πακιστανούς που πωλούν χωρίς φορολογικά στοιχεία; Μα θα τους πει ο πακιστανός, «εγώ ήρθα παράνομα στην Ελλάδα και δεν με έβαλες φυλακή, και θα με βάλεις τώρα επειδή δεν κόβω αποδείξεις;»...
Οι ναζωραίοι κατακτητές έχουν τον σπόρο της ήττας μέσα τους. Είναι υποχρεωμένοι για ιδεολογικούς λόγους να επιτρέπουν την μαύρη αγορά και το παρεμπόριο επειδή υποστηρίζουν τους εισβολείς. Δεν μπορούν να μαζέψουν τους φόρους που θέλουν για καθαρώς ιδεολογικούς λόγους. Δεν μπορούν να πατάξουν την φοροδιαφυγή διότι τότε θα έπρεπε να καταδιώξουν τους αγαπημένους τους πακιστανούς, αλβανούς, κινέζους, αφρικανούς και κάθε εισβολέα. Και οι ναζωραίοι κατακτητές δεν θέλουν να καταδιώκουν όσους καταστρέφουν την Ελλάδα.
62. Οι ναζωραίοι επέβαλλαν μία έκτακτη εισφορά στις μεγάλες κερδοφόρες επιχειρήσεις, χωρίς να ενδιαφέρωνται για το πόσες επιχειρήσεις δεν θα ξανα-εμφανίσουν τόσα κέρδη για να μην ξαναπληρώσουν έκτακτη φορολογία.
Ο Τζέφρυ με την δημαγωγική του στάση προσπάθησε να πει στον Λαό, «Να, φορολογώ και τους πλουσίους, όχι μόνον εσάς», αλλά αποσιωπά το πόσες επιχειρήσεις θα μεταφέρουν επενδύσεις στο εξωτερικό για να αποφύγουν άλλη έκτακτη εισφορά, το πόσες επιχειρήσεις θα αναστείλουν επενδύσεις λόγω της έκτακτης εισφοράς, το πόσες επιχειρήσεις θα αναγκαστούν να δανειστούν ή να κλείσουν διότι οι μέτοχοι θα αποσύρουν τα κεφάλαιά τους λόγω ισχνής κερδοφορίας που επλήγη λόγω έκτακτης εισφοράς, και τέλος το πόσες επιχειρήσεις θα μετακυλίσουν την έκτακτη εισφορά στους καταναλωτές των προϊόντων τους. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένα κέρδος για τους πτωχούς πολίτες. Αντιθέτως θα υπάρξει μεγάλη ζημία.
Ο Τζέφρυ αποσιωπά το πόσες Ελληνικές και ξένες επενδύσεις θα ανασταλούν και δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ, αποτελώντας διαφυγόν έσοδο για το κράτος, εξαιτίας του κλίματος που δημιουργείται κατά της επιχειρηματικότητος με τις έκτακτες εισφορές.
Ουδείς εκ της συμμορίας του Τζέφρυ ενδιαφέρεται για τις συνέπειες των εγκληματικών τους αποφάσεων.
63. Εσύ που πληρώνεις φόρους στους ναζωραίους κατακτητές, κλέβεις τον εαυτό σου. Κλέβεις τα παιδιά σου. Κλέβεις τους γείτονές σου. Στερείς τους συγγενείς σου και την κοινωνία από πολύτιμα κεφάλαια για επενδύσεις και ανάπτυξη.
Τα δίνεις σε ληστές. Τα πετάς σε γουρούνια. Διαφθείρεις την κοινωνία. Πληρώνεις για να είσαι δούλος. Ενισχύεις τον κατασταλτικό μηχανισμό των ληστών για να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερα δεινά στον Ελληνικό Λαό.
Κοίτα γύρω σου. Χαλασμένες γέφυρες. Γκρεμισμένα σχολεία. Εγκαταλελειμμένα νοσοκομεία με ασθενείς που υποφέρουν. Πεινασμένα ορφανά. Εξαθλιωμένοι άνεργοι. Και όλα αυτά εξαιτίας σου. Επειδή πληρώνεις φόρους στους ναζωραίους αντί να επενδύεις τα χρήματά σου στην Ελληνική ανάπτυξη.
64. Η προπαγάνδα των σοσιαλιστών προσπαθεί να πείσει τους εργαζομένους ότι οι εργοδότες πληρώνουν ένα μέρος των ασφαλιστικών εισφορών. (Ο όρος ασφαλιστική εισφορά είναι παραπλανητικός, καθώς πρόκειται για φόρο εφόσον υπολογίζεται ως ποσοστό επί του μισθού).
Αλλά ο εργοδότης, ως οφείλει, θα ενσωματώσει το κόστος της εργοδοτικής εισφοράς στην τιμή του προϊόντος και συνεπώς θα μετακυλίσει το κόστος στον τελικό καταναλωτή, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον εργαζόμενο. Άρα δεν υπάρχουν εργοδοτικές εισφορές. Τις πληρώνει και αυτές ο εργαζόμενος με την αγορά προϊόντων. Οι σοσιαλιστές επιβαρύνουν τους εργαζόμενους με επιπλέον κόστη αδιαφορώντας τελείως για το καλό των εργατών.
65. Ακόμη και αν απεδέχοντο οι σοσιαλιστές οικονομολόγοι ότι η χαμηλή φορολογία θα έφερνε περισσότερα κρατικά έσοδα και άρα θα μπορούσαν να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα σε κοινωνικά προγράμματα, δεν θα μείωναν την φορολογία. Θα επέβαλαν υψηλή φορολογία ως τιμωρία για τους επιτυχημένους. Μισούν την επιτυχία και την ανεξαρτησία των αρίστων.
Οι υψηλοί φόροι δεν αποθαρρύνουν μόνον την παραγωγή. Αποθαρρύνουν τον πλούτο. Διότι ο Έλλην που θα εργαστεί και θα πλουτίσει περισσότερο, θα ανεβεί σε υψηλότερη φορολογική κλίμακα. Άρα θα προσπαθήσει να αποφύγει ή τον πλούτο ή τον φόρο.
66. Οι υπουργοί οικονομικών του πασόκ είναι ένα είδος Δρ Τζεκυλ και μίστερ Χάιντ. Όταν αναφέρονται στους οφειλέτες τραπεζών τότε μιλούν για κακομοίρηδες, θύματα τραπεζικής τοκογλυφίας, άποροι, αδικημένοι, και για αυτό παραγράφονται τα χρέη τους, δεν επιτρέπονται κατασχέσεις κατοικιών κλπ, κλπ. Όταν όμως αναφέρονται σε οφειλέτες του κράτους, τότε μιλούν για φοροφυγάδες, μιάσματα της κοινωνίας, δεν επιτελούν το χρέος τους προς την κοινωνία, θα εξοντωθούν, θα φυλακιστούν, θα τους γίνουν κατασχέσεις στα σπίτια
Για αυτό η Κατσέλη διαγράφει ή αναστέλλει τα χρέη οφειλετών προς τις τράπεζες. Όσα χρήματα περισσέψουν στους οφειλέτες τραπεζών να τα αρπάξει το πασοκικό παρακράτος.
Δεν ξέρουν τον ακριβή αριθμό των κρατικών υπαλλήλων. Άγνωστος ο αριθμός των εισβολέων. Άγνωστος ο αριθμός των συνταξιούχων. Εν τούτοις ξέρουν ακριβώς πόσα πρέπει να μας κλέψουν για να ...σωθούμε.
67. Ο Τζέφρυ υπέγραψε ένα σύμφωνο παραδόσεως της χώρας στο ΔΝΤ παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σταθερότητος, χωρίς να ξεκαθαρίζει ποιοί είναι οι όροι αναπαραγωγής του ελλείμματος.
Για παράδειγμα στα κρατικά νοσοκομεία οι όροι αναπαραγωγής του ελλείμματος είναι οι εξής:
Εξυπηρέτηση παρανόμων ξένων χωρίς να πληρώνουν εισφορές.
Διάλυση της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας με αποτέλεσμα να μας εκμεταλλεύωνται οι ξένες πολυεθνικές εταιρίες.
Οι διοικητές των κρατικών νοσοκομείων είναι εγκάθετοι με αποτέλεσμα να εξυπηρετούν γνωστούς και φίλους και όχι τον Ελληνικό Λαό.
Τα ασφαλιστικά ταμεία αναγκάζονται να πληρώνουν τεράστια ποσά για ασθενείς που πηγαίνουν στο εξωτερικό επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τα κατάλληλα ιατρικά μηχανήματα ή υπάρχουν αλλά είναι κλεισμένα στις αποθήκες των κρατικών νοσοκομείων.
Τα κρατικά νοσοκομεία δεν έχουν μηχανοργάνωση ούτε διπλογραφικό σύστημα με αποτέλεσμα να μην ξέρουν τί χρεώνουν και τί πιστώνουν.
Διεφθαρμένοι ιατροί που δεν τιμωρούνται ποτέ επειδή ο ιατρικός σύλλογος δεν τιμωρεί τα μέλη του.
Αδιαφανείς διαγωνισμοί ιατροφαρμακευτικών προμηθειών για να δωροδοκούνται οι πολιτικοί.
Ανυπαρξία εθνικής πολιτικής στην δημόσια υγεία με αποτέλεσμα το ρωμέϊκο ψευδοκράτος να υπακούει στις εντολές του παγκοσμίου οργανισμού υγείας αγοράζοντας άχρηστα εμβόλια που κοστίζουν πανάκριβα.
Ανυπαρξία πολιτικής για την μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων με αποτέλεσμα το ασφαλιστικό σύστημα να φορτώνεται πολλούς ανάπηρους πολίτες με τεράστιο κόστος φυσιοθεραπείας και επανεντάξεως στην κοινωνία.
Δεν υπάρχει μέριμνα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και του αλκοολισμού με αποτέλεσμα να αυξάνονται δραματικά τα κόστη για την περίθαλψη αυτών των ατόμων.
Δεν υπάρχει μέριμνα για το δημογραφικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται συνεχώς η σχέσις αριθμού εργαζομένων προς αριθμό συνταξιούχων.
Δεν υπάρχει αναπτυξιακή πολιτική με αποτέλεσμα να χάνωνται θέσεις εργασίας, άρα ασφαλιστικές εισφορές. Οι πολύ υψηλές ασφαλιστικές εισφορές αποτελούν αντικίνητρο για την καταβολή τους.
Δίνονται πλασματικές συντάξεις σε άτομα που δεν δικαιούνται.
Υπάρχουν ωρισμένες συντεχνίες εργαζομένων που βγαίνουν στην σύνταξη από τα 47 έτη επιβαρύνοντας το ασφαλιστικό σύστημα.
Δίδονται υπέρογκες συντάξεις και αποζημιώσεις σε κρατικές συντεχνίες για ψηφοθηρικούς λόγους.
Τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων παίζονται στο χρηματιστήριο με τεράστιες ζημίες χωρίς κανένα έλεγχο.
Τα αποθεματικά τους κατατίθενται ατόκως στις τράπεζες.
Δεν υπάρχει εθνική πολιτική για την αναχαίτιση των λοιμωδών νοσημάτων, εισβάλλουν μαζικώς οι εισβολείς χωρίς κανένα ιατρικό έλεγχο φέρνοντας μαζί τους φυματίωση και άλλες λοιμώδεις ασθένειες ταλαιπωρώντας τον Ελληνικό πληθυσμό και το υγειονομικό σύστημα.
Όλοι αυτοί οι όροι αναπαράγουν το έλλειμμα στα κρατικά νοσοκομεία. Εν τούτοις ο Τζέφρυ και η συμμορία του έδειξαν το πόσο μισούν τους Έλληνες. Αδιαφόρησαν για τους όρους αναπαραγωγής του ελλείμματος και διέταξαν: αύξηση όλων των ηλικιακών ορίων συνταξιοδοτήσεως, αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, μείωση των ιατροφαρμακευτικών παροχών, μείωση όλων των συντάξεων.
Αυτή είναι η σοσιαλιστική συνταγή του Τζέφρυ για όλα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας. Ισοπεδωτική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Αντί να αυξήσει τα συνταξιοδοτικά ηλιακά όρια μόνον σε όσους έβγαιναν στην σύνταξη σε πολύ νεαρή ηλικία, τα αύξησε σε όλους. Αντί να καταργήσει τις παράνομες συντάξεις, μείωσε όλες τις συντάξεις. Αντί να ελέγξει τις παράνομες συνταγογραφήσεις, μείωσε όλες τις νόμιμες ιατροφαρμακευτικές παροχές προς τους νομίμους ασθενείς. Αντί να απαγορεύσει την παράνομη εργασία των ξένων, αύξησε τις ασφαλιστικές εισφορές στους νομίμους εργάτες. Μπαλώματα, που διογκώνουν αντί να λύνουν το πρόβλημα.
Ο σοσιαλισμός είναι ένα σαθρό σύστημα που επαγγέλλεται ισότητα μεταξύ αθώων και ενόχων. Ισότητα μεταξύ κλεπτών και εργαζομένων. Ισότητα μεταξύ βλακών και διανοιών.   
Η ισότητα ως ιδέα είναι εγκληματική. Στον σοσιαλισμό λαμβάνει την χυδαιότερη και πιό απάνθρωπη μορφή της.
68. Οι ρωμιοί κατακτητές κάνουν ό,τι ακριβώς και οι κοτζαμπάσηδες το «1821», οι οποίοι ταύτιζαν το δικό τους συμφέρον με το δημόσιο συμφέρον, ενώ την ίδια στιγμή αποκαλούσαν τους οπλαρχηγούς ιδιοτελείς. Μονίμως αυτό το σχήμα εμφανιζόταν. Στα κείμενά τους πάντοτε αυτοαπεκαλούντο δημοσία αρχή, έθνος, δημόσιο συμφέρον κλπ. Ένα τέχνασμα που δεν είχαν κατανοήσει οι οπλαρχηγοί.
Η πράσινη χούντα βαπτίζει το προσωπικό της ληστρικό συμφέρον σε δημόσιο, εθνικό συμφέρον.
69. Το πρόβλημα με τα «αντικειμενικά» κριτήρια διαβιώσεως σταματά μόνον στο ότι είναι υποκειμενικά. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι μαχητά. Δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει ο πολίτης σε δικαστήριο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αναπροσαρμόζωνται από το ψευδοκράτος κατά το δοκούν.
Είναι αδιανόητο να καταργείται η λογιστική και να εφαρμόζεται η κρατική εξωλογιστική αυθαιρεσία.
Αντικειμενικό κριτήριο διαβιώσεως πρέπει να θεωρείται αυτό που δηλώνουν οι πολίτες, οι φορολογούμενοι. Γιατί να θεωρείται ως αντικειμενικό αυτό που νομοθετεί ο ναζωραίος υπουργός οικονομικών;
«Αντικειμενικά» κριτήρια σημαίνει σε δικάζω και σε καταδικάζω και δεν έχεις το δικαίωμα να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Ούτε υπάρχει  δεύτερος βαθμός δικαιοδοσίας. «Αντικειμενικά» κριτήρια διαβιώσεως σημαίνει ότι το βάρος της αποδείξεως για φοροδιαφυγή ανήκει πιά στον κατηγορούμενο, και όχι στον κατήγορο.
Κανονικώς ο εφοριακός πρέπει να αποδείξει ότι είμαστε φοροφυγάδες, όχι εμείς να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε φοροφυγάδες. Αλλά με τα «αντικειμενικά» κριτήρια των ναζωραίων το βάρος της αποδείξεως πέφτει πάνω μας.
70. Ποιός κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην Ελληνική κοινωνία; ένας ελεύθερος επαγγελματίας που κερδίζει 2 χιλιάδες ευρώ τον μήνα αλλά δεν πληρώνει πχ 300 ευρώ φόρο επειδή δεν εκδίδει αποδείξεις, ή ένας κρατικός υπάλληλος που κερδίζει 2 χιλιάδες ευρώ τον μήνα χωρίς να παράγει τίποτε αλλά πληρώνει 300 ευρώ φόρο μισθωτών επειδή παρακρατείται ο  φόρος στην πηγή;
Από τον ελεύθερο επαγγελματία το κράτος χάνει 300 ευρώ, ενώ από τον άχρηστο κρατικό υπάλληλο χάνει 1700 ευρώ. Συνεπώς είναι άδικο να ζητείται η δίωξις των ελευθέρων επαγγελματιών διότι υπονοείται ότι όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι που πληρώνουν φόρους δεν προκαλούν πρόβλημα στην κοινωνία.  
71. Η φορολογική συνείδηση αναπτύσσεται παράλληλα με την εθνική συνείδηση και την οικονομική ανάπτυξη. Μας πήραν οι ναζωραίοι τροχονόμοι τις πινακίδες επειδή δεν πληρώσαμε τα υπέρογκα ασφάλιστρα που μας ζητούν; Ας τοποθετήσουμε μία δική μας πινακίδα, με δικό μας αριθμό κυκλοφορίας. Δεν πρέπει να εξαρτώμεθα από το ψευδοκράτος των ναζωραίων. Αν κυκλοφορήσουν πολλές ιδιωτικές πινακίδες οι ναζωραϊκές αστυνομικές αρχές δεν θα μπορούν να τις χαρακτηρίσουν πλαστές. Οι ναζωραίοι μπορούν να τιμωρούν την εξαίρεση, όταν κάτι γίνει κανών δεν μπορούν να το τιμωρήσουν και το νομιμοποιούν.
Μας πήραν οι ναζωραίοι τροχονόμοι την άδεια κυκλοφορίας; Για αυτό υπάρχουν οι ιδιώτες. Τυπώνουμε μία ιδιωτική άδεια κυκλοφορίας, αρκεί να μην την αλλοιώσουμε.
Με τέτοια μέτρα καταργείται η γραφειοκρατία και πατάσσεται η διαφθορά. Έτσι τιμωρείται η εγκληματικότητα του ψευδοκράτους.
72. Οι ναζωραίοι παπαγάλοι ισχυρίζονται ότι κυκλοφορεί πολύ μαύρο χρήμα στην Ελλάδα. Πού είναι; Θα έπρεπε να κυκλοφορεί. Και όμως η αγορά ακινήτων έχει πάθει καθίζηση. Οι ακάλυπτες επιταγές κάνουν νέο ρεκόρ. Οι κατασχέσεις αυτοκινήτων είναι στα ύψη. Τα νυκτερινά κέντρα δεν δουλεύουν. Η ανεργία σε διψήφιο νούμερο.
Πού είναι όλο αυτό το μαύρο χρήμα; Απλούστατα δεν υπάρχει παρά μόνον στην αρρωστημένη φαντασία των ναζωραίων κατακτητών. Εκτός αν εννοούν μαύρο χρήμα τον πωλητή στην λαϊκή που δεν κόβει απόδειξη.
Και τί λέτε για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος; Μας ρωτούν οι ναζωραίοι. Λέμε ότι όπως πλενόμαστε για να καθαρίσει ο σωματικός ρύπος, έτσι πρέπει να πλένουμε και τα βρώμικα χρήματα. Δεν είναι σωστό να μένουν άπλυτα, μέσα στην βρωμιά. Το πλύσιμο, στέγνωμα, καθάρισμα είναι αρχοντιά και δείγμα πολιτισμού.
Μόνον αλήτες αντιτίθενται σε μέτρα δημοσίας υγιεινής. Σε μέτρα αποστειρώσεως. Η αποστείρωση δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα. Οι Έλληνες έχουν τις καλύτερες εγκαταστάσεις καθαρισμού, απολυμάνσεως και συντηρήσεως του χρήματος για να το διαχειρίζονται οι άνθρωποι καθαρό, χωρίς κίνδυνο λοιμώξεων.
 «Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» είναι η φράση-φόβητρο των ναζωραίων κατά των Ελλήνων. Ως έννοια είναι βλακώδης. Την επικαλούνται οι ναζωραίοι ως πρόσχημα για να επεκτείνουν το δικαίωμα ελέγχου της οικονομικής μας ζωής. Άλλωστε αν οι ναζωραίοι συλλάβουν έναν έμπορο ναρκωτικών που κάνει ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, τον αφήνουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Και αν ποτέ τον δικάσουν τον φυλακίζουν για 4-5 χρόνια το πολύ. Αν οι Έλληνες συλλάβουν έναν έμπορο ναρκωτικών τον εκτελούν επί τόπου, είτε κάνει είτε δεν κάνει ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. 
Το «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» είναι το πρόσχημα των ναζωραίων για να καταδιώκουν τους Έλληνες. Για να ελέγχουν κάθε πτυχή της οικονομικής τους συμπεριφοράς.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα το καθεστώς των ναζωραίων να παρακολουθεί τις εγχρήματες συναλλαγές των Ελλήνων.  
73. Η ανυπαρξία επιλογών στο φορολογικό σύστημα καταστρέφει την δημιουργικότητα των πολιτών. Είμεθα υπέρ των επιλογών. Να υπάρχουν διαφορετικές προσφορές σε φορολογικούς συντελεστές έτσι ώστε να ψωνίζει ο  φορολογούμενος αυτό που τον ικανοποιεί. Όποιος πολίτης της Ελλάδος θέλει να πληρώνει φπα 20% ή φπα 1%, να μπορεί να το κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα λέει στον καταστηματάρχη πόσο φπα θέλει να τον χρεώσει και ο καταστηματάρχης θα υποχρεούται να το κάνει.
Το ίδιο και για τους άλλους φόρους. Όποιος επιλέγει να πληρώνει φόρο εισοδήματος 50%, θα είναι ελεύθερος να το πράξει. Όποιος επιλέγει φόρο εισοδήματος 0%, θα είναι ελεύθερος να επιλέξει αυτό το ευέλικτο φορολογικό προϊόν.
Η πληρωμή φόρων θα είναι εντελώς προαιρετική, έτσι ώστε να μειωθεί η ψαλίδα μεταξύ πλουσίων και πτωχών.
Άλλωστε ο σεβασμός προς το κράτος κερδίζεται, δεν επιβάλλεται. Όταν οι πολίτες διαπιστώσουν ότι έχουν απέναντί τους έναν Ελληνικό κρατικό που μηχανισμό που σέβεται το έθνος, θα δίνουν από μόνοι τους ένα εισόδημα στο κράτος. Αν έχουν απέναντί τους ένα μισελληνικό κράτος δεν θα δίνουν τίποτε όσο και αν τους διώκει το κράτος.
74. Η βασική ψυχολογική αιτία που οι ρωμιοί κρατικοί αξιωματούχοι συμπεριφέρονται ληστρικώς είναι διότι λαμβάνουν τα εισοδήματά τους ως ποσοστό των λαφύρων, και όχι ως ποσοστό επί των κερδών από αύξηση της Ελληνικής παραγωγής ή των Ελληνικών εξαγωγών.
Αν ο μισθός τους ήταν συνάρτηση των Ελληνικών εξαγωγών, δεν θα τολμούσαν να αδιαφορήσουν για τις αθρόες εισαγωγές κινεζικών προϊόντων. Αν ήξεραν ότι θα πεινάσουν τα παιδιά τους διότι ο Λαός θα τους κόψει τον μισθό επειδή απαξιώνουν την Ελληνική παραγωγή δεν θα τολμούσαν να διαλύσουν την Ελληνική βιομηχανία.
Οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει αντί για μισθό να λαμβάνουν ένα επίδομα το οποίο θα εξαρτάται από την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων. Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο δήμαρχο υποχρεούνται να διαφημίζουν το Ελληνικό μέλι, τα Ελληνικά υποδήματα, τα Ελληνικά εργαλεία, τα Ελληνικά έπιπλα, τα Ελληνικά ενδύματα, κλπ. Και αν η Ελληνική παραγωγή μειώνεται, θα μειώνεται και το επίδομά τους. Αν αυξάνεται, θα αυξάνεται και το επίδομά τους.
Το επίδομά τους θα συνδέεται και με το πόσες παραγωγικές επενδύσεις γίνονται στην Ελλάδα και πόσες νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται.
Μόνον έτσι οι πολιτικοί θα μετατραπούν από παράσιτα σε παραγωγικά όντα.
75. Η σιωπηρή  υπόθεση της προοδευτικής φορολογίας είναι ότι ο έχων περισσότερα, πληρώνει περισσότερα. Στην πραγματικότητα με την  προοδευτική φορολογία αυτός που εργάζεται σκληρότερα, πληρώνει περισσότερα. Το σωστό είναι ο εργαζόμενος σκληρότερα, να πληρώνει λιγώτερα.
Η μικρότερη φορολογία θα υπολογίζεται με βάση ποιός προσφέρει περισσότερα στην κοινωνία, και όχι ποιός είναι πτωχότερος. Η προοδευτική φορολογία κάνει τους πτωχούς, πτωχότερους. Δεν τους δίνει  κίνητρο να πλουτίσουν.
76. Να κόβουμε αποδείξεις στις αγορές μας, μας προτρέπουν οι ναζωραίοι κατακτητές. Γιατί; Μήπως αυτοί κόβουν αποδείξεις για αυτά που ξοδεύουν με δικά μας χρήματα;
Στον κρατικό προϋπολογισμό τους υπάρχει κονδύλιο με τίτλο «Άλλα έξοδα»!!!, αξίας εκατομμυρίων.  
Το ασφαλιστικό ταμείο του ΝΑΤ χρηματοδοτείται με 1 δις ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό. Άγνωστο γιατί. Πέραν αυτού εισπράττει φόρο υπέρ τρίτων. Πέραν των ασφαλιστικών εισφορών που καταβάλουν οι ναυτικοί και οι εφοπλιστές.
Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν δίνουν αποδείξεις για τις κρατικές δαπάνες. Αν δίνουν, είναι εικονικές. Ή μήπως δίνουν λόγο για τις προσλήψεις ή τις συντάξεις με ψηφοθηρικά κριτήρια; Μήπως ελέγχονται; Ή μήπως τιμωρούνται; Μήπως τους επιβάλλεται κατάσχεση; Όχι φυσικά. Συνεπώς δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητούν από τους Έλληνες να εκδίδουν αποδείξεις στις αγορές τους.
77. Μία νομική μορφή οργανώσεως που έχουν παραβλέψει οι Έλληνες είναι η σύσταση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου. Αυτή την μορφή οργανώσεως την παραχωρούν στους ναζωραίους και συνήθως οι Έλληνες οργανώνονται σε ιδρύματα με την μορφή μη-κερδοσκοπικής αστικής εταιρείας.
Αλλά τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου έχουν πολλά προνόμια. Μπορούν να έχουν χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό, να αποδέχωνται αφορολόγητες δωρεές, να επιβάλλουν φόρους, να έχουν αυτόνομη λειτουργία και να εξαιρούνται πολλών νόμων.
Η μέχρι στιγμής νομοθεσία έλεγε ότι η σύσταση για ένα νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου πρέπει να επικυρωθεί από την βουλή και τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Αλλά τώρα με την κατάργηση του ρωμέϊκου ψευδοκράτους εν τοις πράγμασι, έκαστος Έλλην θα μπορεί να ιδρύει νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, περιωρισμένης χρονικής διαρκείας, ακόμη και μίας ημέρας προκειμένου οι πολίτες να τακτοποιούν τις υποθέσεις των. Δεν χρειάζεται καμμία άδεια από το κυνοβούλιο των ναζωραίων διότι πιά δεν έχει την νομιμότητα να αποφασίσει για τίποτε.
78. Το έλλειμμα που βεβαίωσε ο Παπανδρέου είναι προηγουμένων χρήσεων, διότι το σύστημα καταρτίσεως του προϋπολογισμού είναι το της διαχειρίσεως ή του ταμειακού προϋπολογισμού. Δεν έχει λογαριασμούς ενεργητικών και παθητικών υπολοίπων. Καταγράφει τί έσοδα-έξοδα έχει εκείνη την χρονική στιγμή ανεξαρτήτως πότε βεβαιώθησαν τα έσοδα ή πότε ανελήφθησαν τα έξοδα.
79. Δύο πολύ σημαντικοί θεσμοί πρέπει να ενσωματωθούν στο Σύνταγμα. Ο θεσμός της μαθητείας και ο θεσμός της προληπτικής ιατρικής.
Από τις δυτικές οικονομίες εγκαταλείφθηκε η μαθητεία, στο όνομα της ευελιξίας της εργασίας. Κάποτε νέοι και άπειροι εργαζόμενοι μάθαιναν κοντά σε έναν παλαιότερο τα μυστικά του επαγγέλματος. Έπαιρναν έναν συμβολικό μισθό, αλλά έτσι αύξαναν την πείρα τους.
Οι εταιρείες τώρα ψάχνουν έμπειρους εργαζόμενους με βραχύβιες συμβάσεις εργασίας. Με αποτέλεσμα νέοι εργαζόμενοι να μην μπορούν να βρουν εργασία λόγω ελλείψεως πείρας. Η καταστροφή στην μεταλαμπάδευση των τεχνικών και επιστημονικών ικανοτήτων είναι εμφανής στην Δύση. Δεν εγκαταλείφθηκε μόνον η μαθητεία, ολόκληρα εργοστάσια μεταφέρθηκαν εκτός δυτικού κόσμου και εγκαταστάθηκαν στην Ασία.
Η Ελλάδα δεν πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο των δυτικών κρατών που οδεύουν προς την καταστροφή. Σε όλα τα επαγγέλματα, από ιατρική μέχρι γραφιστική, πρέπει να θεσμοθετηθεί ότι οι επιχειρήσεις θα δίνουν την ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση στους νέους Έλληνες, εν ανάγκη με έξοδα του κράτους.
Το δεύτερο ζήτημα είναι η προληπτική ιατρική. Η μείωση των ιατρικών δαπανών απαιτεί συντονισμό πολλών ενεργειών. Μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων, πάταξη του καπνίσματος, αλκοόλ και ναρκωτικών, μείωση των εργατικών ατυχημάτων, προστασία στο εργασιακό περιβάλλον από τοξικές ουσίες, κατάργηση της χρήσεως χημικών, συντηρητικών και χρωστικών ουσιών στα τρόφιμα, βελτίωση της ποιότητος υδρεύσεως σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, πρόληψη λοιμωδών ασθενειών, αναβάθμιση της επιστημονικής καταρτίσεως του Ελληνικού ιατρικού προσωπικού.
Η πρόληψη για το Ελληνικό κράτος δεν αποτελεί επιλογή. Είναι θεσμός. Μόνον με μία στρατηγική στον χώρο της υγείας μειώνεται το κόστος και το χρέος των ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών.  
80. Οι σοσιαλίζοντες ταυτίζουν το ναζωραϊκό ψευδοκράτος με τις κοινωνικές υπηρεσίες. Ταυτίζουν δε τον ιδιωτικό τομέα με την αισχροκέρδεια. Αλλά το ψευδοκράτος το μόνο που έχει να επιδείξει είναι κοινωνική εκμετάλλευση.
Ο ιδιωτικός τομεύς στην Ελλάδα έχει προσφέρει δύο κοινωνικές υπηρεσίες που το ψευδοκράτος τις καταπολέμησε. Πρώτον την έκδοση της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Εκδόθηκε από ιδιωτικούς εκδοτικούς οίκους και όχι από την Ακαδημία Αθηνών. Αν δεν υπήρχαν οι ιδιώτες δεν θα είχαμε στην διάθεσή μας τέτοιο απαράμιλλο θησαυρό. Αν δεν υπήρχαν ξένοι ιδιώτες να δημιουργούν λεξικά όπως το Liddell & Scott, και να τα εκδίδουν στην Ελλάδα ιδιώτες, θα μέναμε αμόρφωτοι αν περιμέναμε από το ψευδοκράτος να ενεργήσει υπέρ του Ελληνισμού.
Η δεύτερη πολύ μεγάλη κοινωνική προσφορά από τους ιδιώτες έγινε στον τομέα της Ελληνικής-μεσογειακής διατροφής. Ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα η Ελλάδα είχε κατακλυσθεί από ξένες αλυσίδες με φαγητά-σκουπίδια(junk food), σιγά-σιγά δημιουργήθηκε σε κάθε γειτονιά ένα κατάστημα με παραδοσιακά Ελληνικά τρόφιμα, κάτι που βοήθησε πολύ την υγεία των Ελλήνων. Και εδώ το ψευδοκράτος δεν προσέφερε τίποτε. Ήταν απόν στον τομέα της υγιεινής διατροφής.
Είναι λάθος να ταυτίζεται η έννοια των κοινωνικών υπηρεσιών με την έννοια των κρατικών υπηρεσιών. Οι μεγαλύτερες κοινωνικές προσφορές στην Ελλάδα προήλθαν από ιδιώτες. Όταν οικοδομηθεί Ελληνικό κράτος, τότε θα έχουμε συμμετοχή του κράτους στην προάσπιση του Ελληνισμού. Μέχρι τότε οι ιδιώτες θα υπερέχουν.
81. Η σοσιαλιστική προπαγάνδα προσπαθεί να χωρίσει τον πληθυσμό σε «πτωχούς και αδυνάμους», και σε «έχοντες και κατέχοντες». Ο σοσιαλιστικός διαχωρισμός θεσμοθετεί το μίσος για τους παραγωγικούς και επιτυχημένους συμπολίτες μας.
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι «έχοντες και κατέχοντες» πλούτισαν υποχρεωτικώς με απάτες. Ούτε προκύπτει από πουθενά ότι οι «πτωχοί και αδύναμοι» υποχρεωτικώς είναι αδικημένοι. Μπορεί να είναι αποτυχημένοι. Ή κάτι χειρότερο, θύματα των σοσιαλιστών.
Η Ελληνική κοινωνία έχει φθάσει σε ένα ώριμο στάδιο για να απορρίψει το σοσιαλιστικό δηλητήριο. Οι Έλληνες κατανοούν ότι η κοινωνία χωρίζεται σε αυτούς που παράγουν και σε αυτούς που εισπράττουν. Σε αυτούς που δημιουργούν πλούτο και σε αυτούς που αρπάζουν τον πλούτο χωρίς να συμβάλλουν στην κοινωνική ανάπτυξη.
Το ψευδοκράτος μέχρι προσφάτως λειτουργούσε ως μηχανισμός ληστείας. Λήστευε τους παραγωγικούς πολίτες για να πλουτίσουν τα ανθρώπινα σκουπίδια.
Η σοσιαλιστική προπαγάνδα σε συνεργασία με το ναζωραϊκό ψευδοκράτος διέπραξε το χείριστο έγκλημα, ευνούχισε ιδεολογικώς την Ελληνική εργατική τάξη. Την εκφύλισε σε σημείο να κάνει απεργίες για να ζητήσει αύξηση ονομαστικών μισθών ή για να ζητήσει την υπερφορολόγηση των πλουσίων προκειμένου να γίνει αναδιανομή εισοδήματος.
Μία ώριμη Ελληνική εργατική τάξη δεν επιτρέπεται να άγεται και να φέρεται από χριστιανο-σοσιαλιστικές ιδέες περί πλούτου.
Ένας Έλλην εργάτης δεν περιμένει ούτε το κράτος ούτε την εφορία να του δώσει πλούτο μέσω φορολογίας και επιδομάτων. Ο εργάτης θα αποκτήσει πλούτο πηγαίνοντας κατευθείαν στον Έλληνα καπιταλιστή ζητώντας του εργασία. Και θα τον πιέσει να προσλάβει Έλληνες, όχι ξένους εργάτες. Αυτό δεν το έχουν ζητήσει ποτέ οι σοσιαλίζοντες.
Ακόμη και αν ο Έλλην καπιταλιστής δεν δώσει εργασία στον Έλληνα εργάτη, ο εργάτης θα απαιτήσει οι προμήθειες που αγοράζει ο καπιταλιστής για την επιχείρησή του (μηχανήματα, πρώτες ύλες, εξαρτήματα) να προέρχωνται από Έλληνες προμηθευτές, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας σε ενδιάμεσες Ελληνικές εταιρίες, και εκεί να βρει εργασία ο Έλλην εργάτης.
Μία ωργανωμένη Ελληνική στρατηγική στο τομέα της εργασίας, θα μετατόπιζε το βάρος των εργατικών διεκδικήσεων των συνδικάτων από τις μισθολογικές αυξήσεις, στην πρόσληψη Ελλήνων εργαζομένων αντί ξένων, και στην αγορά Ελληνικών προμηθειών αντί ξένων.
Ο Έλλην εργάτης πρέπει να αντιμετωπίζει στρατηγικά το ζήτημα της εργασίας. Σκοπός του είναι να «αρπάξει» χρήματα από τον καπιταλιστή. Αλλά με ωραίο, με νόμιμο τρόπο. Και ωφέλιμο για την Πατρίδα. Αντιθέτως, με το να συμμαχεί ο Έλλην εργάτης με σοσιαλιστο-κομμουνιστικά συνδικάτα και ναζωραίους εργάτες για ονομαστικές αυξήσεις μισθών, εγκληματεί κατά του εαυτού του και της Πατρίδος.
Από πού θα έρθουν οι αυξήσεις μισθών όταν οι καπιταλιστές βρίσκουν διαθέσιμο φθηνό εργατικό δυναμικό από ξένους; Από πού θα έρθουν οι μισθολογικές αυξήσεις όταν δεν προτιμώνται Έλληνες προμηθευτές και Ελληνικά προϊόντα; Από εταιρείες που κλείνουν ή ψυχορραγούν;
Τί θα πρέπει να κάνει άμεσα ένας άνεργος και πτωχός Έλλην; Να φορέσει ένα χιτώνιο που να αναγράφει στο εμπρός μέρος: «Αγοράστε Ελληνικά προϊόντα, σας συμφέρει. Θα βρείτε γρήγορα εργασία». Και στο πίσω μέρος: «Προσλάβετε Έλληνες εργάτες, σας συμφέρει. Θα αυξήσετε τις πωλήσεις των προϊόντων σας».
Οι Έλληνες εργάτες πρέπει να αποκολληθούν από τα κομμουνιστο-σοσιαλιστικά συνδικάτα. Να δημιουργήσουν άμεσα αυτόνομα συνδικάτα. Και να υπερασπίζουν τα Ελληνικά προϊόντα και την εθνοφυλετική αλληλεγγύη μεταξύ Ελλήνων εργοδοτών και εργατών. Όταν συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες εργαζόμενοι ότι έχουν άμεσο συμφέρον να διαφημίζουν τα Ελληνικά προϊόντα, θα μεταδώσουν στους Έλληνες εργοδότες την ιδέα ότι έχουν άμεσο συμφέρον επιβιώσεως να προσλαμβάνουν Έλληνες εργάτες αντί για ξένους.
Με αυτό τον τρόπο θα εγκαταλείψουν σταδιακώς την Ελλάδα οι εισβολείς και τότε, με μικρότερο αριθμό εργατών διαθέσιμο, οι Έλληνες εργοδότες θα δώσουν μεγαλύτερες αυξήσεις μισθών. Η Ελληνική στρατηγική στην αγορά εργασίας στηρίζεται σε θεμελιώδεις οικονομικές αρχές και όχι σε τάσεις αυτοκτονίας όπως η συμπλεγματική κομμουνιστο-σοσιαλιστική ουτοπία.
Αν η Ελλάδα αυτή την στιγμή είχε Έλληνα πρωθυπουργό, ο πρωθυπουργός θα καταργούσε το μεγαλύτερο μέρος των φόρων, και θα κήρυττε πόλεμο κατά της ξενομανίας. Θα έλεγε σε όλα τα εργατικά συνδικάτα ότι για να σωθεί η Ελλάς απαιτείται απ’ όλους στροφή 180ο προς τα Ελληνικά προϊόντα. Θα διέταζε όλα τα συνδικάτα να μοιράζουν στους Έλληνες εργάτες μπλούζες με διαφημιστικά συνθήματα: «Αγοράστε Ελληνικά προϊόντα για να σωθεί η Ελληνική οικονομία».   
Ούτε φόροι, ούτε αποδείξεις, ούτε πόθεν έσχες, ούτε έκτακτες εισφορές, ούτε κατάργηση μισθών και συντάξεων. Όλα αυτά είναι ανοησίες. Φέρνουν ταχύτερα την οικονομική καταστροφή.
Ένας Έλλην πρωθυπουργός σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, θα διέταζε όλο το υπουργικό συμβούλιο, όλους τους βουλευτές, όλα τα κομματικά στελέχη, όλον τον κρατικό μηχανισμό, όλα τα εργατικά συνδικάτα να μαζευτούν σε μία πανστρατιά και όλοι μαζί να οργανώσουν εκθέσεις Ελληνικών προϊόντων σε όλον τον κόσμο για να τονωθεί άμεσα η Ελληνική παραγωγική βάση. Θα πήγαινε ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις και θα διαφήμιζε τα Ελληνικά προϊόντα. Ο ίδιος θα διαφήμιζε από την τηλεόραση το Ελληνικό μέλι, τα Ελληνικά υποδήματα, τις Ελληνικές ηλεκτρικές συσκευές, τα Ελληνικά υφάσματα. Θα διέταζε τα Ελληνικά μμε να βομβαρδίζουν επί 24ώρου βάσεως τον Ελληνικό λαό με το σύνθημα: αγοράστε Ελληνικά προϊόντα, στηρίξτε την Ελλάδα.
Ύστερα θα επέβαλε φόρο 500% σε όσους εργοδότες προσλαμβάνουν ξένους αντί για Έλληνες.
Όταν οι διεθνείς επενδυτές έβλεπαν μία πολιτική ηγεσία να στηρίζει τον Λαό της, να τον καλεί να παράγει, να τον καλεί να αυτοσυντηρηθεί δια της οικονομικής αλληλεγγύης και του οικονομικού πατριωτισμού, τίποτε από όσα έγιναν με το ΔΝΤ δεν θα είχαν συμβεί.
Κάθε ημέρα ο πρωθυπουργός θα έκανε ταξείδια σε όλον τον κόσμο να διαφημίσει και να πωλήσει Ελληνικά προϊόντα. Αυτό κάνει ένας Έλλην πρωθυπουργός, αν θέλει να του πληρώνουν οι Έλληνες τον μισθό του. Πωλεί, προωθεί, διαφημίζει Ελληνικά προϊόντα. Δεν ζητιανεύει σαν τουρκόγυφτος όπως έκανε ο Τζέφρυ.
Μέσα σε 6-7 μήνες με μία τέτοια προπαγανδιστική εκστρατεία ψυχολογικής τονώσεως του Ελληνικού Λαού, θα είχε πάρει εμπρός η Ελληνική παραγωγική μηχανή. Αντιθέτως ο μισέλλην Τζέφρυ επί 6-7 μήνες τρομοκρατούσε τον Ελληνικό Λαό ότι θα χρεωκοπήσει. Ο μόνος αληθώς χρεωκοπημένος είναι ο Τζέφρυ, και η συμμορία του. Η ιδεολογική και ηθική χρεωκοπία του Τζέφρυ είναι πασιφανής. Το ζήτημα είναι να γίνει πασιφανής η ιδεολογική και ηθική στρατηγική του Ελληνισμού για την έξοδο από την κρίση.
80. Ένα Ελληνικό κράτος για να προστατεύσει τους πτωχούς και αδυνάμους Έλληνες πρέπει να ακολουθήσει Ελληνικές ιδέες και να απορρίψει τελείως τις αντεργατικές ιδέες των σοσιαλιστών.
Ο Ελληνικός τρόπος για να βοηθήσεις έναν πτωχό είναι να του μάθεις να ψαρεύει, όχι να του δίνεις κάθε μέρα από ένα ψάρι για να φάει. Αλλιώς τον καθιστάς εξαρτημένο.  
Τα Ελληνικά εργατικά συνδικάτα έχουν την υποχρέωση να διδάσκουν στους πτωχούς και αδυνάμους πώς να γίνουν πλούσιοι και δυνατοί.
Πρώτα θα τους μάθουν πώς να μην χάνουν τα χρήματά τους π.χ. από το χρηματιστήριο. Πώς να μελετούν τις τραπεζικές συμβάσεις και  να εντοπίζουν τους καταχρηστικούς όρους ώστε να μην τους κλέβουν οι τραπεζίτες στα δάνεια. Θα τους μάθουν πώς να μην χάνουν την δουλειά τους, πχ με το να απωθούν τους εισβολείς και να πιέζουν τους Έλληνες εργοδότες για την πρόσληψη Ελλήνων εργατών.
Τα Ελληνικά εργατικά συνδικάτα πρέπει να διδάσκουν στους πτωχούς και αδυνάτους πώς να προφυλάσσουν την υγεία τους, πώς να προστατεύωνται από εργατικά ατυχήματα, διότι ένα εργατικό ατύχημα προκαλεί τεράστιο πλήγμα στο εισόδημα της εργατικής οικογένειας.
Τα Ελληνικά εργατικά συνδικάτα πρέπει να διδάσκουν στα μέλη τους πώς να μην τους εξαπατούν οι επιτήδειοι αρπάζοντας τις ασφαλιστικές εισφορές τους διαλύοντας τα ταμεία τους.
Θα τους μάθουν να βρίσκουν εργασία στον εαυτό τους με την διαφήμιση Ελληνικών προϊόντων.
Θα τους μάθουν να ελέγχουν την νομισματική πολιτική προς όφελός τους. Τα Ελληνικά εργατικά συνδικάτα έπρεπε να δώσουν μάχη εξ αρχής να μην υιοθετηθεί το ευρώ διότι το πλήγμα θα ήταν θανατηφόρο για τους Έλληνες εργαζομένους. Το ζήτημα του νομίσματος έπρεπε να απασχολεί πρώτα τα συνδικάτα εργατών και ύστερα τους βιομηχάνους. Οι Έλληνες εργάτες χρειάζονται διαφώτιση πάνω στα νομισματικά ζητήματα διότι επηρεάζει άμεσα την εργασία τους και την αγοραστική αξία του μισθού τους. Ένα ακριβό και σκληρό νόμισμα όπως το ευρώ έπληξε την Ελληνική ανταγωνιστικότητα με αποτέλεσμα να χάσουν την εργασία τους πολλοί Έλληνες.
Τα Ελληνικά εργατικά συνδικάτα πρέπει να ζητούν από το κράτος χαμηλή φορολογία για όλους και μηδενική φορολογία για τις παραγωγικές επενδύσεις στην Ελλάδα.
Τα Ελληνικά συνδικάτα πρέπει να επιμορφώνουν τους εργάτες με την σύσταση τεχνικών κέντρων ώστε οι εργάτες να βρίσκουν εύκολα εργασία και να γίνωνται πολύτιμοι στους εργοδότες.
Τα Ελληνικά συνδικάτα πρέπει να ζητούν από τις Ελληνικές επιχειρήσεις να τους δίνει μετοχές ως μέρος του μισθού τους, ώστε οι εργαζόμενοι να ταυτίζωνται με το συμφέρον της επιχειρήσεως. Και να νοιώθουν ότι θα ωφεληθούν από τα εταιρικά κέρδη ή θα πληγούν από τις εταιρικές ζημίες.
Η Ελληνική ιδεολογία εστιάζει στο πώς να κάνει τον πτωχό και αδύναμο, πλούσιο και δυνατό. Η παρασιτική και ουτοπική σοσιαλιστική λαίλαπα του «φορολόγησε τον Α για να τα δώσεις στον Β», έχει καταστρέψει ολόκληρα έθνη. Οι Έλληνες εργαζόμενοι πρέπει άμεσα να αποκοπούν από τους σοσιαλιστές. Τα συμφέροντά τους συγκρούονται μετωπικώς.  
81. Η λεγομένη φοροδιαφυγή, δεν είναι τίποτε άλλο από είσπραξη επιδομάτων κοινωνικής προνοίας που οφείλει το κράτος στους πολίτες για να μην πεινάσουν. Όσοι είναι δικαιούχοι κάνουν αιτήσεις και πρέπει να τα λαμβάνουν. Άγνοια δικαιωμάτων και επιδομάτων προνοίας, δεν συγχωρείται.
82. Αρκεί να παρατηρήσει κάποιος έναν ναζωραίο οικονομολόγο και θα διαπιστώσει πόσο διαφέρει από έναν Έλληνα οικονομολόγο.
Όταν ο ναζωραίος αρχίζει να προτείνει λύσεις για την οικονομία, αναφέρει επιτόκια, ελλείμματα, ΑΕΠ, ισοζύγια, ισοτιμίες. Γενικώς μιλά με αριθμοδείκτες. Στο μυαλό του βλέπει αριθμούς, αναλύει αριθμούς και αποφασίζει με αριθμούς.
Οι Έλληνες δημοσιονόμοι όταν προτείνουν λύσεις για τα οικονομικά ζητήματα, καταφεύγουν στην κοινωνιολογία, στην μηχανική, στην ψυχολογία, στην ανάλυση της πολιτικής καταστάσεως. Παίζουν ένα ρόλο και οι αριθμοδείκτες, όμως άλλες, σημαντικότερες παράμετροι έχουν τον πρώτο ρόλο.
Αν θέλουμε να εξετάσουμε την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας πρέπει να δούμε τα εξής:
Υπάρχει θεσμός της μαθητείας; Η τεχνική κατάρτιση των νέων σημαίνει ότι η Ελληνική κοινωνία επενδύει στο μέλλον.
Ποιά είναι η ψυχολογία των Ελλήνων επενδυτών; Είναι βραχυπρόθεσμοι ή μακροπρόθεσμοι. Κυριαρχούνται από το «ό,τι αρπάξουμε σήμερα» ή από  το «κτίζω από τώρα για να αφήσω κάτι στα εγγόνια μου;».
Τα στελέχη των επιχειρήσεων έχουν Ελληνική παιδεία; Έχουν εθνοκεντρικό χαρακτήρα; Μιλούν με κοσμοπολιτικούς όρους για την οικονομία(πχ κεφάλαιο, εργασία) ή με εθνικούς όρους(Ελληνικές εξαγωγές, Ελληνική επένδυση). Ταυτίζουν την Ελληνική φυλή με την Ελληνική οικονομική δραστηριότητα ή αδιαφορούν για το έθνος;
Ποιό είναι το επίπεδο των κατασκευαστικών ικανοτήτων των Ελλήνων μηχανικών; Μπορούν να κατασκευάσουν ένα αεροπλάνο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα; Υπάρχει ωργανωμένη βιομηχανία μηχανουργικών κατεργασιών που θα φέρει εις πέρας τέτοιο εγχείρημα; Αν όχι, πότε μπορεί να οργανωθεί μία τέτοια μηχανουργική βιομηχανία;
Ποιά είναι η δημογραφική ευρωστία του Ελληνικού Λαού; Σχετίζεται άμεσα με την οικονομική δραστηριότητα. Γεννώνται πολλά παιδιά; Οι πλούσιοι και μορφωμένοι κάνουν πολλά παιδιά ή μόνον ένα; Τηρούν την ενδογαμία οι Έλληνες ή κάνουν μεικτούς γάμους; Η διάλυση της φυλής με επιμειξίες προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην Ελληνική οικονομία σε βάθος χρόνου.
Ποιά είναι η εμπορική πολιτική του κράτους; Έχει εξαγωγικό προσανατολισμό ή αφήνει απροστάτευτη την Ελληνική αγορά στις αθρόες εισαγωγές; Ωθεί τους Έλληνες στην επένδυση σε κεφαλαιουχικά αγαθά ή στην εισαγωγή καταναλωτικών αγαθών με δανεικά; 
Το κράτος συνδυάζει την πολιτιστική κυριαρχία με την οικονομική επέκταση; Σε τί επίπεδο βρίσκεται το καλλιτεχνικό αισθητήριο του Ελληνικού Λαού; Είναι ανεπτυγμένο; Ο δυναμικός Ελληνικός πολιτισμός αποτελεί κινητήριο μοχλό για την Ελληνική οικονομία; Ζωγραφική, γλυπτική, μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, βιβλία, ποίηση, επηρεάζουν την ψυχή και την οικονομία των Ελλήνων;
Ποιά η νομισματική πολιτική του κράτους; είναι ανεξάρτητη ή υπάγεται σε ξένες τράπεζες; Έχει εθνικό νόμισμα ή ένα ξένο νόμισμα όπως το ευρώ; Το Ελληνικό νόμισμα διαπραγματεύεται ελεύθερα στις αγορές ή έχει συνδεθεί πχ με το δολλάριο. Η νομισματική πολιτική βοηθά την βιομηχανική και εξαγωγική προσπάθεια του έθνους ή την εξυπηρέτηση του κρατικού χρέους; 
Ποιά η φορολογική πολιτική; Αλλάζει συχνά ή είναι σταθερή; Χαμηλοί ή υψηλοί φόροι; Απλό ή περίπλοκο φορολογικό σύστημα; Τιμωρείται το επιχειρείν ή επιβραβεύεται ο απατεών;
Οι παράμετροι που ανεφέρθησαν καταδεικνύουν την στρατηγική αντίληψη που έχει ο Έλλην δημοσιονόμος σε αντίθεση με την αριθμολαγνεία των ναζωραίων αναλυτών.
83. Τα τελευταία χρόνια ελληνόφωνοι και ξένοι κοσμοπολίτες προσπαθούν να σπάσουν το ηθικό του Ελληνικού Λαού στο πεδίο της οικονομίας.
Μας λένε, πωλήστε νησιά για να ξεχρεώσετε, πωλήστε την Ολυμπιακή, πωλήστε τον ΟΤΕ, πωλήστε ακίνητα, πωλήστε Ελληνικά νησιά, πωλήστε το όνομα Μακεδονία, πωλήστε την Θράκη, πωλήστε τον Παρθενώνα. Γενικώς μας λένε να πωλήσουμε την ψυχή μας, το σώμα μας, τους βωμούς και τις εστίες μας για να εξοφλήσουμε.
Εμείς έχουμε μία καλύτερη πρόταση. Προτείνουμε να πωλήσουμε τον Τζέφρυ και την προδοτική πολιτική ηγεσία. Να τους βγάλουμε στον πλειστηριασμό. Όλο και κάτι θα πιάσουν.
Ο Μητσοτάκης είπε ότι σε 10 χρόνια θα ξεχάσουμε το ζήτημα της Μακεδονίας. Αν τον πωλήσουμε στις διεθνείς αγορές, κάτι θα πιάσει. Δεν μπορεί. Έστω 100 ευρώ. Κάτι είναι και αυτό. Έτσι θα μειωθεί το χρέος της Ελλάδος. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι, λέει ο Λαός.
Μας ζητούν να κάνουμε θυσίες. Να υποστούμε τα πάνδεινα για να εξευμενιστούν οι αγορές. Οι πρώτοι που συμφωνούν για θυσίες και το φωνάζουν τόσα χρόνια είναι οι Έλληνες. Επιτέλους οι ναζωραίοι ήρθαν στα λόγια μας.
Βεβαίως και πρέπει να γίνουν θυσίες. Αλλιώς δεν θα σωθεί ο Λαός. Να θυσιάσουμε στους Θεούς τον Μητσοτάκη, τον Καραμανλή, τον Τζέφρυ, τον Σημίτη, για να εξευμενιστούν οι Πατρώοι Θεοί. Τοιουτοτρόπως θα απομακρυνθεί το μίασμα.
Όσο καθυστερούμε τις θυσίες, τα δεινά θα συσσωρεύωνται στην Ελλάδα. Όσο δεν εξευμενίζουμε τους Θεούς, τόσο θα μας τιμωρούν. Δεν πρέπει να λησμονούμε τις απαραίτητες θυσίες. Όταν οι βωμοί των Θεών ραντιστούν με το αίμα κακούργων, θα ανασάνει ο Λαός και θα πέσουν τα επιτόκια των ομολόγων.
Όχι, λένε οι ναζωραίοι. Διαφωνούμε. Αυτά είναι «ειδωλολατρικά» έθιμα. Αλήθεια; Όταν ο Τζέφρυ και η συμμορία του απεφάσισαν να κάνουν ανθρωποθυσίες με θύματα τους Έλληνες, τότε δεν υπήρχε πρόβλημα «ειδωλολατρίας». Τώρα γιατί ανακύπτει; Εσείς δεν θέλατε θυσίες; Τώρα που θα γίνουν τί πρόβλημα έχετε;
84. Το πρόβλημα με τις φορολογικές κολάσεις έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, και πολλοί ειδικοί στην πάταξη της φορολογίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Για την συντριβή των φορολογικών κολάσεων ειδικοί επί της μεταφοράς ανωνύμου χρήματος επεξεργάστηκαν λεπτομερές σχέδιο στην Κάτω Ιταλία.
Πρώτον καταγράφηκε το modus operandi των φορολογικών αρχών.
Δεύτερον, έβαλαν ανθρώπους μέσα στις εφορίες για να ξέρουν πότε στήνουν ενέδρες οι φορολογικές υπηρεσίες.
Τρίτον, απεφασίσθη η δημιουργία νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου σε χώρες με νομικές ευκολίες και η δημιουργία υποκαταστημάτων στην αλλοδαπή.
Απεφασίσθη η δημιουργία ημιανεξαρτήτων πολιτικών οργανισμών ή ελευθέρων οικονομικών ζωνών μέσα σε κράτη της Αφρικής και της Ασίας ώστε να ψηφίζωνται εύκολα νόμοι που θα βοηθούν στην προστασία των συναλλαγών από την κρατική εγκληματικότητα.
Τέταρτον, συμφωνήθηκε η διεξαγωγή εκπαιδευτικής εκστρατείας για την πάταξη της φορολογίας με συμμετοχή λαϊκών στρωμάτων.
Πέμπτον, ελήφθη η απόφαση για την πάταξη της τραπεζικής διαφθοράς με την θεσμοθέτηση ενός πολύ αυστηρού τραπεζικού απορρήτου.
Έκτον, η αποκάλυψη των σκανδάλων των φορολογικών αρχών. Εκατοντάδες περιπτώσεις παραμένουν κρυφές όπου άτομα εισήλθαν σε κρατικά φορολογικά αρχεία και πήραν στοιχεία φορολογουμένων και τώρα εκβιάζουν τους ιδιώτες. Οι φορολογικές αρχές αρνούνται τα περιστατικά για να μην διαταχθεί εισαγγελική έρευνα και για να μην υποχρεωθούν σε αποζημιώσεις πολιτών. Αλλά η ζημιά στους πολίτες είναι αβάστακτη. Σε πολλές ιστοσελίδες εμφανίζονται καθημερινώς αποκαλύψεις με περιστατικά όπου τα αρχεία της IRS και άλλων φορολογικών υπηρεσιών υπεκλάπησαν αλλά οι υπηρεσίες δεν το ανακοίνωσαν.
Το σχέδιο υπογραμμίζεται ότι ο ασύμμετρος πόλεμος για την πληροφορία θα κερδηθεί μόνον όταν καταργηθεί το μονοπώλιο ελέγχου των φορολογικών αρχών.
Οι ειδικοί κατέληξαν ότι απαιτείται ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα, το οποίο θα λειτουργεί εκτός του επισήμου τραπεζικού συστήματος, μακριά από κρατικό έλεγχο, στηριζόμενο στην δημιουργία ανωνύμου ηλεκτρονικού χρήματος, το οποίο οι φορολογικές αρχές δεν θα μπορούν να ανιχνεύσουν, άρα και να το φορολογήσουν.
Το παράλληλο τραπεζικό σύστημα θα έχει ως βασικό σκοπό την προστασία των συναλλαγών από το ανεξέλεγκτο αυταρχικό κράτος.
Ν.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου