15/12/10

Σήμερα, κατά την διάρκεια της γενικής απεργίας, το ΚΚΕ απέδειξε την προδοτική του φύση


Σήμερα, 15 Δεκεμβρίου, στην μεγαλειώδη γενική απεργία του Ελληνικού Λαού, το ΠΑΜΕ,  συνδικαλιστικό όργανο του ΚΚΕ, απέδειξε ότι στηρίζει την υποταγή στο κατοχικό καθεστώς.
Ενώ στα λόγια ζητά ανυπακοή, στην πράξη προδίδει τον Επαναστατημένο Λαό.

Τα τμήματα του ΠΑΜΕ, ξεκίνησαν πρώτα και τέθηκαν επικεφαλής της πορείας προς το Σύνταγμα, ξεκινώντας από την Ομόνοια.
Μόλις όμως έφθασαν μπροστά στο κυνοβούλιο, οι καθοδηγητές του ΠΑΜΕ έφραξαν τον δρόμο στο πλήθος, και κατηύθυναν τους διαδηλωτές προς τις Στήλες του Ολυμπίου Διός!!! Ώρισαν μάλιστα τον σταθμό Μετρό Ακροπόλεως ως σημείο τερματισμού της δικής τους πορείας!!!
Ενώ ο κόσμος φώναζε «να καεί το πορνείο η βουλή», το ΚΚΕ έβαλε τα κομματικά του όργανα να κατευθύνουν τον κόσμο μακριά από το πεδίο που θα δινόταν η μάχη.
Μόλις αποσύρθηκε το ΠΑΜΕ, ήρθαν στο προσκήνιο τα πραγματικά επαναστατικά στοιχεία. Μέσα σε λίγα λεπτά νεαροί μαχητές από άλλες παρατάξεις άρχισαν να επιτίθενται στις δυνάμεις κατοχής.
Όσοι επιτέθηκαν, ήταν ολιγάριθμοι και ανοργάνωτοι. Αλλά απέδειξαν ότι είναι οι πραγματικοί επαναστάτες.
Ο Ελληνικός Λαός οφείλει να γυρίσει την πλάτη του σε όλα τα καθεστωτικά ρετάλια. Είτε είναι μπλέ, είτε κόκκινου χρώματος.
Το ΚΚΕ φωνάζει για επανάσταση στα λόγια διότι έχει θάψει την επανάσταση στα έργα.
Η προδοσία του ΠΑΜΕ θα μείνει αξέχαστη στην λαϊκή μνήμη. Κάποιες στιγμές φθάνει στο σημείο να παρεμποδίζει τουρίστες να κατέβουν από τα πλοία τους στα λιμάνια, αλλά όταν έρχεται η ώρα της πραγματικής μάχης για την κατάληψη του κυνοβουλίου, προδίδει τον αγώνα.
Οι Έλληνες επαναστάτες θα συνεχίσουν την αδιάλλακτη σύγκρουση με την κατοχική ληστοσυμμορία. Οι εμπειρίες που αντλήσαμε από την σημερινή μεγαλειώδη γενική απεργία τροφοδοτούν με νέες δυνάμεις τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.
Κάθε μέρα που περνά, όσο επιταχύνονται οι εξελίξεις, θα ξεκαθαρίζει το τοπίο μεταξύ μεταρρυθμιστών και επαναστατών.
Και οι λογαριασμοί που πρέπει να ξεκαθαριστούν δεν αφορούν μόνον την κατοχική συμμορία. Αφορούν κυρίως τους καιροσκόπους μεταρρυθμιστές.

Ιφικράτης Χολαργεύς

www.hellenicreligion.gr

1 σχόλιο:

  1. Μέγα εύγε στούς Έλληνες πού εκφράζουν πολιτικές απόψεις σαν την παραπάνω, πού αρκετοί αντιλαμβάνονται αλλά κανένας δεν τολμά να πεί! Στούς Έλληνες πού ομιλούν την γλώσσα της αλήθειας την στιγμή πού όλοι οι άλλοι σιωπούν! Επιτέλους να καταλάβουμε ότι ολόκληρο το σύστημα είναι εναντίον μας με συνολικές στρατηγικές αυτοπροστασίας του. Οπότε μόνο με συνολική στρατηγική από μέρους μας αντιμετωπίζεται. Μέγα εύγε στην ξεκάθαρη σκέψη καί ορθή πολιτική κρίση τού Ιφικράτους! Ας γίνει παράδειγμα για όλους τούς ηγέτες του κινήματος! ~Εύανδρος~

    ΑπάντησηΔιαγραφή