27/9/10

Η φορολογία της Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα




Πάγιο αίτημα των Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι να διαχωριστούν φορολογικώς από τους μονοθεϊστές. Οι Έλληνες να φορολογούνται βάσει των κανόνων της Ελληνικής θρησκευτικής παραδόσεως. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα πάψει το αισχρό φαινόμενο οι Έλληνες να πληρώνουν φόρο στους μισέλληνες κατακτητές.
Η φορολογία που προτείνει η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα φθάνει μέχρι το ύψος 5% επί του καθαρού εισοδήματος, αφού εκπέσουν όλες οι δαπάνες. Ισχύει για όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ασπάζονται την Ελληνική Θρησκεία.




Εκτός αυτού η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα προκρίνει τα άτοκα δάνεια για όσες Ελληνικές εταιρείες επενδύουν στην παραγωγή αγαθών. Η αγορά αξιογράφων δεν αποτελεί παραγωγική επένδυση. Η φορολογία θα είναι μηδενική για όσες επιχειρήσεις επανεπενδύουν τα κεφάλαιά τους στην  παραγωγή.  
Οι προϋποθέσεις για τις ευεργετικές διατάξεις είναι οι εξής:
Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα θα προσλαμβάνουν αποκλειστικώς και μόνον Έλληνες στις εργασίες τους. Θα αγοράζουν Ελληνικά εξαρτήματα, μηχανήματα και πρώτες ύλες. Θα συμμετέχουν στον θεσμό της μαθητείας, όπου άπειροι Έλληνες εργαζόμενοι θα εργάζωνται για ένα διάστημα στην εν λόγω εταιρεία προκειμένου να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες. Τα διευθυντικά στελέχη των εταιρειών θα είναι Έλληνες στο θρήσκευμα. Η εταιρεία θα υποστηρίζει ενεργώς την Ελληνική Θρησκεία και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Η παραγωγή της εταιρείας θα εδράζεται εξ ολοκλήρου επί Ελληνικών εδαφών.
Βασική προϋπόθεση είναι οι Έλληνες να απαιτούν από το ρωμέϊκο ψευδοκράτος την εξαίρεσή τους από το ρωμέικο φορολογικό σύστημα και την υπαγωγή τους στο Ελληνικό.

Με χαρά μας διαπιστώνουμε ότι αφυπνίζονται καθημερινώς αρκετοί Έλληνες και ζητούν το αυτονόητο. Τον διαχωρισμό Ελλήνων και μονοθεϊστών στο ζήτημα της φορολογίας.
Λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από τον Δ.Κ.:

Kαλημέρα Συν Έλληνες Συμπολεμιστές
Θέλω να εκφράσω κάποιες απόψεις σχετικά με το νομικό καθεστώς της φορολογίας.
Άν έχουμε νομικό τμήμα, που να ασχοληθεί, με το πως μπορούμε σαν Εκκλησία των Ελλήνων, να πληρώνουμε φόρο μόνο στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.
Άν εγώ (αύριο) αποφασίσω να κάνω έναρξη σε μιά επιχείρηση, να μπορώ να υπαχθώ σε ένα τέτοιο καθεστός. Και να πληρώνω φόρο μόνο στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΟΥ....και όχι στους ναζωραίους...
Μπορούμε να κοιτάξουμε αν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καθεστός, όπως το ΚΙΣ, των εβραιων;
Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουμε να έχει χρήματα η Εκκλησία των Ελλήνων για να μπορεί να επιτελεί το έργο της...
Ίσως θα πρέπει να κοιτάξουμε πολύ σθεναρά αυτό το θέμα...
Και θέλω κάποια στιγμή να αλλάξω αυτό το χριστιανικό όνομα... Αλλά ας ξεκινήσουμε έστω και έτσι...
Γιατί είχα άγνοια ότι υπήρχε Ιερατείο των Ελλήνων....που με σοβαρότητα, θα έλεγε ότι είμαστε σε πόλεμο, με τους χριστιανέμπορους ανθέλληνες...
Ευχαριστώ..Δημήτριος Κ.


Η απάντησή μας:
Αγαπητέ συμπολεμιστά,
Το άρθρο σου εκφράζει μία από τις πάγιες διεκδικήσεις της Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Πρέπει πάση θυσία να σταματήσουμε την πληρωμή φόρων στους κατακτητές, διότι είναι σαν να αποδεχόμαστε μοιρολατρικώς την υποδούλωσή μας. Εις ό,τι αφορά το τεχνικό μέρος, απαιτείται η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα να αναγνωριστεί ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, αντίστοιχη κατάσταση με το ΚΙΣ.
Το θέμα βεβαίως είναι σοβαρότατο διότι άπτεται της ιδίας της συλλογικής επιβιώσεώς μας. Αυτή την στιγμή ως Εκκλησία των Ελλήνων δεν έχουμε τους απαραίτητους πόρους για να τελούμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα και να βοηθούμε όλους τους πιστούς Έλληνες που έχουν βιοποριστικές ανάγκες, αλλά την ίδια στιγμή εξαιτίας της αστοχίας σε ζητήματα οργανώσεως ωρισμένοι Έλληνες καταβάλλουν φόρους στον ναζωραίο κατακτητή.
Έρρωσο

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

4η Λήγοντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου