8/9/10

Μία χαριτωμένη πλευρά της αντιδυτικής προπαγάνδας

 




Πίσω από συνθήματα και φράσεις συναισθηματικής φορτίσεως για το Περιβάλλον -που εν πολλοίς έχουν καταντήσει ιδεολογία του συρμού- προβάλλει δυστυχώς η αριστερά αντιδυτική προπαγάνδα. Το πλείστον των ειρηνιστικών και περιβαλλοντικών κινήσεων ελέγχεται από την διεθνή αριστερά.
Αναφέρεται κάποια Περιβαλλοντική Οργάνωση Παιδιών. Δωδεκάχρονα παιδιά δεν συγκροτούν οργανώσεις ούτε επιθέτουν το ιδεολογικό τους στίγμα σε καμία οργάνωση. Οι πνευματικοί τους ιθύνοντες εκμεταλλευόμενοι επικοινωνιακώς την παιδική ηλικία και κινούμενοι επί συναισθηματικής βάσεως προπαγανδίζουν συνεχώς και ανηλεώς κατά της Δύσεως.
Απόδειξη των ανωτέρω η αιφνιδία μετάβαση στην ποιότητα ζωής των βορείων χωρών. Το πεινασμένο παιδί της Σομαλίας και το ζητιανάκι της Ινδίας δεν επιφέρουν καταστροφή του περιβάλλοντος. Η αναφερομένη αχαριστία των δυτικών κρατών δεν είναι ανησυχία ενός παιδιού.
Αν (όχι η μικρή γλωσσού αλλά) ο γράφων τους λόγους συγκλονίζεται στην θέα των αδικιών, ας πουλήσει αριστερισμό στην Αφρική, όχι από τις ανέσεις του Καναδά. Αν ενδιαφέρεται για το μέλλον του πλανήτη να ανησυχήσει για την δημογραφική έκρηξη της Αφρικής (http://gr.altermedia.info/?p=600). Ποτέ το παγκόσμιο πνευματικό κατεστημένο δεν διετύπωσε σοβαρές προτάσεις αποσόβησης του περιβαλλοντικού κινδύνου αλλά συνθήματα μίσους κατά των λευκών εθνών.
Η Δύση, η Ευρώπη, πρέπει να καταλάβει ότι αυτές οι ιδέες που εκτοξεύονται συνεχώς είναι ένας ευφυής ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΟΧΩΝ για τους λευκούς και θράσους για τον Τρίτο Κόσμο.
Είναι το ιδεολογικό υπόβαθρο του ψυχολογικού ΜΑΣ αφοπλισμού...

Ρηξίνοος
riksinoos@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Αν μάλιστα θεωρήσουμε την δημογραφική εισβολή του Τρίτου Κόσμου στην Ευρώπη, το φαινόμενο είναι ακόμη πιό ανησυχητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή