13/9/10

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Έχει ήδη αρχίσει στο διαδίκτυο μια συζήτηση σχετικά με το τι στάση θα κρατήσει ο Αντί - Νέα Εποχή χώρος .
Κάποιοι προτείνουν αποχή. Κάποιοι ίσως σκέφτονται ψήφο διαμαρτυρίας σε
κάποιο μικρό κόμμα.

Προτού αρχίσουμε να εξετάζουμε τις προτάσεις ας θυμηθούμε το σημείο όπου ο Ελληνοπρεπής χώρος συμφωνεί : ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ !
Οι εκλογές είναι μια φιέστα που μας ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ οι κατακτητές για να νοιώθουν ( οι αφελείς ) ελεύθεροι .
Κατόπιν τούτου αναρωτιέμαι "ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ;"


Αλλά ας δούμε μία - μία τις προτάσεις :


ΑΠΟΧΗ : Η αποχή , το άκυρο και το λευκό θα μπορούσαν να είναι ωφέλιμα σε μία μόνο περίπτωση : Αν περίμεναν "στη γωνία" αδιάφθοροι στρατιωτικοί και μόλις δούν μεγάλο ποσοστό αποχής - άκυρου-λευκού να βγάλουν τα τάνκς και να στείλουν όλους τους πολιτικούς εκεί που πρέπει .
Υπάρχουν τέτοιοι στρατιωτικοί όμως ;
Εάν δεν υπάρχουν , ουδεμία ενόχληση προκαλούμε στην κατοχική δύναμη . Έστω και ένας πνευματικά καθυστερημένος αν ψηφίσει , κυβέρνηση θα βγεί . Και φυσικά αυτή η κυβέρνηση θα είναι κάποιου απο τα κόμματα που προβάλλονται απο τα ΜΜΕ .
Κατά καιρούς ακούω την φήμη "ΚΑΠΟΙΟΙ περιμένουν να επέμβουν υπέρ της Ελλάδος μόλις δούν υψηλό ποσοστό αποχής" .
Το πιστεύετε ; Όσοι το πιστεύουν καλό θα είναι να καταθέσουν κάτι σχετικά με το ποιοί είναι αυτοί οι ΚΑΠΟΙΟΙ .
Οφείλω να ομολογήσω οτι άν ήμουν ένας απο τους διεφθαρμένους πολιτικούς ΑΥΤΗΝ ακριβώς την φήμη θα διέσπειρα !




ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ : Ας πούμε οτι συμφωνούμε όλοι να ψηφίσουμε ένα μικρό κόμμα . Πώς γνωρίζουμε ποιό είναι τίμιο και ποιό είναι χρηματοδοτούμενο απο τους παγκοσμιοποιητές ; Ο καθένας μας έχει διαμορφώσει μια άποψη σχετικά με το ποιό μικρό κόμμα είναι τίμιο αλλά δεν μπορεί να πείσει τους υπόλοιπους !
Η γνώμη μου είναι οτι η ψήφος διαμαρτυρίας είναι καλύτερη απο την αποχή . Μέσα στα τόσα μικρά κόμματα που υπάρχουν , κάποιο θα είναι τίμιο . Το κυριώτερο κέρδος όμως είναι οτι θα στείλουμε ένα μήνυμα στους παγκοσμιοποιητές : "Δεν είμαστε πια κορόϊδα . Δεν κάνουμε ό,τι μας λέει η τηλεόραση ! " .
Μακροπρόθεσμα βέβαια μην περιμένετε τίποτα εντυπωσιακό . Οι τίμιοι που θα μπούν στην Βουλή ( αν είναι μειοψηφία ) θα δολοφονηθούν .
Η ψήφος διαμαρτυρίας είναι ωφέλιμη και σωτήρια μόνο σε μια περίπτωση : Οι τίμιοι που θα μπούν στην Βουλή να είναι πιό πολλοί απο τους διεφθαρμένους και να πάρουν θέσεις - κλειδιά ( Υπουργείο Άμυνας και Αστυνομία ) .
Δυστυχώς , τα μέχρι στιγμής σημάδια , δείχνουν οτι η τηλεόραση επηρεάζει ισχυρά την "σκεπτόμενη" πλειοψηφία και θα ξαναβγούν πάλι με μεγάλο ποσοστό οι ίδιοι διεφθαρμένοι .


Ένα ενδιαφέρον ερώτημα είναι "ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ;"


Ισως υπάρχει . Ο κόσμος είναι αρκετά δυσαρεστημένος με τα γεροντάκια - πολιτικούς και είναι έτοιμος να δεχθεί το μήνυμα "ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ! ". Εδώ μπορούμε να ρίξουμε το βάρος της επίθεσής μας και εξηγώ αμέσως παρακάτω :


ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ : ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ .
Θα βγούμε και θα πούμε :


Ψηφίστε όποιο κόμμα θέλετε . Αλλά μην ψηφίζετε γεροντάκια . Τα γεροντάκια το ξέρουν οτι σε 10 χρόνια δεν θα ζούν . Αποφασίζουν και δρούν με κριτήριο ΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ .
Οι νέοι όμως ξέρουν οτι θα ζούν μετά απο 10 χρόνια . Δεν τους συμφέρει να πάρουν αποφάσεις ευχάριστες τώρα αλλά καταστροφικές για το μέλλον .
Εξ' άλλου στα ψηφοδέλτια , πολλοί νέοι μπαίνουν έτσι για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός . Δεν έχουν περάσει όλοι τις εξετάσεις των S τοών και των Π ρεσβειών . Αν ψηφίσουμε τους νέους ( ιδίως όσους είναι αριστούχοι στις σπουδές , άνεργοι και απο φτωχές οικογένειες ) , χτυπάμε το σύστημα εκεί που πονάει : Δεν εκλέγονται οι "εκλεκτοί" ( διεφθαρμένοι ) αλλά νέο αίμα ( και ίσως τιμιώτερο ) .


Η λύση αυτή μπορεί να είναι σωτήρια μόνο σε μια περίπτωση : Αν οι νέοι και τίμιοι πολιτικοί που θα εκλεγούν είναι συντριπτικά περισσότεροι απο τις "παλιές καραβάνες" .




Εδώ οφείλω να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία : Πρίν 20 χρόνια , σε περίοδο βουλευτικών εκλογών , τύπωσα με δικά μου έξοδα φυλλάδια με το μήνυμα "ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ" και τα μοίρασα στην πόλη μου . Σε εκείνες τις εκλογές ένας πρωτοεμφανιζόμενος νεαρός υποψήφιος της ΝΔ εκλέχθηκε βουλευτής και έστειλε στο σπιτάκι του τον γέρο συνυποψήφιο . Η διαφορά τους ήταν ελάχιστη . Κάπου εκατό ψήφοι έφυγαν απο τον γέρο και πήγαν στον νέο . Έτσι δημιουργήθηκε μια διαφορά 200 ψήφων υπέρ του νεαρού .
Έπαιξαν κάποιο ρόλο τα φυλλάδια που μοίρασε ένας απλός και άγνωστος πολίτης ; Δεν μπορώ να το γνωρίζω . Απλώς καταθέτω το συμβάν για να κρίνει ο καθένας μόνος του . Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι κάποιοι υψηλά ιστάμενοι ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ απο την δράση μου . Μου έστειλαν ένα μήνυμα ( μέσω φίλου ) : "Κάτσε ήσυχα ! Υπάλληλος είσαι" .




Εν κατακλείδι : Αν καθήσουμε ήσυχα στους καναπέδες μας την έχουμε βαμμένη ! Το μόνο δραστικό φαρμακο στην ασθένεια της Ελλάδος είναι να βγούμε ΟΛΟΙ στους δρόμους με τις cαrαμπίνeς . Όλα τα άλλα είναι ασπιρίνες . Όλο το κείμενό μου εδώ αφορούσε την μάρκα της ασπιρίνης που θα διαλέξουμε !


12-9-2010


----------------------------------------------------


pitago99@gmail.com ή ecovill@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου