5/9/10

Ιστολόγιο Ελληνικά Γεράκια




Η θεματογραφία του ιστολογίου είναι: πολιτισμός, θρησκεία, εναλλακτική ιατρική, πολιτική, οικονομία, ομογένεια, αμυντικά θέματα, οικολογία, κοινωνικά θέματα.
Σκοπός του ιστολογίου είναι να υπάρχει συνεχής ροή άρθρων, ειδήσεων, καταγγελιών, σχολίων, εικόνων, βίντεο.
Όλοι οι επιλεγμένοι αρθρογράφοι αναρτούν ό,τι θέλουν χωρίς την επέμβαση του διαχειριστού, αλλά μέσα στα πλαίσια της θεματογραφίας και της αρμόζουσας σοβαρότητος.
Επιτρέπονται ανώνυμα σχόλια. Δεν επιτρέπεται η χυδαιολογία.
Η ομάδα των αρθρογράφων θα βοηθά στην σύνταξη, γνωστοποίηση και συνεχή αναβάθμιση του ιστολογίου.
Όσοι αρθρογράφοι μπορούν να συνεισφέρουν χρόνο και ενέργεια για να αναπτυχθεί το ιστολόγιο σε επαγγελματικό επίπεδο, σε συνεννόηση με την διαχείριση, θα εργάζωνται επ’ αμοιβή.  
Το ιστολόγιο θα χρησιμοποιηθεί για να συνενώσει διάσπαρτες ομάδες και άτομα με παρόμοιες απόψεις για τον Ελληνισμό, με απώτερο σκοπό την οργάνωση του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.
Όποιος έχει γνώσεις υπολογιστών μπορεί να κάνει προτάσεις για την βελτίωση και αναβάθμιση του ιστολογίου.
Βασικός στόχος είναι να ανεβαίνουν συχνώς άρθρα, κάθε 5 λεπτά ει δυνατόν, για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του ιστολογίου και να προσελκύσει διαφήμιση προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Ιερός Αγών.
Μελλοντικώς, έσοδα θα υπάρξουν από την οργάνωση εκδηλώσεων και την διάθεση Ελληνικών προϊόντων.  
Κάθε άρθρο πρέπει να συνοδεύεται από μία σχετική φωτογραφία προκειμένου να αυξάνει η αναγνωσιμότητα.
Το ιστολόγιο θα είναι ανοικτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους αρθρογράφους και σχολιαστές για να συνεισφέρουν με την γνώμη τους στην επέλαση των Γερακιών.
Για να αναρτήσει κάποιος αρθρογράφος το υλικό του, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα λογαρισμό στο google mail.
Παρακαλούνται οι διαχειριστές ιστοσελίδων και ιστολογίων να βάλουν σύνδεσμο το ιστολόγιο των Ελληνικών Γερακιών για να αυξηθεί ο αριθμός του σμήνους. Θα βοηθήσει πολύ την γνωστοποίηση του ιστολογίου η δημιουργία υποστηρικτικών ομάδων σε κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook.com.


Η ξένη κατοχή της Πατρίδος μας θα ανατραπεί με την συμμετοχή όλων στην αρθρογραφία, ώστε να συντριβεί το μονοπώλιο του κατακτητού στην ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου