15/9/10

Το πολίτευμα του διαβόλου




Βγαινουμε μετα απο αιωνες επιχωματωσεων ψευδους, βουνών ληθης και ηθικης διαλυσης,  μέσα απο ταφους ψεμματος και αιματος, και καποιοι επιμενουνε να βλεπουνε τον νεκροθαφτη τους ως διαλλακτικο συνομιλητη.
Αντι να γνωρισουνε τον εχθρο και τις μεθοδους του μακαριως ζητανε να κατσει να διαπραγματευτει την υπαρξη μας. Ξεχνάνε πώς η Δημοκρατία για τους χριστιανούς δεν ήσαν παρά “Πολίτευμα του Διαβόλου” (civitas diaboli κατά τον Ευσέβειο Καισαρείας).


Θελετε να καλλιεργησετε ενα ευοσμο ντελικατο λουλουδι σε καμπο με τσουκνιδες και αγριοχορτα που δεν θελετε να ξεριζωσετε. Η κανετε πως εχετε αρκετο χωρο για την καλλιεργεια σαν να μην ειναι στην φυση των αγριοχορτων να επεκτεινονται καταστροφικα. Αυτη ειναι η τσουκνιδα της εξουσίας, η αλλοτε ελέω κατασκευασμένου θεού και τώρα ελέω κλεμμένου ψήφου. Την ξεσκεπασατε τωρα ξεριζωστε την. Χωρις απαλλαγη και απο την ελαχιστη επιρροη του πνευματικοποιημενου υλισμου δεν θα υπαρξει γονιμο εδαφος για φιλοσοφικη ενατενιση, εσωτερικη καλλιεργεια και πολιτική αυοδιάθεση, αφου τιποτα φυσικο δεν γινεται με αφυσικους τροπους.
Θελετε να ταυτισετε τον σκοπο με τα μεσα λες και εχετε αυτην την επιλογη απο αυτους που για την επιτευξη του σκοπου τους αγιασαν τα δικα τους. Βάφτισαν την ολιγαρχία του πλούτου δημοκρατία, όπως βάπτισαν ένα πολιτικοκοινωνικό κίνημα κατάληψης εξουσίας σε θρησκεία. Αυτο φιλοσοφηστε!
Ουτε σε επιπεδο γειτονιας η διαχειρησης πολυκατοικιας δεν μπορει να οργανωθεί δημοκρατικη συνελευση γιατι στο φαντασιακο του ανθρωπου τωρα δεσποζει η μοναρχια του ιαχβε και του αλλαχ, να αποφασισει ο ισχυρος και η πλειοψηφια να συντασσεται με το συμφερον του.Δημοκρατια και ανοχη θα υπαρξει μονο σε πολυθειστικο περιβαλλον αφου στο φαντασιακο  του ανθρωπου θα εδραιωθει το συμβουλιο των Θεων. Ούτε οι άθεοι μπορούν να παράξουν δημοκρατία. Δύο χιλιάδες χρόνια απο την κατάλυσή της Δημοκρατίας, η ιστορία καταγράφει μόνο μια Παρισινή κομμούνα ως πλησιέστερο μοντέλο της. Δηλαδή μια λαοκρατία με τις τραγικές συνέπειές της. Αυτό και μόνο δείχνει πώς η Δημοκρατία ήταν παράγωγο της πολυθειστικής θρησκείας δώρο των Θεών για την πίστη τους. Δεν δίνεται ούτε σε χριστιανούς ούτε σε αντιχριστιανούς. Είναι επίτευγμα των πολυθειστών απλά γιατί στο μυαλό και στην ψυχή τους ήταν αποτυπωμένη ανεξίτηλα η παποίθηση πώς η πολυαρχία στους Ουρανούς φέρνει την πολυαρχία στην γή.Το συμβούλιο των Θεών υποδεικνύει την βουλή των ανθρώπων. 


Μάξιμος Φυλοβασιλεύς
Πηγή: www.dimokratia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου